FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2010, 14:47

Neka Ibre ljudi, uklopit ce se zajedno i on i Vilja vidjet cete. Ja odoh sad na vikendicu praznik da proslavljam, i vam zelim isto dobar provod sutra, zacinjen pobjedom protiv Viljareala. Visca Barca, visca Prvi maj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 30 apr 2010, 14:50

Romariooo je napisao/la:Neka Ibre ljudi, uklopit ce se zajedno i on i Vilja vidjet cete. Ja odoh sad na vikendicu praznik da proslavljam, i vam zelim isto dobar provod sutra, zacinjen pobjedom protiv Viljareala. Visca Barca, visca Prvi maj
Slazem se.Ako nije ove pokazao sta zna i umije,pokazace ako Bog da sljedece godine,samo polako.

I tebi lijep provod zelim i naravno da pobjedimo Villareal.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 apr 2010, 15:16

vilja i perdro da se izmjenjuju a onoga Alvesa - posebni treninzi samo da vjezba centasuteve - izludi me s tim :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 30 apr 2010, 17:17

bparena je napisao/la:vilja i perdro da se izmjenjuju a onoga Alvesa - posebni treninzi samo da vjezba centasuteve - izludi me s tim :)
Ako je to tacno za Villu to bi bilo perfektno, a i broj 7 mu je slobodan :D
A što se Alvesa tice, nabacit mu teg od 20kg na nogu i onda ce imat perfektna ubacivanja :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 apr 2010, 19:14

Barcelona_1899 je napisao/la:
bparena je napisao/la:vilja i perdro da se izmjenjuju a onoga Alvesa - posebni treninzi samo da vjezba centasuteve - izludi me s tim :)
Ako je to tacno za Villu to bi bilo perfektno, a i broj 7 mu je slobodan :D
A što se Alvesa tice, nabacit mu teg od 20kg na nogu i onda ce imat perfektna ubacivanja :mrgreen:
mozda je i trenito sa tegom, pa nako ubacuje.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 01 maj 2010, 03:28

bparena je napisao/la:Vilja u Barseloni - dogovoreno !!!
Svasta ccc...navodno put Valencije Krkic i Hleb
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 01 maj 2010, 03:36

Romariooo je napisao/la:Neka Ibre ljudi, uklopit ce se zajedno i on i Vilja vidjet cete. Ja odoh sad na vikendicu praznik da proslavljam, i vam zelim isto dobar provod sutra, zacinjen pobjedom protiv Viljareala. Visca Barca, visca Prvi maj
Visca prvi maj haha :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 maj 2010, 21:07

zna li iko sastav za veceras :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 maj 2010, 21:13

Pema sportu :

Valdes-Alves-Pique-Puyol-Maxvell,Busquets-Xavi-Keita,Messi-Bojan-Pedro
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 01 maj 2010, 21:52

VILLA U BARCI - super zvuci..a sad kako je barca ispala od intera svi se dohvatili ibrahimovica, covjek jednostavno nije toliko brz ali sve ostalo ima i dobro je da igra za BARCU..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 maj 2010, 22:36

E dobro je sad zasad - 2:0 - sjajan slobodnjak, sigurna igra i to ohrabruje..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 maj 2010, 22:44

0:3 eh i ovo kolo nedostizno

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 maj 2010, 22:51

Fantasticno prvo poluvrijeme.To je to.

Na pocetku utakmice dvije dobre sanse za Villareal,srecom,nisu bili precizni.Kasnije majstorija maestra Xavia,pas za Messia koji pogadja za vodstvo.Kasnije sjajan gol Xavia iz slobodnog udarca i onda solo akcija Bojana za 0-3.

Sad lagano u drugo poluvrijeme,da se privede ovo lagano kraju.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 maj 2010, 22:52

sjajno 1.poluvrijeme,iako je barca lose otvorila utakmicu nakon onog gola messija masina je bila podmazana i spremna za gazenje :mrgreen: poslije jos dvije majstorije xavija i krkana za ubjedljivih 0-3.....u drugom dijelu mozda zabiti jos koji gol da se popravi raspolozenje nakon intera ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 01 maj 2010, 22:53

black mamba je napisao/la:VILLA U BARCI - super zvuci..a sad kako je barca ispala od intera svi se dohvatili ibrahimovica, covjek jednostavno nije toliko brz ali sve ostalo ima i dobro je da igra za BARCU..
Ma Ibraki ga samo mogu dobro pocuclat...Ibraka je tek došao i ima i više nego solidnu statistiku a dosta tekmi nije ni igrao...S obzirom da je došao povrijeđen pa da se opet par puta povrijedio Ibraka je pokazao da će biti tempirana bomba...Naredna sezona je tek ona prava za njega ako Bog da...On je takav da jednostavno mora zaigrat. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 01 maj 2010, 22:55

Prekrasno prvo poluvrijeme tamo negdje od 15. minute :D, samo me malo Messi zabrinjava u dvije-tri situacije je previse bio sebican valjda je to do trenutka :D, ali ovo do kraja lagano, ubaciti mozda ibru malo da osjeti terena da se vrati i on malo u formu i to je to, sad odoh gledati drugo poluvrijeme :D pa se cujemo na kraju :P
Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 maj 2010, 22:56

ne bih volio da villa predje u barcu, jer bi to automatski znacio kraj velikog razvoja pedra. i desit cemu se isto ko i bojanu. a momak ima potencijala da bude jedan od najboljih na svijetu.

al, jos manje mi se svidja ideja o villi u realu...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 maj 2010, 22:59

Bojan+40 mil. za Villu ? Ne i ne.

Bojan je fantastican igrac sto pokazuje i veceras.Svaki put ove sezone kad dobije sansu,zabija ili asistira.Dobar igrac,dosta je mlad i jos je izdanak Barcine skole.

Blaugrana

Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 maj 2010, 23:02

nidjo_barca je napisao/la:Bojan+40 mil. za Villu ? Ne i ne.

Bojan je fantastican igrac sto pokazuje i veceras.Svaki put ove sezone kad dobije sansu,zabija ili asistira.Dobar igrac,dosta je mlad i jos je izdanak Barcine skole.
mislim da je glupost dati 40 miliona i krkica za villu. ovaj ima 28 godina a bojan je strasan potencijal. a i onaj villa gledam ga protiv reala igra samo za sebe hoce slavu zato mislim da vam ne treba.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 maj 2010, 23:04

Ne bi dao za Villu ni 40. mil,a kamoli 40+Bojan.Mislim realna cijena bi bila nekih 30 mil.

Bojan je vec sad odlican,a moze jos puno napredovati,jos je mlad.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Sport90 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []