Ma ne dam mu ni lajka!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
svi vi pijete, ponekad i duvate, svi ste vi obicni klosari kao i miBianconeri1988 je napisao/la:
Ma ne dam mu ni lajka!![]()
jeli potpiso taj liverpool ili je suplja bilakadetzelje je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/vijesti/kadeti- ... m-navikama SILA!8-)
e to nisam ni primjetio, uglavnom bila mi je spasena stranica gore, kliknuo na nju i prebacilo me na fkzeljeznciar.ba, sad na fkzeljeznicar.com je uredu, hvala.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Otvori http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;, a ne .ba
Tu informaciju trazis od Manijaka eh svasta...ima tema fks pa tamo pitaj oni valjda najbolje znajuGrande je napisao/la:Ako neko zna od vas koji ste iz Sarajeva kako je momak sto je izboden na sjeveru juce kada su Pitari igrali protiv Kozare...Stvarno mi je potrebna informacija ako neko zna...PoZz
fino nas napade i onda lijep pozdrav iz zenice, e ne moze to takoSAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
Joj,sve u jednom dahu,ni tačke ni zareza.Svaka čast!SAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
Eto jel ti sad lakše haj reci iskreno? !SAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: fino nas napade i onda lijep pozdrav iz zenice, e ne moze to tako
mamaSmurf je napisao/la: Joj,sve u jednom dahu,ni tačke ni zareza.Svaka čast!
E moji manijaci ...nookey je napisao/la: Eto jel ti sad lakše haj reci iskreno? !