Sta radi West.Ocisti sve zivo covjek za 2 maxa.
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
The Clippers are waiving center Marcin Gortat,
The Clippers are waiving center Marcin Gortat, **** tell
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek dobija postupove dosta vise ovih tricaskih gluposti.Meded od 218 da glumi prcu od 185.Nema smislaClutch je napisao/la:Pa da.NEZALAGANJE je napisao/la:TOR ce biti prejak sad defanzivno,ali Marc je ofalio na P'n'R odbrani.Mislim da je on tu da uspori Embiida,ako dodje do tog susreta.Nisu imali nikog ko moze braniti ozbiljnog visokog.![]()
Ali dobra stvar je da bi to moglo smanjiti broj postupa Embiidovih, cega sam pobornik
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Yahoo ****: Marcin Gortat, who will be waived by Clippers, has interest in joining the Warriors but the defending champs plan to wait until the dust settles to get a clearer picture of what is available on the market.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pogledaj Horforda u zadnjem playoffu pa ces vidjeti koju moc donosi vanjska igra sa visokim.BosniaBoston je napisao/la:Nek dobija postupove dosta vise ovih tricaskih gluposti.Meded od 218 da glumi prcu od 185.Nema smislaClutch je napisao/la:Pa da.NEZALAGANJE je napisao/la:TOR ce biti prejak sad defanzivno,ali Marc je ofalio na P'n'R odbrani.Mislim da je on tu da uspori Embiida,ako dodje do tog susreta.Nisu imali nikog ko moze braniti ozbiljnog visokog.![]()
Ali dobra stvar je da bi to moglo smanjiti broj postupa Embiidovih, cega sam pobornik
Neophodno za Embiidov kompletan paket, kao i napad Sixersa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa jeste ali suta 30% za tri ne treba forsirati
#Punoljetstvo
The Clippers are trading Mike Muscala to the Lakers for Michael Beasley and Ivica Zubac, league **** tell ESPN.
The Kings have traded Skal Labissiere to the Blazers for Caleb Swanigan, league **** tells ESPN.
Zubac za expiringBassha je napisao/la:The Clippers are trading Mike Muscala to the Lakers for Michael Beasley and Ivica Zubac, league **** tell ESPN.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jerry WestClutch je napisao/la:Zubac za expiringBassha je napisao/la:The Clippers are trading Mike Muscala to the Lakers for Michael Beasley and Ivica Zubac, league **** tell ESPN.
Sad ce od Zubca da naprave masinu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Btw Muscala je nista posebno.
Dobar suter al ponekad.
Kontam da su Lakersi dobili neki pick, inace nema smisla.
Dobar suter al ponekad.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
The Clippers are trading Mike Muscala to the Lakers for Michael Beasley and Ivica Zubac, league **** tell ESPN.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema on mjesta u njihovoj rotaciji,cak i da dodje.Cousins i Looney su ispred,pa onda i opcija s Greenom na C.miki_92 je napisao/la:Yahoo ****: Marcin Gortat, who will be waived by Clippers, has interest in joining the Warriors but the defending champs plan to wait until the dust settles to get a clearer picture of what is available on the market.
P.S.Eto koliko LAL cijene Zubca i koliko su svi novinari i mediji od tamo pisali o njegovim odlicnim igrama i razvoju.Ode za mrtvog Muscalu i roster mjesto,najvjerovatnije za Mela.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
The Grizzlies have traded guard Shelvin Mack to the Hawks, league **** tell ESPN.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Jel bilo kad vise tradeova
Muskala je goli ****.Clutch je napisao/la:Btw Muscala je nista posebno.
Dobar suter al ponekad.
Među najgorim igračima u ligi koji dobijaju minute, zajedno sa Stanley Johnsonom i sličnim invalidima.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
The Grizzlies are keeping Mike Conley, league **** tell ESPN. Memphis discussed deals with multiple teams, but ultimately decided to hold onto their franchise point guard.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Izgleda da i ti mislis da je nepravednojapa je napisao/la:Halo bolan niko nije sa pistoljem natjerao te igrace da potpisuju visegodisnje ugovore razumijes? Ako neces da te posjeduju pa uzmi fino jednogodisnji ili dvogodisnji ugovor pa radi sta hoces i nemoj biti niciji rob ali naravno to igraci ne zele jer svi zele zagarantovanu lovu da imaju e pa ne moze i jare i pare oni bi i da potpisu ugovor od 100-200 miliona i u isto vrijeme da mogu otici kad zele i gdje zele e evo vam ku?ac sto bi rekao uvazeni Maminjo. Ti kazes nepravedno je, pa nepravedno je i kada fransiza da visegodisnji maksimalni ugovor igracu pa se on zayebava i ozliejdi se kuci na godinu i po dana u kojima ce hladiti muda a primati platu kao da igra 82 utakmice po sezoni...ali za razliku od igraca fransize ne kmece na sve strane zbog toga.sejo90 je napisao/la:Placa ga da igra za njih, ovako se cini da ga posjeduje kad moze tako da ga razmijeni.japa je napisao/la: Naravno da je uredu fransiza placa igraca a ne igrac fransizu...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Clippersi ce na ljeto nesto da dovedu, imaju SC za narednu sezonu popunjen samo 50 miliona.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Orlando is trading for Markelle Fultz 
Eto klupe PHI,kao da gledam.
Eto klupe PHI,kao da gledam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.