Jel to neno znaci da bi mogo bit nas ?neno#4 je napisao/la:Savovic je igrac koji nama ne da treba, nego takvog ne mozemo ni izmisliti sto je najtuznije. Sa njim smo puno, puno jaci. Obavljen je razgovor, decko je super, jedan kroz jedan sto nas narod kaze. Necemo nikako da shvatimo da on ne moze u Srbiji da kaze igrat cu za BiH, a igra za Zvezdu trenutno.bhsport je napisao/la:Ma nek se razgovaralo sa njim, ali nisam neki optimista, da je svjetska klasa vala i nije da se toliko moli i da se trpe raznorazne gluposti koje izjavljuje.
Ko hoce da igra bujrum a prelivode nam ne trebaju!
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ma ja to gledam sa druge straneNG1 je napisao/la:A sta ga napadate, kako ne shvatate da su taj intervju radili srbijanski novinari...oni su birali rijeci...
dajte ba ljudi, de malo pamet u glavu
savovic je dokazani profesionalac i ako zaigra za BiH igrati ce profesionalno i time pomoci reprezentaciji
prema tome cak da je izjavio ono sto pise znace nas nekoliko stotina, mozda hiljada, a ako BiH prodje u drugi krug to ce dici euforiju u BiH (svih nacija to mi vjerujte na rjec) i podice image BiH u inostranstvu sto znaci uticace bukvalno na milione, tako da je ta izjava u osnovi mala stvar
a definitivno ima i do toga sto je taj intervju dat srpskim novinarima u srbiji
a kada smo kod reprezentativaca, sto nihad nije igrao protiv reala
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:ma ja to gledam sa druge straneNG1 je napisao/la:A sta ga napadate, kako ne shvatate da su taj intervju radili srbijanski novinari...oni su birali rijeci...
dajte ba ljudi, de malo pamet u glavu
savovic je dokazani profesionalac i ako zaigra za BiH igrati ce profesionalno i time pomoci reprezentaciji
prema tome cak da je izjavio ono sto pise znace nas nekoliko stotina, mozda hiljada, a ako BiH prodje u drugi krug to ce dici euforiju u BiH (svih nacija to mi vjerujte na rjec) i podice image BiH u inostranstvu sto znaci uticace bukvalno na milione, tako da je ta izjava u osnovi mala stvar
a definitivno ima i do toga sto je taj intervju dat srpskim novinarima u srbiji
a kada smo kod reprezentativaca, sto nihad nije igrao protiv reala
Nihad ,vuce povredu 2,3 sedmice.
Da.grgr je napisao/la:Jel to neno znaci da bi mogo bit nas ?neno#4 je napisao/la:Savovic je igrac koji nama ne da treba, nego takvog ne mozemo ni izmisliti sto je najtuznije. Sa njim smo puno, puno jaci. Obavljen je razgovor, decko je super, jedan kroz jedan sto nas narod kaze. Necemo nikako da shvatimo da on ne moze u Srbiji da kaze igrat cu za BiH, a igra za Zvezdu trenutno.bhsport je napisao/la:Ma nek se razgovaralo sa njim, ali nisam neki optimista, da je svjetska klasa vala i nije da se toliko moli i da se trpe raznorazne gluposti koje izjavljuje.
Ko hoce da igra bujrum a prelivode nam ne trebaju!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
evo teksta sa B92
Savović: Nisam imao poziv od KSS-a
Izvor. B92
Boris Savović je sjajnim igrama za Crvenu zvezdu došao u pažnju javnosti kao potencijalni reprezentativac Srbije, ali još uvek nije odlučio za koga će da igra.
kkcrvenazvezda.rs
Savović je rođen u Trebinju, iz KS Bosne i Hercegovine su već najavili da računaju na njega, ali on je trenutno koncentrisan samo na "crveno-bele".
"Razgovarao sam sa BiH, dali su mi plan i program priprema za Evrobasket, ali je još rano razgovarati o tome pošto je Zvezda prioritet. Iz KSS me niko nije kontaktirao", istakao je Savović.
Krilni košarkaš ipak ne žuri sa odlukom čiji reprezentativni dres će da nosi.
"Kada dođe kraj sezone, mislim da ću tada da donesem odluku za koga ću nastupati, ako uopšte dobijem poziv od reprezentacije Srbije", rekao je Savović.
Savović je istakao da je plasman u Evroligu velika stvar, ali da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da pored kvalifikovanja za to takmičenje osvoje i neki trofej.
"Evroliga je velika stvar, svi znamo koliko to znači. Ali, trofej je takodje velika stvar, a Zvezda ga dugo nema. Evroliga je na prvom mestu, ali ćemo dati sve od sebe da osvojimo neki pehar ove sezone. Rano je obećavati, počeli smo loše, svi su sumnjali u nas. Daćemo sve od sebe da uradimo što više možemo", istakao je 25-godišnji Trebinjac.
kkcrvenazvezda.rs
Zvezda je u Evrokupu prošla u drugu fazu, gde će igrati protiv Galatasaraja, Ulma i Uniksa.
"Čekaju nas izuzetno jake utakmice i ovaj period slobodnih dana pokušavamo da iskoristimo da se što bolje spremimo za ostvarivanje zacrtanih ciljeva", rekao je Savović.
On je prošle sezone nastupao upravo za turski Galatasaraj, za koji je kazao da je veliki klub ogromnog budžeta sa odličnim igračima.
"Protiv Galatasaraja nas očekuju jake utakmice, to je klub koji ima veliki ambicije, ogroman budžet, a znamo i koje igrače imaju. Velika prednost će nam biti domaći teren, ovde nikome nije svejedno. Daćemo sve od sebe da napravimo veliki podvig i savladamo ih, što nije nemoguće", kazao je Savović.
Zvezdu je na poziciji centra pojačao reprezentativac Francuske Ali Traore, a Savović je ocenio da je to velika stvar za njegov klub.
"Pojačanje je velika stvar za nas, svaki dobar igrač je veliki podsticaj svima. Traore je svakako veliki igrač, reprezentativac svoje zemlje i pomoći ćemo mu da se što pre prilagodi", istakao je Savović.
Zvezda će u sledećoj utakmici igrati u gostima protiv Olimpije 5. januara u 16. kolu Jadranske lige, dok će četiri dana kasnije igrati u Nemačkoj sa Ulmom u prvoj utakmici Grupe L druge faze Evrokupa.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- skyisthelimit
Jest malac pametan. Pricekat ce da vidi hoce li mu srbi uputiti poziv, ako ne upute eto ga nama ovamo ili kao sto kaze u "njihovu reprezentaciju"..
Goni g0vna ne trebaju nam
Goni g0vna ne trebaju nam
15.10 - 15.06 ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Davno sam ja pisao...Ovakve poput njega ne bi cekao ni da se radi o igracu mnogo vise klase!Tako me iritira da mogu slobodno reci:po.pisam se ja na nasu repku,bude li on igrao za nas!
Nije Jordan,da se gazi tako po nasoj drzavi,a radi se o igracu koji nije ni evropski prosjek,da se razumijemo!Prema tome,sa njim ili bez njega,prvaci Evrope necemo biti!Mnogo je bolje da igra neko,ko ce ostaviti svoje srce na parketu,makar bio i nekvalitetniji od doticnog!
- storm_raider
- Kontakt:
A gdje on kaze "...u njihovu reprezentaciju..."? Nermin je prekopirao cijeli intervju sa B92.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Joj, Savoviću, idi u tri lijepe. Ne znam ni kojeg se kur** ovako spuštamo i dozvoljavamo da nam se iste stvari svaki put rade. Il' hoćeš, ili nećeš. Čim je njemu BiH druga opcija, to na dobro ne može izaći. Nabijem i tebe, i Zvezdu, i KSS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
storm_raider je napisao/la:A gdje on kaze "...u njihovu reprezentaciju..."? Nermin je prekopirao cijeli intervju sa B92.
Vrati se 1 stranu nazad,neko je bio stavio,nije sa b92.
gazda664 je napisao/la:http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/ ... aju-sezone
Nama je Wright bio treca opcija...sta je onda on trebao reci? ko vas je.be, sto me niste prvog zvali?High je napisao/la:Joj, Savoviću, idi u tri lijepe. Ne znam ni kojeg se kur** ovako spuštamo i dozvoljavamo da nam se iste stvari svaki put rade. Il' hoćeš, ili nećeš. Čim je njemu BiH druga opcija, to na dobro ne može izaći. Nabijem i tebe, i Zvezdu, i KSS.
Nisam znao da je Wright rodom iz BiH, ovom slučaju Trebinja, kao Savović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dobro znas da ima mali milion igraca rodom iz BIH,kojima su druge zemlje prvi izbori.High je napisao/la:Nisam znao da je Wright rodom iz BiH, ovom slučaju Trebinja, kao Savović.
Nama ni Durant nebi odgovarao,jer jbg ne igra SRCEM,al zato Kikan igra srcem i ima 2 skoka po utakmici.
E ovdje ja ne shvatam nas u BiH, nas mentalitet i duple arsine...
Ova izjava od Savovica, je i vise nego korektna, ako shvatimo njegovu pozadinu, a to da je covjek rodjen u Trebinju, da je 87 godiste, da zadnjih 15 godina zivi u Vrscu, da covjek za sebe kaze da je SRBIN i da mu je san da igra za Srbiju, medjutim postoji sansa da nikad ne bude pozvan u Srbiju, i onda bi se on odazvao nama, na ovo treba dodati da covjek trenutno igra za Zvezdu....
Meni stvarno nikako nije jasno, kako neki ljudi i dalje shvataju, da ja danas igrati za reprezentaciju vise odraz licne promocije, nego nivoa patriotizma i posvecenosti reprezntaciji BiH (u bilo kojem sportu)...Borisu je 25 godina, EP bi bila odlicna prilika da se on promovise jos vise i napravi jos veci transfer u neki europski klub (iako je on sad vec dovoljano oformljen i promovisan igrac). Znaci njemu treba prilike za stepenicu vise u njegovoj karijeri, a nama treba igrac koji ce zuatvoriti reket i koji sposoban da uhvati 10+ skokova u utakmici...Znaci ovo je idealan primjer ponude i potraznje, gdje moze da se stvori trzisni ekvilibrijum...
... Ja znam, da cemo mnogi ovdje povuci primjer Pjanica i igranja za repku, ali ljudi shvatite da patriotizma vise nema, je u pitanju trziste....
Jos jedna stvar, koji neki ljudi ocito nisu svjesni ili nece da prihvate 98% bh Hrvata i Srba, ako im se ukaze prilika da igraju ili predstavljaju Hrvatsku i Srbiju u bilo kojem sportu, oni ce to uraditi, jedino ako ne dobiju priliku tu, onda ce se okrenuti BiH, i to ne sto oni osjecaju neki patriotizam prema BiH, nego sto je to prilika za njihovu karijeru, i kad se sve svede, ovo je i vise nego fer odnos, sve do onog trenutka dok nas ti igraci ne pocnu zavlaciti i vuci za nos! U ovom intervjuu Boris nije nista rekao novo, u odnosu prije 3 mjeseca kad je prvi put se oglasio...Znaci momak prema nama ima i vise nego fer odnos, zato zaista ne shvatam komentare tipa da je **** i slicno zaista ne shvatam!?!? S druge strane, ako Boris pristane igrati za nas, a nekom prilikom mi za dvije godine nadjemo nekog drugog boljeg igraca od Borisa na toj poziciji i koji ima vecu zelju od Borisa da igra za BiH, mi se lijepo Borisu zahvalimo sve sto je uradio za nas i zazelimo mu sve najbolje u nastavku karijere, kad shvatimo da na ovaj nacin trebamo razmisljati, bi ce nam svima lakse...
Sto se tice igrackih sposobnosti Borisa Savovica, ko je odgledao i jednu utakmicu Zvezede ove sezone u Eurocupu i ABA ligi, zna kakav je to igrac...Boris nije svjetska klasa, medjutim nasoj reprezentaciji bi legao k'o samar budali...Znaci covjek je visok 210, prvenstveno igra na poziciji 4, a moze zatvoriti i poziciju 5....Covjek bez problema hvata 10 skokova po utkamici, covjek ima raspon ruku, k'o kondor kad rasiri krila jebote, ima dobru ledjnu tehniku, zna pogoditi trojku, zna udijeliti asistenciju, znaci covjek all-round igrac, a mene sto najvise privlaci kod njega je da covjek posjeduje kosarkasku inteligenciju, znaci nije profil igraca - mamlaza od 210 cm... Kad bi ga uklapao u nasu reprezentaciju, imali bi i vise nego odlicnu zamjenu za Teletovica, s druge strane ako hocemo da napravimo malo brzu posatvu na terenu, Teketovica staviti na 4, Borisa na 5....Ako hocemo da postavimo visu postavimo da zatvorimo reket, Mirza na 3, Boris na 4, i lupam Kuzmic na 5...Znaci covjek bi se savrseno uklopio u nas sistem...
Kad sam gore spomenuo dvostruke arsine, mene nas narod stvarno nije jasan, znaci dodje Savovic, koji kaze da mu je cilj u zivotu da igra za Srbiju, medjutim svjestan je konkurencije i zna da postoji sansa da nikad nece Srbiju zaigrati, i jos kaze da sto se tice odluke da ce je donijeti za cca 5-6 mjeseci, i za nas je ovaj covjek ****, on nama ne treba ovakav, imamo igraca za reprezentacije i slicno, medjutim s druge strane kad se sjetim Sinanovica prije 4-5 godina (koji je za mene od samog pocetka za mene licno bio krampa od igraca i ostao do danas krampa od igraca)...Mi smo imali situacija da nekim prethodnim kvalifikacijama ostanemo samo da nam Jazvin bude centar, i molili ovog jadu da igra za nas, slali pozive, je aman covjek je igrao cak 1,5 minuta u prosjeku za Real, nikad nije pristao da obuce dres BiH, i onda u 30 godini, kad je se ofucao skroz, kad Unikaha nije htjela produziti ugovor, napaceni Bosnjak - Nedzad je se sjetio svoje drage BiH, i nakon jedne solidne odigrane utakmice protiv Holandije, mi ga ukivamo u zvijezde....
To je dokaz naseg mentaliteta i karaktera, a to je da nam je mentalitet skroz labav, a da karaktera nemamo nikako...Meni je toliko drago sad sto na poziciji centra nam se nudi toliko mladih i perspektivnih igraca, Kikanovic, Kuzmic, Nurkic, Omic...
Kad pomislim sad kakvu mozemo centarsku liniju mozemo imati to je strasno...
Kaze neno#4 da ce Savovic biti nas, ja se najiskrenije nadam da ce biti tako, ali ja se jedino pribojavam jedne stvari, a to je da ce Savovic na kraju sezone dobiti poziv na siri spisak reprezentacije Srbije, da ce ga "zanijeti", da ce se odazvati, ali da nece uci u 12 igraca, tako da ce ostati kratak za igranje u Srbiji, a da cemo ga i mi sa druge strane izgubiti, ali Boris je Hercegovac, ja se nadam da ce mu u kljucnom trenutku proraditi hercegovacka pronicljivost i da ce uraditi pravu stvar...
... Jel tako neno#4
Meni stvarno nikako nije jasno, kako neki ljudi i dalje shvataju, da ja danas igrati za reprezentaciju vise odraz licne promocije, nego nivoa patriotizma i posvecenosti reprezntaciji BiH (u bilo kojem sportu)...Borisu je 25 godina, EP bi bila odlicna prilika da se on promovise jos vise i napravi jos veci transfer u neki europski klub (iako je on sad vec dovoljano oformljen i promovisan igrac). Znaci njemu treba prilike za stepenicu vise u njegovoj karijeri, a nama treba igrac koji ce zuatvoriti reket i koji sposoban da uhvati 10+ skokova u utakmici...Znaci ovo je idealan primjer ponude i potraznje, gdje moze da se stvori trzisni ekvilibrijum...
Jos jedna stvar, koji neki ljudi ocito nisu svjesni ili nece da prihvate 98% bh Hrvata i Srba, ako im se ukaze prilika da igraju ili predstavljaju Hrvatsku i Srbiju u bilo kojem sportu, oni ce to uraditi, jedino ako ne dobiju priliku tu, onda ce se okrenuti BiH, i to ne sto oni osjecaju neki patriotizam prema BiH, nego sto je to prilika za njihovu karijeru, i kad se sve svede, ovo je i vise nego fer odnos, sve do onog trenutka dok nas ti igraci ne pocnu zavlaciti i vuci za nos! U ovom intervjuu Boris nije nista rekao novo, u odnosu prije 3 mjeseca kad je prvi put se oglasio...Znaci momak prema nama ima i vise nego fer odnos, zato zaista ne shvatam komentare tipa da je **** i slicno zaista ne shvatam!?!? S druge strane, ako Boris pristane igrati za nas, a nekom prilikom mi za dvije godine nadjemo nekog drugog boljeg igraca od Borisa na toj poziciji i koji ima vecu zelju od Borisa da igra za BiH, mi se lijepo Borisu zahvalimo sve sto je uradio za nas i zazelimo mu sve najbolje u nastavku karijere, kad shvatimo da na ovaj nacin trebamo razmisljati, bi ce nam svima lakse...
Sto se tice igrackih sposobnosti Borisa Savovica, ko je odgledao i jednu utakmicu Zvezede ove sezone u Eurocupu i ABA ligi, zna kakav je to igrac...Boris nije svjetska klasa, medjutim nasoj reprezentaciji bi legao k'o samar budali...Znaci covjek je visok 210, prvenstveno igra na poziciji 4, a moze zatvoriti i poziciju 5....Covjek bez problema hvata 10 skokova po utkamici, covjek ima raspon ruku, k'o kondor kad rasiri krila jebote, ima dobru ledjnu tehniku, zna pogoditi trojku, zna udijeliti asistenciju, znaci covjek all-round igrac, a mene sto najvise privlaci kod njega je da covjek posjeduje kosarkasku inteligenciju, znaci nije profil igraca - mamlaza od 210 cm... Kad bi ga uklapao u nasu reprezentaciju, imali bi i vise nego odlicnu zamjenu za Teletovica, s druge strane ako hocemo da napravimo malo brzu posatvu na terenu, Teketovica staviti na 4, Borisa na 5....Ako hocemo da postavimo visu postavimo da zatvorimo reket, Mirza na 3, Boris na 4, i lupam Kuzmic na 5...Znaci covjek bi se savrseno uklopio u nas sistem...
Kad sam gore spomenuo dvostruke arsine, mene nas narod stvarno nije jasan, znaci dodje Savovic, koji kaze da mu je cilj u zivotu da igra za Srbiju, medjutim svjestan je konkurencije i zna da postoji sansa da nikad nece Srbiju zaigrati, i jos kaze da sto se tice odluke da ce je donijeti za cca 5-6 mjeseci, i za nas je ovaj covjek ****, on nama ne treba ovakav, imamo igraca za reprezentacije i slicno, medjutim s druge strane kad se sjetim Sinanovica prije 4-5 godina (koji je za mene od samog pocetka za mene licno bio krampa od igraca i ostao do danas krampa od igraca)...Mi smo imali situacija da nekim prethodnim kvalifikacijama ostanemo samo da nam Jazvin bude centar, i molili ovog jadu da igra za nas, slali pozive, je aman covjek je igrao cak 1,5 minuta u prosjeku za Real, nikad nije pristao da obuce dres BiH, i onda u 30 godini, kad je se ofucao skroz, kad Unikaha nije htjela produziti ugovor, napaceni Bosnjak - Nedzad je se sjetio svoje drage BiH, i nakon jedne solidne odigrane utakmice protiv Holandije, mi ga ukivamo u zvijezde....
Kad pomislim sad kakvu mozemo centarsku liniju mozemo imati to je strasno...
Kaze neno#4 da ce Savovic biti nas, ja se najiskrenije nadam da ce biti tako, ali ja se jedino pribojavam jedne stvari, a to je da ce Savovic na kraju sezone dobiti poziv na siri spisak reprezentacije Srbije, da ce ga "zanijeti", da ce se odazvati, ali da nece uci u 12 igraca, tako da ce ostati kratak za igranje u Srbiji, a da cemo ga i mi sa druge strane izgubiti, ali Boris je Hercegovac, ja se nadam da ce mu u kljucnom trenutku proraditi hercegovacka pronicljivost i da ce uraditi pravu stvar...
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 28 dec 2012, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!
mirza ne može igrati na 3,nije nikada ni igrao,osobito sad kad su ga dodatno nabildali u americi
Od citavog mog posta ti si vidio Mirza Teletovic - pozicija 3 (nisko krilo)...filip13 je napisao/la:mirza ne može igrati na 3,nije nikada ni igrao,osobito sad kad su ga dodatno nabildali u americi
Pravda za Papeta!
Fino neka kaze,ako me Srbija pozove igrat cu za tu drazavu i gotova prica.Neradi se ovdje nekom transferu,nego Gospodin ceka poziv Srbije ,a ako ga nedobije mozda se odluci za nas.
Mozda sam ja malo staromodan,pa ne volim kada je drzava u drugom planu.Dosao je i Sasa Vasiljevic iz Srbije pa igrao za nas. Borisu ako predstavljaju navijaci Zvezde problem,onda prvo mora mjenjat klub,pa se usuditi reci igram za BIH.Na kraju krajeva,Borisa vise cjenim nego one predhodne Bosanske muslimane sto su igrali za druge drzave!
Mozda sam ja malo staromodan,pa ne volim kada je drzava u drugom planu.Dosao je i Sasa Vasiljevic iz Srbije pa igrao za nas. Borisu ako predstavljaju navijaci Zvezde problem,onda prvo mora mjenjat klub,pa se usuditi reci igram za BIH.Na kraju krajeva,Borisa vise cjenim nego one predhodne Bosanske muslimane sto su igrali za druge drzave!
Dosao je Sasa, ali je sto se tice Srbije, mogao igrati samo za njihovu amatersku reprezentaciju...Navijaci ne prestavljaju direktan problem, ali bi "ljepse" bilo da igra za neki drugi klub, pa izabrati nas, nego igrati Zvezdu, pa izabrati, mislim koliko god ovo besmisleno zvucalo, ima tu odredjeni psiholoski efekat...lumani je napisao/la:Fino neka kaze,ako me Srbija pozove igrat cu za tu drazavu i gotova prica.Neradi se ovdje nekom transferu,nego Gospodin ceka poziv Srbije ,a ako ga nedobije mozda se odluci za nas.
Pa ja mislim da je to vrlo jasno, ne znam u cemu je problem?
Mozda sam ja malo staromodan,pa ne volim kada je drzava u drugom planu. Dosao je i Sasa Vasiljevic iz Srbije pa igrao za nas. Borisu ako predstavljaju navijaci Zvezde problem, onda prvo mora mjenjat klub,pa se usuditi reci igram za BIH.
Pravda za Papeta!
Dufresne je napisao/la:Dosao je Sasa, ali je sto se tice Srbije, mogao igrati samo za njihovu amatersku reprezentaciju...Navijaci ne prestavljaju direktan problem, ali bi "ljepse" bilo da igra za neki drugi klub, pa izabrati nas, nego igrati Zvezdu, pa izabrati, mislim koliko god ovo besmisleno zvucalo, ima tu odredjeni psiholoski efekat...lumani je napisao/la:Fino neka kaze,ako me Srbija pozove igrat cu za tu drazavu i gotova prica.Neradi se ovdje nekom transferu,nego Gospodin ceka poziv Srbije ,a ako ga nedobije mozda se odluci za nas.
Pa ja mislim da je to vrlo jasno, ne znam u cemu je problem?
Mozda sam ja malo staromodan,pa ne volim kada je drzava u drugom planu. Dosao je i Sasa Vasiljevic iz Srbije pa igrao za nas. Borisu ako predstavljaju navijaci Zvezde problem, onda prvo mora mjenjat klub,pa se usuditi reci igram za BIH.
Neka uradi kao Danilovic,Savic i ostali,kaze to je moja drzava ,zavrsena prica.Ja mu tog momenta prvi skidam kapu.Samo zamisli odabere BIH i igra protiv Srbije na E.P?
lumani je napisao/la:Fino neka kaze,ako me Srbija pozove igrat cu za tu drazavu i gotova prica.Neradi se ovdje nekom transferu,nego Gospodin ceka poziv Srbije ,a ako ga nedobije mozda se odluci za nas.
a ako nastavi ovako igrati vjerovatno će dobiti poziv da igra za srbiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.