Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sta je ovo, hoce Izet da ga Edin preko stele ubaci u repku. Ne zivi se zauvijek od Ziline 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li Džeko na proljeće pojačava Dinamo?anonymousHD je napisao/la:![]()
Prema informacijama do kojih je došao hrvatski portal Nogomlat.hr špekuliše se da će Džeko proljeće dočekati sa Dinamom, a u pravcu Rima će krenuti Hajrović i Gojak u zamjenu za Džeku uz dodatnu finansijsku injekciju od 8 miliona EUR koliko bi Dinamo trebao uplatiti u kasu Rome, da Džeko bude novi igrač modrih. Nogomlat.hr također navodi da će Dinamo ponuditi Džeki najveći ugovor ikad od svih bišvih ex-jugoslavenskih ekipa, gdje će za potpis u naredne 4 godine, mjesečno zarađivati nevjerovatnih 250.000EUR.
Očekujem da ovaj vrli portal sportsport prenese ovo kao top vijest, kao što prenosi nebulozne špekulacije idiotskih britanskih žutih tabloida da se za Džeku interesuju kojekakvi Crystal Palacei i Aston Ville. Realno, Dinamo je ozbiljnija priča.
Ja sam čuo sinoć da će Tino Sušić u Inter
Ozbiljan je izvor
Sorry na off
Ozbiljan je izvor
Sorry na off
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
ON da nikada ni ne zaigra usao je u anale sa onim najboljim golom repke ikada, definitivno najeuforicniji gol ikada koji sam dozivio u zivotu.Onaj Vedin koji nas je odveo u Brazil je 0 za onaj iz ZIline jer smo svi ocekivali taj gol dok onu Izetovu maljutku sa 20+ metara i to iz malte ne prvog dodira lopte nakon ulaska niko nije ocekivao.harden je napisao/la:Sta je ovo, hoce Izet da ga Edin preko stele ubaci u repku. Ne zivi se zauvijek od Ziline
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Tema nije Hajrovic, ili sam ja polupao loncice? I da se vratimo na temu, sta bi s Dzeksona, se oporavio kako treba?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije jos, kazu jos 3 sedmiceRimes87 je napisao/la:Tema nije Hajrovic, ili sam ja polupao loncice? I da se vratimo na temu, sta bi s Dzeksona, se oporavio kako treba?
To je haman do nove godine, ne znam mozda odigra onu oko bozica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa ne izgleda baš previše zabrinuto, koristi vrijeme da skita po Zagrebu i Sloveniji 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Najretardiranija ekipa u Evropi
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa dva igraca vise primiti gol u 95. minuti + prokockati 2:0 vodstvo protiv Cagliarija, pa nisu normalni.Sheyi je napisao/la:Najretardiranija ekipa u Evropi
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Moj ti Džeko gdje ti igraš... O Allahu, ovi su veći baksuzi od mog Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
strasno!
vakat je da baltazar a i monchi lete u tri lijepe..
koja fama se digla oko onog celavca a lik prodade sve sto valja a dovodi levate.
..ali moram priznati da sam odmorio oci kako dzeko ne igra ovih nekoliko tekmi:-)
vakat je da baltazar a i monchi lete u tri lijepe..
koja fama se digla oko onog celavca a lik prodade sve sto valja a dovodi levate.
..ali moram priznati da sam odmorio oci kako dzeko ne igra ovih nekoliko tekmi:-)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa sta ce nece sjediti i plakatiRaonffa je napisao/la:Pa ne izgleda baš previše zabrinuto, koristi vrijeme da skita po Zagrebu i Sloveniji
Misic je to, treba mu i mirovanje, lagani treninzi kasnije.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bez Dzeke oni su nivo Torina!
Steta sto nije i on otisao nakon prodaje Radje, Strootmana i Allisona!
Nevjerovatno sta uprava uradi od solidne ekipe.
Nadam se da nakon Dzeke vise niti jedan nas igrac nece otici u taj tim...gade mi se.
Steta sto nije i on otisao nakon prodaje Radje, Strootmana i Allisona!
Nevjerovatno sta uprava uradi od solidne ekipe.
Nadam se da nakon Dzeke vise niti jedan nas igrac nece otici u taj tim...gade mi se.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 08 dec 2018, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
99% sam siguran da je ovo zadnja sezona Džeke u Romi.
Ma J**+ se njemu za Romu vidite da obilazi jarane,pametan.Nikakve motivacije on vise nema u Romi.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I Džeko je svjestan da idu godine, da je Roma rinaka od kluba gdje se svi iole dobri igrači prodaju, ne znam što više Džeku ne prodaju negdje, nek zarade koji milion, gladni su do zla Boga.Alipasino je napisao/la:Ma **** se njemu za Romu vidite da obilazi jarane,pametan.Nikakve motivacije on vise nema u Romi.
Dobro je Moke opisao tu situaciju u svoj vakatCepi1981 je napisao/la:ON da nikada ni ne zaigra usao je u anale sa onim najboljim golom repke ikada, definitivno najeuforicniji gol ikada koji sam dozivio u zivotu.Onaj Vedin koji nas je odveo u Brazil je 0 za onaj iz ZIline jer smo svi ocekivali taj gol dok onu Izetovu maljutku sa 20+ metara i to iz malte ne prvog dodira lopte nakon ulaska niko nije ocekivao.harden je napisao/la:Sta je ovo, hoce Izet da ga Edin preko stele ubaci u repku. Ne zivi se zauvijek od Ziline

® GONGASHI POWERHOUSE ®