FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesa gedjo ce opet pokusati na grubu igru. Opnanak je bio mesar kada je igrao i tako uci igrace. Prevara od trenera, Husrefu ni do koljena.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jednu brajto, jednu... Jedna članska jedan šal, jedna članska jedna karta, jedna članska jedno gostovanje itd.tzmalisa je napisao/la:Kolko ce se ulaznica moc uzet sa clanskom. Samo jedna za vlasnika clanske ili?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ma pravi pastir je šaJe, al de dobar je u duši.Probisvjet je napisao/la:Jesa gedjo ce opet pokusati na grubu igru. Opnanak je bio mesar kada je igrao i tako uci igrace. Prevara od trenera, Husrefu ni do koljena.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Udjes da vidis sta ima novo, kad dvije stranice o Jesicu
Ne vidim sta ima tu zanimljivi,onaj postavio sliku mu zene i sad svi u coporu na Jesica i zenu..nema se.ovdje sta procitat,jedino kukanje i postavljanje slika tudjih zena.
Ne vidim sta ima tu zanimljivi,onaj postavio sliku mu zene i sad svi u coporu na Jesica i zenu..nema se.ovdje sta procitat,jedino kukanje i postavljanje slika tudjih zena.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Danas je utakmica,pustite sad tuđu zenu
imam feeling da će Ješa opanak biti neprijateljski dočekan, kao nikada niko 
-
VelikiKemo
- Kontakt:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
mislim da će biti prenos današnje tekme na njihovoj stranici, prenosili su protiv Napredka
hoću muštuluk
hoću muštuluk
Ja bi samo na ženuharry_90 je napisao/la:Udjes da vidis sta ima novo, kad dvije stranice o Jesicu![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Neka nam se NAPUŠE TVRDOG I DEBELOG KUUURCA TUZLANSKOGAgamemnon je napisao/la:Ali jesu se sasrali od juce samo prate kopiraju i vrijedjajuTzXHc je napisao/la:Treba samo prozivat Jesića da nam sve kopiraju tamo na njihovu temu!!!
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
to Mortuse kralju, samo udri 
-
realancojk
- Kontakt:
Jedan off topic
Sanjao sam sinoć da je Sloboda dobila Sarajevo 1:0 i da se proslavlja titula. Samo u snu nismo igrali na Tušnju već u Kopru
..Abda da titula dođe na Tušanj pa da proslavimo..pozz svima iz Srebrenika
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Mos misliti koja je to stoka (izuzecu par forumasa tipa mortema koji nikada ruzne rijeci nije napisao)Mortus je napisao/la:Neka nam se NAPUŠE TVRDOG I DEBELOG KUUURCA TUZLANSKOGAgamemnon je napisao/la:Ali jesu se sasrali od juce samo prate kopiraju i vrijedjajuTzXHc je napisao/la:Treba samo prozivat Jesića da nam sve kopiraju tamo na njihovu temu!!!
Pisu bljuvotine godinama a kada za nesto njihovo napises kofrce se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
realancojk je napisao/la:Jedan off topicSanjao sam sinoć da je Sloboda dobila Sarajevo 1:0 i da se proslavlja titula. Samo u snu nismo igrali na Tušnju već u Kopru
..Abda da titula dođe na Tušanj pa da proslavimo..pozz svima iz Srebrenika
Sve ti je u skladu sa nickname-om,osim ovog u Kopru
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Beduin
- Kontakt:
Ti si nas informator.VelikiKemo je napisao/la:![]()
hoćel ko javljat rezultat danas??
![]()
Jel ti radis za Fakrot?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka nam se NAPUŠE TVRDOG I DEBELOG KUUURCA TUZLANSKOG
[/quote]
Mos misliti koja je to stoka (izuzecu par forumasa tipa mortema koji nikada ruzne rijeci nije napisao)
[/quote]
ma brate ne mogu ih smislit sarajevo i sarajlijice pogotovu. Imal' vece gamadi evo nek neko objektivno i argumentovano dokaze da nisam u pravu
Mos misliti koja je to stoka (izuzecu par forumasa tipa mortema koji nikada ruzne rijeci nije napisao)
ma brate ne mogu ih smislit sarajevo i sarajlijice pogotovu. Imal' vece gamadi evo nek neko objektivno i argumentovano dokaze da nisam u pravu
Kažu da ga je Sarajka vrtio ko maksuma, i nikad nije znao drugačije riješit nego mesarskim startovima, a i u tome nije bio tako uspješan.Probisvjet je napisao/la:Jesa gedjo ce opet pokusati na grubu igru. Opnanak je bio mesar kada je igrao i tako uci igrace. Prevara od trenera, Husrefu ni do koljena.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.