Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma bice dobro Sandro... To novinari debelo precjenjuju... Sandro je momcina, a ne mlatimudan kao Khedira da ga sve povrijedjuje... a ionako na toj poziciji ce Evra igrati protiv Bayerna obje utakmice.... osim ako ne bude nekog ganjanja rezultat...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:

Zaza"For me, Juventus is a point of arrival and at the same time a starting point. My objective is to remain here for several years."
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Povrijeđen i Cuadrado... Sutra pregled..... Šta reći više, ovo je nemoguće..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- L'Avvocato
- Kontakt:
Evo baš sad čitam. Di Marzio kaže da je i on upitan za Bayern.
Nestvarne scene. Nevjerica.
Nestvarne scene. Nevjerica.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Cuadrado uganuće članka, nadam se da će biti spreman za Bayern, ali kad vdim ono "problemi sa mišićem" zlo mi dođe, Evra bi svakako počeo tekmu protiv Bayerna međutim velika je šteta ostati bez igrača kao što je Alex Sandro u tako bitnoj utakmici
Kakav li će sastav biti protiv Bologne?

Kakav li će sastav biti protiv Bologne?

- IlCapitano
- Kontakt:
Sve ove ostale povrede mi nisu toliki problem, ali me Sandro baš nasekirao. Od njega sam očekivao da baš bude prevaga sa Pogbom na lijevoj strani. Valjda mogne ući bar sa klupe, svakako će Evra vjerovatno početi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Juventus FC

Budimo realni, u LP igraci kao Sandro i Juan prave razliku, igraci koji stvaraju visak, imaju tehniku u dribling visokog nivoa, igraci koji trebaju igrati oba meca, a ne igrati jedan dio jedne utakmice kao sto bi bio slucaj.
Tezak udarac ako izostane jedan, osakaceni na Bayern kojem je svakako ofanziva jaci dio tima i kada su svi fit.
Sanse su nam se nestvarno smanjile. Opet, inat moze proraditi, ali ako nam se desi crni scenario da svi budu out, tesko cemo.
Nemamo srece pa hajd' u LP. Kako god, s pristupom kao do sada i mentalitetom zadnje 2 sezone opet cemo se skupo prodati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Sandro out 6 sedmica izgleda ..
Nemogu vjerovati
Nemogu vjerovati
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kakav debakl... igrač koji je po pravilu unosio toliko svježine, bio skoro pa glavna izmjena. Razočaran sam silnim povredama u ključnom dijelu sezone i biće pravi podvig ako nešto napravimo bilo u Seriji A ili LŠ.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- Burberry46
- Kontakt:
A jeb.e.m ti povrede.. sta rade oni na treningu stalno povrede misica
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Chielini,Bonucci,Caseres,Asamoah,Cuadrado,Alex Sandro,Lemina,Mandzukic +roviti Khedira i Pereyra
jbt citava postava. 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
-
- Kontakt:
Jbt da je bar igrao sandro nesto pa hajde, nego vise bio na klupi..povrijedi se na treningu.
#ALLEGRIOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Uh, šteta zbog Sandra i Cuadrada, al' ajde, znamo svi da je Evra fantastičan defanzivno, i da bi vjerovatno on bio prvi izbor u ovom dvomeču.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Taman kada smo se sklopili i počeli izgledati kao tim koji bi mogao i Bayerna izbaciti, desi se ovakav debakl sa povredama, ovo je sad veliki problem, jer slijedi tempo dvije utakmice sedmično, tako da će i ovo malo igrača što je ostalo za igru, biti izloženije povredama
. Nadati se da će se neki igrači vratiti ranije od predviđenog.
Protiv Bologne je veoma bitna utakmica da se potvrdi pobjeda nad Napolijem, ali kako stvari stoje biće to veoma teško, još uzmemo li u obzir kako će tim biti dočekan na Renato Dallari.

Protiv Bologne je veoma bitna utakmica da se potvrdi pobjeda nad Napolijem, ali kako stvari stoje biće to veoma teško, još uzmemo li u obzir kako će tim biti dočekan na Renato Dallari.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
pa kad su vam svi bili zdravi govorili ste ono da vam bi da Bayern bude kompletan pa da nas izbacite, da ne bude priče povrede ovo ono, al eto izgleda da ćemo ipak bit na istom nivou, al na malo drugačiji način hah
- IlCapitano
- Kontakt:
Pretjeruje se malo, a i naši su uvijek oprezniji sa prognozama nego optimističniji. Jedini koji su stvarno upitni su Chiellini i Sandro, ali hvala Bogu imamo tu širinu i ne sekiram se puno za zamjene.
Mandžukić i Asamoah će u najmanju ruku biti spremni za klupu, Bonucci i Cuadrado 100% igraju.
Buffon, Licht, Bonucci, Barzagli, Evra, Marchisio, Khedira, Pogba, Pereyra, Dybala, Morata će vjerovatno biti sastav sa Cuadradom i Mandžukićem sa klupe, sasvim pristojno. Realno, Sandro bi svakako teško startao, a Barzagli ili Chiellini nije velika razlika u odbrani.
Mandžukić i Asamoah će u najmanju ruku biti spremni za klupu, Bonucci i Cuadrado 100% igraju.
Buffon, Licht, Bonucci, Barzagli, Evra, Marchisio, Khedira, Pogba, Pereyra, Dybala, Morata će vjerovatno biti sastav sa Cuadradom i Mandžukićem sa klupe, sasvim pristojno. Realno, Sandro bi svakako teško startao, a Barzagli ili Chiellini nije velika razlika u odbrani.
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo i zvanično na juventus.com objaviše Sandro samo 10 dana odsutan, a ne bi me iznenadilo ni da bude na klupi za Bayern.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.