FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amerosm » 07 mar 2010, 20:56

geronimo je napisao/la:pa znas i sam, onu gdje si bio aktivan. podforum diskusije...cudne spletke i nagovjestaji :? , jel tako bjese? :lol:

@amer - vazi! mada cu vjerovatno izgubiti opkladu, ali makar cu negdje dobiti.
znaci tebi pase 1 i X za tvoje i obe pobjede Bayerna. Napravi li Bayo jedan remi (sto nije iskljuceno, za dobrobit lige :lol: )...ja dobivam opkladu.
Dotad ce the game skontati kako se ovi obrazi pokrecu. :D

Znam druze, ali zato cete imati titulu u rukama. Nakon dugo vremena ce te moci pred Rathausom da pjevate Stern des Suedens. Joj jest mi lakse od kako sam skinuo onaj avatar, vidis da sam Vam u neku ruku bio nesretan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 21:13

vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 mar 2010, 21:44

geronimo je napisao/la:ribeeeeeeeeryyyyyyyyyyyyyyyy kralju! :P
tako to rade oni koji znaju. 8-) nemam rijeci, stvarno.
Jes jes, ja da znam ovo svoje "znanje" bi unovcio na kladionici, al' nece pa nece :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 mar 2010, 22:39

Evo par zanimljivih podataka:

*Podolskom je ovo ukupno drugi prvenstveni gol ove sezone, a prvi nakon što je u 5. kolu zabio Schalkeu u utakmici igranoj 13. septembra prošle godine. Prošle su od tada 1424 minute prije no što je ponovno bio precizan u Bundesligi, ovaj puta protiv bivšega kluba

*Daniel Van Buyten dobio je svoj prvi ovosezonski žuti karton, a ukupno peti u 91. utakmici za Bavarce.

*Bastian Schweinsteiger i Franck Ribery uzdrmali su okvir gola u subotu. S ukupno 16. udaraca u sam okvir suparničkih okvira gola, Bayern je vodeći pehist Bundeslige.

*Iako su uzeli samo bod domaćinu, nogometaši Bayerna zadržali su niz nepobjedivosti i protegnuli ga na brojku 18. Posljednji poraz u Bundesligi nanio im je HSV 26. septembra (1-0).

Fioretina je izgubila protiv Juvea kod kuće... Da li se opet čuvaju za nas pa lažiraju formu ili su (ponovo) u blagom padu? Pitanje je sada...
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 22:50

Ma kakve Viole, neka glume negdje drugo, jer mi sigurno nećemo ako Bog da učiniti dvaput istu grešku.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2010, 00:09

Ne treba podcijenjivati Fiorentinu nit pod razno. U prvenstvu im je sve izgubljeno, nanizali su sesti poraz u zadnjih devet utakmica. Utakmica protiv Bayerna ce im biti "mec sezone", gdje se mogu iskupiti za mnoge stvari. Dodatni motiv ce im biti gol iz nedozvoljene situacije, postignut u Munchenu.
Bayern kaska za svojom formom, dodatni problemi ce biti kako skrojiti odbranu za taj mec. Kako stvari stoje, Contento nece moci igrati. Pranjic, Alaba, Altintop ili Gorlitz kandidiraju za tu poziciju.

Ohrabruje i to da se Robben danas vratio treningu nakon gripe. Vjerovatni putnici za Toskanu.
Butt, Rensing - Lahm, van Buyten, Badstuber, Pranjic, Görlitz - Alaba, Altintop, Schweinsteiger, Müller, Ribery, Robben, Tymoschtschuk, van Bommel - Gomez, Klose, Olic

Na zalost, povreda Brena je ozbiljnije prirode. Sumnja se na Kreuzbandriss (povreda poput Vedine).

Zamolio bih Neutrala da ne buba previse optimisticne prognoze, jer se desi cesto suprotno.
Kad god je manje vjerovao Bayernu (Juve)...desile su se lijepe stvari. :mrgreen:

Kad sam vec kod sujevjerja...ribery, kakav ti je osjecaj za ovu utakmicu ? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 00:12

Hahah, ja sam ubjeđen u poraz Bayerna, ali od 3:2, i prolazimo ;) :mrgreen:

naravno, ako Bog da treba ovu utakmicu u potpunosti ozbiljno shvatiti, pravo na kiks nemamo, nešto smo u lošijoj formi, ali i oni su. Sigurno će biti to jedna teška utakmica, ali nadam se da ćemo inšAllah izaći iz ove bitke kao pobjednici.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 mar 2010, 00:20

ne znam jeste li vec govorili, al dresovi za iducu sezonu su totalno barem po meni grozni :P :|

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2010, 00:22

Steta za Brena. Taman je poceo pokazivati svoj potencijal, kad ono nenadana povreda. Nadam se da ce iz ovoga izaci jaci. Bayern ce vjerovatno morati traziti njegovu zamjenu na ljeto, jer se ocekivalo da se ovaj vrati u Bavarsku.

Viole, Viole, pitanje je sad???
Dosta ce biti nervoze do utakmice, a kamoli za vrijeme utakmuce.
Nadam se povoljnom rezultatu i prolazu. Vec sam ranije napisao, ako prvi postignemo gol, sigurno prolazimo.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam jeste li vec govorili, al dresovi za iducu sezonu su totalno barem po meni grozni :P :|
Kako kome. ;)
Po uzoru na 60-te.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 00:25

Meni su dresovi fenomenalni. Napokon malo ljepši. I oni crni su cool bili, ali ovo je nadmašilo moja očekivanja.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 mar 2010, 00:32

Negdje sam te dresove propustio. Moze slika?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2010, 00:40

slika

divi u mullera i khr butina, spram ovih danasnjih balerina. :roll:

ps: sad vidjeh...moj jubilarni 2000 post. 8-) potrefio se na pravoj temi.
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 mar 2010, 00:49

Zvezda, Olympiacos, Sunderland, Atletico Madrid... To su samo neki koji mi padaju napamet, a imaju slicne dresove. Bayernovi dresovi s kraja 90ih i s pocetka ove decenije su mi bili najbolji. Meni licno ovi nisu nesto, ali OK. Navici cemo se.

Van Bommel mi nekako odudara od te slike. Nije mu tu mjesto. Vidjeti njega pored ta 4 legendarna igraca mi se nikako ne uklapa. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2010, 00:59

Ni meni nisu nesto posebno lijepi. Kao sto ti kazes, vec vidjeno. Ali obzirom na jubilarni Bayernov rodjendan, neki su se sjetili da se vrate u slavne 70-te. Crne stucne odudaraju, jedino mi se svidja to sto su uski (ubili se za gaynalda :lol: ) dresovi.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2010, 01:01

geronimo je napisao/la:Ni meni nisu nesto posebno lijepi. Kao sto ti kazes, vec vidjeno. Ali obzirom na jubilarni Bayernov rodjendan, neki su se sjetili da se vrate u slavne 70-te. Crne stucne odudaraju, jedino mi se svidja to sto su uski (ubili se za gaynalda :lol: ) dresovi.
Ako ih primijeti, mozda pozeli da ih i obuce, ko zna?? :mrgreen: :mrgreen:
Jedina mana kao sto kazes su stucne, bijele ili crvene bi bile pogodne.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 01:07

Pa lakše im prati crne, radi toga :roll:

A baš pogledaj kako mišići pucaju od snage kod ovih igrača iz 70-tih , posebno Gerda, impresivno. Danas se fura manekenstvo uz fudbal, nešto što je počeo Valderama sa frizurom :mrgreen:

No, šalu na stranu, prošlo je davno 0:00, da li neko pomišlja ili razmišlja na 20:45 , Fiorentina- Bayern...inšAllah pobjeda.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 mar 2010, 01:29

geronimo je napisao/la:jedino mi se svidja to sto su uski (ubili se za gaynalda :lol: ) dresovi.
Koliko se sjecam, prvi je s tako uskim dresovima nastupao Kamerun. Samo sto su njihovi bili i bez rukava. Nemoguce ih je povuci za dres, sto je u vecini slucajeva jako dobro.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2010, 11:47

The Game je napisao/la:slika

seceru nije ista, al nije ni ova losa :D :D :D
ukucaj na guglu bouncing ass pa trazi tu svoju, valjda ce biti i kopiraj link
The Game uvjek znas potpaliti atmosferu među bavarcima Respect :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 mar 2010, 12:37

Bayern se sprema da ovih dana pošalje ponudu za Robina Van Persia u iznosu od 16 mil eura, a eventualno povećanje ponudu zavisit će od prodaje Riberya.Gaal ga je označio kao moguću zamjenu za Riberya koji bi moga napustiti Bayern.Ova spekulacija se pojavila samo par dana prije konačne odluke Riberya u vezi ostanka ili eventualnog odlaska ovog ljeta.

http://www.football.fr/footballfr/cmc/s ... html?popup
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 mar 2010, 12:49

paja_patak je napisao/la:Dovoljno je samo kliknuti na ovu stranicu i vidjeti o cemu se tu radi ali dobro ja ne sumnjam da Bayern ima zelju da dovede Van Persija ali ima li Wenger zelju ili jos bolje ima li Van Persie zelju da najjacu ligu na svijetu zamjeni za smijesnu Bundesligu i da igra sa seoskim klubovima za Bayern koji jedva grupnu fazu lige prvaka prodje
Arsenal je mali klub i to će uvijek biti.To nekim treba da bude jasno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.