InatSilanBosanski je napisao/la:Olympiakos - Man Utd
Galata - Chelsea
Real - Arsenal
Dortmund - Milan
PSG - Man City
Atl M. - Leverkusen
Bayern - Zenit
Barcelona - Schalke
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
http://prntscr.com/2bmzg7" onclick="window.open(this.href);return false;
- barabababa
- Kontakt:
@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu 
A pojasni sta je ovo (J) , ck2 je da ce bit crveni karton? Ne radi premijer, nece da otvori sajt da pogledam sta znaci
A pojasni sta je ovo (J) , ck2 je da ce bit crveni karton? Ne radi premijer, nece da otvori sajt da pogledam sta znaci
barabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
znaci da ce biti i penal, ako igra totti , igrati i njega
od mene igrati baloteli gol i totti gol ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- diplomatija
- Kontakt:
Valjadolid zuti preko, crveni, uplata 30KM. Milan zuti preko, crveni, uplata 30 KM. I jedan listic kombinacija crveni i zuti na obje utakmice na 10KM ima da Gori veceras
PSV mladi-Dordrecht over 1.5 1.pol. 2.05
PSV mladi-Dordrecht over 3.5 2.10
PSV mladi-Dordrecht over 5.5 7.00
nekako mi smrdi ovdje na veći broj golova pa vrijedi probati
Miami - Utah +12,5 h1
Brooklyn Phila +10.5 h1
Bryant 16.5 vise
D.Williams 18.5 manje
James 25.5 manje
Kvota : 20
Brooklyn Phila +10.5 h1
Bryant 16.5 vise
D.Williams 18.5 manje
James 25.5 manje
Kvota : 20
Jest off, ali šta ti je bilo s onim parama, onog delitanta.barabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Nacional-Ferreira 2 3.35
Pacos de Ferreira uopće nije toliko loša ekipa kako pokazuje tablica, definitivno ne zaslužuju to posljednje mjesto, promjenili su trenera prije par kola i mislim da ih je sad naštimao i da od večeras počinje penjanje na tablici
Estoril-Gil Vicente X 3.65
ova utakmica mi vuče na neriješeno i to na rezultat 1-1 pa ću i njega singlirati, vidljiva suradnja ova dva kluba a na tablici jedan do drugog i mislim da ide nulica
Pacos de Ferreira uopće nije toliko loša ekipa kako pokazuje tablica, definitivno ne zaslužuju to posljednje mjesto, promjenili su trenera prije par kola i mislim da ih je sad naštimao i da od večeras počinje penjanje na tablici
Estoril-Gil Vicente X 3.65
ova utakmica mi vuče na neriješeno i to na rezultat 1-1 pa ću i njega singlirati, vidljiva suradnja ova dva kluba a na tablici jedan do drugog i mislim da ide nulica
- stomaklija
- Kontakt:
Bas tako majstore crveni+penal. Pratim Seriju A cijeli zivot i upucen sam u desavanja i sl. Sudije Taljavento i vecerasnji Rocchi su ti na platnom spisku tate Berlusconijabarabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
- DrinaJedina
- Kontakt:
Nadamo se da si upravu Stomaklija! 
- barabababa
- Kontakt:
Sve je OK, samo nema na bet365 da se igra crveni karton i penal
Odigrano da Totti daje gol i da ce u prvih 23' biti barem 1 zuti karton
Odigrano da Totti daje gol i da ce u prvih 23' biti barem 1 zuti karton
Može on biti na platnom spisku 10 puta, Roma će ih rastaviti. Živi bili pa vidjelistomaklija je napisao/la:Bas tako majstore crveni+penal. Pratim Seriju A cijeli zivot i upucen sam u desavanja i sl. Sudije Taljavento i vecerasnji Rocchi su ti na platnom spisku tate Berlusconijabarabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
A pojasni sta je ovo (J) , ck2 je da ce bit crveni karton? Ne radi premijer, nece da otvori sajt da pogledam sta znaciCist primjer ti je sinocnji crveni za Alvareza, bez ikakve potrebe mu dao drugi zuti a sve to prije derbija sa Milanom koji je sad na programu u nedjelju. Zasto penal? Jednostavno ovako truli Milan nema sanse da pogodi iz izgradjene akcije, jer nema igre
Jedva ce cekati da neko pipne Balu ili nekog drugog za penalty. Crveni karton? Balo+De yong+De rossi=3 komada na startu
Nakupice se toga do kraja, ihahaj. Više žutih, penal, crveni i over golova+pobjeda Milana. Sve to veceras prolazi. Valja Rochiu Tati Berlusconiju na oči
Sretno...
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Milan-Roma 0-2 gola 1.80
Valladolid kp 1 1.65
2.97,ne toliko velik ulog
čuvam se za NBA
dobitna dva od sinoć večeras nekad na temi predviđenoj za to
Valladolid kp 1 1.65
2.97,ne toliko velik ulog
dobitna dva od sinoć večeras nekad na temi predviđenoj za to
You'll never walk alone.
Ispratio sam ovu opciju 2 gola u prvom poluvremenu prijatelju pa sta budezgmiky je napisao/la:PSV mladi-Dordrecht over 1.5 1.pol. 2.05

Sta kazete?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- stomaklija
- Kontakt:
Nikad ne mozes biti u pravu, ali ono sto je sigurno je to da Rochhi voli biti u centru paznje:DrinaJedina je napisao/la:Nadamo se da si upravu Stomaklija!

- Roma je u padu forme već 4 kola. Nemaju taj kvalitet za Scudetto. Ono sto ce se desiti da ce samo padati, i sa vremena na vrijeme uzeti nekome 3 boda. Ako do kraja prvenstva udju u LP, nek se udaraju u guzicu
kad smo već kod milana i rome
MILAN-ROMA 2/1 30
a brate kad se rikta neka to bude sa stilom
MILAN-ROMA 2/1 30
a brate kad se rikta neka to bude sa stilom
Zato su najbolji...padnes i vrate ti pareNexus je napisao/la:ups
http://prntscr.com/2bnzj9" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.