poluautomatsku,par bombi,zolju tri pistolja...sta ti trebaChinaglia je napisao/la:šta ti imaš protiv Mandića, je l'Agamemnon je napisao/la:kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Covjek je imo tragediju prije par godina kad mu je umra kcerka malaAgamemnon je napisao/la:NY
meni zao Jesica.....![]()
kada mu se navale na kosti ovaj nas orkestar sa zapada....pa pocnu,i zenu i kcerku i mater,i oca i djeda i nenu,ujnu,jaoo![]()
pobudalice....kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica
[youtube][/youtube]
Bekici ce biti veselo docekani u dva navrata.
sto ti to meni govoris jeli pametnjakovicu,da nisam opsovao covjeku mozda..soe je napisao/la:Covjek je imo tragediju prije par godina kad mu je umra kcerka malaAgamemnon je napisao/la:NY
kada mu se navale na kosti ovaj nas orkestar sa zapada....pa pocnu,i zenu i kcerku i mater,i oca i djeda i nenu,ujnu,jaoo![]()
pobudalice....kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica.
i to prosjecni gradjanin bih nezna jaraniko,pogotovo nekoga zanima u tuzli jesiceva privatni zivot,ima da mu saspu sve zivo,nije ljepo,ali eto
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nemojte sad o tome
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa kome da kazem eto sad ti to znas i valjda to neces raditi.Agamemnon je napisao/la:sto ti to meni govoris jeli pametnjakovicu,da nisam opsovao covjeku mozda..soe je napisao/la:Covjek je imo tragediju prije par godina kad mu je umra kcerka malaAgamemnon je napisao/la:NY
pobudalice....kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica.
![]()
i to prosjecni gradjanin bih nezna jaraniko,pogotovo nekoga zanima u tuzli jesiceva privatni zivot,ima da mu saspu sve zivo,nije ljepo,ali eto
Strašna sezona za našu ekipu. Ja mislim da poslije rata dugo težu sezonu nismo imali. Naši momci se jako dobro drže, ni liga ni kup mas nisu mazili, ali ako planiramo nešto uraditi moraju još jače zapeti. Naša podrška im je potrebnija nego ikad, jer jedino uz nas navijače oni mugu gurati do kraja sami nikako... Vjerujem da će biti bogato nagrađeni ukoliko osvoie jedan od trofeja, a ne smijem ni pomisliti koliko će ih ispoštovat ako kojim slučajem osvoje dva. Fukare i Sloboda do titule ove godine!!!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-m ... nas/184869
Evo malo i kapitena, fino je to on sve rekao, trebao bi koji novinar Azmira malo pitati šta misli o ovome?!
Evo malo i kapitena, fino je to on sve rekao, trebao bi koji novinar Azmira malo pitati šta misli o ovome?!
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo mi odmah sa Sarajevom dogovoriti da im pustimo kup bez borbe, a da oni nama prepuste 3 boda na Tusnju bez borbe? Ja bih bio zadovoljan i time.
Bez obzira na nasu euforiju i zelje, ali raspored je zgusnut i slijedi prava borba, umor igraca, riskiranje povreda, kartoni, pritisci sa svih strana...
Bez obzira na nasu euforiju i zelje, ali raspored je zgusnut i slijedi prava borba, umor igraca, riskiranje povreda, kartoni, pritisci sa svih strana...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto da im pustis. ..Beduin je napisao/la:Hajmo mi odmah sa Sarajevom dogovoriti da im pustimo kup bez borbe, a da oni nama prepuste 3 boda na Tusnju bez borbe? Ja bih bio zadovoljan i time.
A da prodjemo pite i naletimo na Radnik otvara ti se put u finale.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sta ce Azmira zvati kada imaju Vugdalica,Husrefa i igrace,to je isto da sad zovnu Tana da ga pitaju sta misli o mecu..TzXHc je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-m ... nas/184869
Nemoj da se Azmir javlja,pretrnem svaki put kad vidim njegovu sliku..a naslov ne smijem procitat bez lexia
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da je jedino Željezničar bio teži protivnik jer će se oni maksimalno skoncentrisati na kup ali šta je tu je.
Zgusnut raspored a svaka utakmica je jako bitna i bit će borbe do "krvi", nema vremena za odmor ja se samo nadam da će nas povrede zaobići, to je najbitnije jer nemamo roster za rotacije.
Rekao bi da su šanse 50-50 pa možda i 55-60% na strani Sarajeva jer igraju drugu utakmicu kući a i raspored u prvenstvu im je malo "lakši".
PS: samo da izbjegnemo Valjića u kupu
Zgusnut raspored a svaka utakmica je jako bitna i bit će borbe do "krvi", nema vremena za odmor ja se samo nadam da će nas povrede zaobići, to je najbitnije jer nemamo roster za rotacije.
Rekao bi da su šanse 50-50 pa možda i 55-60% na strani Sarajeva jer igraju drugu utakmicu kući a i raspored u prvenstvu im je malo "lakši".
PS: samo da izbjegnemo Valjića u kupu
Pa neka ga malo, dugo ga nigdje nema, a i on je navijač Slobode pa nije bas kao Tan... Volio bih vidjeti šta on ima da kaže. Hoće li igrači dobiti kalve premije u slucaju prolaska i sl.harry_90 je napisao/la:Sta ce Azmira zvati kada imaju Vugdalica,Husrefa i igrace,to je isto da sad zovnu Tana da ga pitaju sta misli o mecu..TzXHc je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-m ... nas/184869
Evo malo i kapitena, fino je to on sve rekao, trebao bi koji novinar Azmira malo pitati šta misli o ovome?!![]()
Nemoj da se Azmir javlja,pretrnem svaki put kad vidim njegovu sliku..a naslov ne smijem procitat bez lexia
- Beduin
- Kontakt:
Sve je to ako-ako. I ja bih volio da igramo finale i borimo se za titulu, ali sumnjam da bi trenutni igracki kadar sve to izdeverao. Prevelik pritisak i napor za nas roster, klupa je tanka (sad jos tanja) pa zato kazem da bih cak pristao i na taj interni deal, imati 3 sigurna boda u prvenstvu u predzadnjem kolu.Agamemnon je napisao/la:Sto da im pustis. ..Beduin je napisao/la:Hajmo mi odmah sa Sarajevom dogovoriti da im pustimo kup bez borbe, a da oni nama prepuste 3 boda na Tusnju bez borbe? Ja bih bio zadovoljan i time.
A da prodjemo pite i naletimo na Radnik otvara ti se put u finale.
A glavu dajem da ce kup forsirati Zelji ili Radniku, slobodno se sjeti ove moje recenice u narednim mjesecima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A znam,nepopravljivi sam optimista ****.Beduin je napisao/la:Sve je to ako-ako. I ja bih volio da igramo finale i borimo se za titulu, ali sumnjam da bi trenutni igracki kadar sve to izdeverao. Prevelik pritisak i napor za nas roster, klupa je tanka (sad jos tanja) pa zato kazem da bih cak pristao i na taj interni deal, imati 3 sigurna boda u prvenstvu u predzadnjem kolu.Agamemnon je napisao/la:Sto da im pustis. ..Beduin je napisao/la:Hajmo mi odmah sa Sarajevom dogovoriti da im pustimo kup bez borbe, a da oni nama prepuste 3 boda na Tusnju bez borbe? Ja bih bio zadovoljan i time.
A da prodjemo pite i naletimo na Radnik otvara ti se put u finale.![]()
A glavu dajem da ce kup forsirati Zelji ili Radniku, slobodno se sjeti ove moje recenice u narednim mjesecima.
Inace da kazem da su igraci nedavno saznali premije ukoliko uzmu neki trofej,evropa bez trofeja je malo manje para Ali dupla kruna i premija za istu je astronomska.
Iz toga i Zajko kaze zelim napraviti nesto veliko u TZ, a vidi ga izjave za kup gori da ih izbaci i pokupi pare.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
VelikiKemo
- Kontakt:
ja sam zadovoljan zrijebom.Suer!Napunit ćemo stadion,kasu koja treba keša
,napunit cemo i onog smotanog pitarskog golmana.Pa sve im ekipe ozbiljnije tri komada trpaju...a još oni misle da su favoriti da ce im se svi naguziti jer su divovi.TO je naša najveća sansa jer nas podcjenjuju i zato ih treba oderat na TUšnju kao i oni nas na Koševu,samo u kst i još bih volio da nam sudi Natašin mali Valjić pa da vidimo kako bi se ponašao...I još mi drago jer će Husref sada morati koji put ustati sa klupe a ne ko u Sarajevu kao da je gluhonijem bio...
Idemo dalje,najači smo kad nas potcejnjuju!!!!!
Idemo dalje,najači smo kad nas potcejnjuju!!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Ko te bolan podcjenjuje pusti se foruma i nasih zajebancija jesili pogledao izjavu Jesica mozda....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma ne treba razmišljat na taj način. Kakvo ba puštanje i pravljenje pa nisu psg jbt. Potrudit se da prođemo, a i ako ne prođemo nije smak svijeta. Samo lagano, igrat ce oni vrh pogotovo nakon onih dešavanja na koševu u zadnjoj utakmici 
A glavu dajem da ce kup forsirati Zelji ili Radniku, slobodno se sjeti ove moje recenice u narednim mjesecima.[/quote]
A znam,nepopravljivi sam optimista ****.
Inace da kazem da su igraci nedavno saznali premije ukoliko uzmu neki trofej,evropa bez trofeja je malo manje para Ali dupla kruna i premija za istu je astronomska.
Iz toga i Zajko kaze zelim napraviti nesto veliko u TZ, a vidi ga izjave za kup gori da ih izbaci i pokupi pare.
[/quote]
Sada ce reci da opet neke stvari izmisljas, isto sto mene optuzise za Tobol. Nego za koga ce Husara da navija boja fesa boja dresa, ili za crveno crne i svoje igrace
A znam,nepopravljivi sam optimista ****.
Sada ce reci da opet neke stvari izmisljas, isto sto mene optuzise za Tobol. Nego za koga ce Husara da navija boja fesa boja dresa, ili za crveno crne i svoje igrace
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.