mozda se danas nastavi niz
Estoril - Gil Vicente
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

de bgt ako jos kojeg igraca "naFatas napisi ocu negdje na 10-20 KM da odigramMaradonaaa je napisao/la:Deng 17,5 vise 1,70 bet-live
ovo se mora odigrati
Nismo mi baba vangediplomatija je napisao/la:Samo da vas pitam, da cujem sta vi mislite, vrijedi li uloziti 500 stoja na kvotu 2, 90 posto Sam siguran u taj par, al opet 5 stoja za samo 5 nije bas nesto, a zna se podrepiti ma koliko bio siguran
diplomatija je napisao/la:Hah 5 stoja, a ne 500 stoja hsh
iz mog iskustva (loseg) nemoj puno je, kasnije ti krivo....ja sam tako vece pare syebao na mizerne kvote i rekoh sebi neces vise toliki novac sad ne vise od 50 pa da znam rezultatdiplomatija je napisao/la:Hah hocu da poludim, a imam vremena do 22h veceras, a imam i 28 godina, nisam uzeo mamine, strasno me vuce, Ali mi dobitak samo dupli
to na seltu dvicadiplomatija je napisao/la:Hah hocu da poludim, a imam vremena do 22h veceras, a imam i 28 godina, nisam uzeo mamine, strasno me vuce, Ali mi dobitak samo dupli
Uz ovaj jako izgledan par bih jos dodao VELIKU GRESKU kladionice Premier: K.Bryant -16,5+ElLoco7 je napisao/la:Boozer 17,5 under
po meni greska Premiera, povecali mu granicu a vratili se i Deng i Butler. a ni Orlando nije slab pod kosem Davis i Vucevic ga cekaju, nije prebacio ovu granicu ni kad su svi bili povrijedjeni a kamoli sad.
treba odigrat prije nego ga izbace.
i ja sam ih uvezao na jednom, i nikad ranije vremenski nisam odigrao nba listic, ali mislim da ce ubrzo premier maknut Boozera iz ponude jer imaju obicaj maknut igrace kad vide da su se zeznulivjesnicar je napisao/la:Uz ovaj jako izgledan par bih jos dodao VELIKU GRESKU kladionice Premier: K.Bryant -16,5+ElLoco7 je napisao/la:Boozer 17,5 under
po meni greska Premiera, povecali mu granicu a vratili se i Deng i Butler. a ni Orlando nije slab pod kosem Davis i Vucevic ga cekaju, nije prebacio ovu granicu ni kad su svi bili povrijedjeni a kamoli sad.
treba odigrat prije nego ga izbace.pa ljudi on da igra na jednoj nozi moze preci ovu granicu, a poznavajuci njegov karakter i zelju za igrom vec se uveliko vraca u formu i ovo je za njega preci maciji kasalj
odigrao sam ga OVER za jaci ulog i ako ovo ne prodje NIKAD vise NBA ne ide na moj tiket
Sretno!
jako je nezahvalno pisati parove za nba 12 sati prije utakmice kad najbolje informacije izlaze sat vremena prije utakmicefanatic1991 je napisao/la:de bgt ako jos kojeg igraca "naFatas napisi ocu negdje na 10-20 KM da odigramMaradonaaa je napisao/la:Deng 17,5 vise 1,70 bet-live
ovo se mora odigratiznaci 3-4 igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.