Takticki je mali totalno nepismen ali ima tu nekog materijala barem. Nije za baciti.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Cetkovic
Hamzic ?
Sahinovic
Ahmedhodzic
Barisic
Jasic
Dedic
Hadzikadunic
Gazibegovic
Markovic ?
Omerovic
Tahirovic
Sucic ?
Gigovic ?
Huseinbasic
Basic
Omic ?
Buljubasic
Huskovic ?
Nejasmic?
Bajraktarevic ?
Hasic
Hamulic
Bazdar ?
Pejcinovic ?
Bristric
Cuic
Kulasin
Generalno, ako bi zavrsili navedene igrace imali bi repku koja bi bila redovan ucesnik velikih takmicenja. Puno vise potencijala sad nego prije 11/12 godina
Hamzic ?
Sahinovic
Ahmedhodzic
Barisic
Jasic
Dedic
Hadzikadunic
Gazibegovic
Markovic ?
Omerovic
Tahirovic
Sucic ?
Gigovic ?
Huseinbasic
Basic
Omic ?
Buljubasic
Huskovic ?
Nejasmic?
Bajraktarevic ?
Hasic
Hamulic
Bazdar ?
Pejcinovic ?
Bristric
Cuic
Kulasin
Generalno, ako bi zavrsili navedene igrace imali bi repku koja bi bila redovan ucesnik velikih takmicenja. Puno vise potencijala sad nego prije 11/12 godina
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:25Cetkovic
Hamzic ?
Sahinovic
Ahmedhodzic
Barisic
Jasic
Dedic
Hadzikadunic
Gazibegovic
Markovic ?
Omerovic
Tahirovic
Sucic ?
Gigovic ?
Huseinbasic
Basic
Omic ?
Buljubasic
Huskovic ?
Nejasmic?
Bajraktarevic ?
Hasic
Hamulic
Bazdar ?
Pejcinovic ?
Bristric
Cuic
Kulasin
To je ako se njih 90% razvije u igrace koje bi mi voljeli.
Trenutno na koje mozes racunat i koju su na finom nivou su Dedic i Ahmedhodzic. Oni bi jedini od ovih svih mogli da konkurisu za mjesto u prvi 11 onoj generaciji koja je otisla u Brazil.
Pod tom pretpostavkom naravnoSindikat12 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:29RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:25Cetkovic
Hamzic ?
Sahinovic
Ahmedhodzic
Barisic
Jasic
Dedic
Hadzikadunic
Gazibegovic
Markovic ?
Omerovic
Tahirovic
Sucic ?
Gigovic ?
Huseinbasic
Basic
Omic ?
Buljubasic
Huskovic ?
Nejasmic?
Bajraktarevic ?
Hasic
Hamulic
Bazdar ?
Pejcinovic ?
Bristric
Cuic
Kulasin
To je ako se njih 90% razvije u igrace koje bi mi voljeli.
Trenutno na koje mozes racunat i koju su na finom nivou su Dedic i Ahmedhodzic. Oni bi jedini od ovih svih mogli da konkurisu za mjesto u prvi 11 onoj generaciji koja je otisla u Brazil.

-
- Kontakt:
Ali svakako imamo cemu se nadat, to je prvenstveno zbog dijaspore koja nas vadi. Recimo zadnja linija jako fino izgleda na papiru, vezni rec sa Benjom i Dennisom moze biti brutalno dobro za nase okolnosti ako naprave iskorak za koji prizeljkujemo. Demirovic fino obeceva i sigurno ce na ljeto napravit jak transfer.
Dedic
Ahmedhodzic
Tahirovic
Huseinbasic
Demirovic
Ovih 5 igraca mogu da budu stubovi repka slicno nesto sto je ona zlatna generacija imala sa sljedecim: Begovic,Spahic,Pjanic,Miske,Dzeko. Samo sto je ona generacija imala i ostalih 6 u prvoj postavi koji su bili jako dobri.
Dedic
Ahmedhodzic
Tahirovic
Huseinbasic
Demirovic
Ovih 5 igraca mogu da budu stubovi repka slicno nesto sto je ona zlatna generacija imala sa sljedecim: Begovic,Spahic,Pjanic,Miske,Dzeko. Samo sto je ona generacija imala i ostalih 6 u prvoj postavi koji su bili jako dobri.
-
- Kontakt:
Begovic (14)
Dedic-Spahic-Anel-Kolasinac (24)
Pjanic(14)-Besic(14)
Lulic Miske Demirovic
Dzeko (14)
Mix danasnje generacije i one u Brazilu
Dedic-Spahic-Anel-Kolasinac (24)
Pjanic(14)-Besic(14)
Lulic Miske Demirovic
Dzeko (14)
Mix danasnje generacije i one u Brazilu
Poz, ljudstvo.
Citam redovno diskusije u zadnje vrijeme, ove konstruktivne barem, nakon sto me administracija sklonila zbog komentara na njihove rubrike na sajtu. Tako da sam malo iznenadjem dobrodoslicom ovaj put, ali okej.
Nazalost, mogli bi u narednom periodu ostati bez jos nekih mladih fudbalera iz inostranstva. Kako sam nacuo u par navrata vlada nezadovoljstvo kod pojedinih igraca, a kako mi je jedan nedavno rekao "koliko god si bolji od svog konkurenta, uvijek ce izabrati "svoje" igrace na kraju". Kaze da iz NFSBIH obmanjuju, lazu i govore kako ce te pozvati ali nikada da to urade.
Citam redovno diskusije u zadnje vrijeme, ove konstruktivne barem, nakon sto me administracija sklonila zbog komentara na njihove rubrike na sajtu. Tako da sam malo iznenadjem dobrodoslicom ovaj put, ali okej.

Nazalost, mogli bi u narednom periodu ostati bez jos nekih mladih fudbalera iz inostranstva. Kako sam nacuo u par navrata vlada nezadovoljstvo kod pojedinih igraca, a kako mi je jedan nedavno rekao "koliko god si bolji od svog konkurenta, uvijek ce izabrati "svoje" igrace na kraju". Kaze da iz NFSBIH obmanjuju, lazu i govore kako ce te pozvati ali nikada da to urade.

-
- Kontakt:
Kada je riječ o Buljubasic, nedavno sam gledao neki intervju sa Rendulicem bivsim trenerom Zrinjskog.
Na pitanje novinara ko je najtalentiraniji mladi igrac u ligi i ko bi mogao napraviti dobru karijeru, Rendulic je odgovorio : Buljubasic! Jako je dobar. I jos od starijih malo Hasic.
Buljubasic je dobar igrac, samo mali ako zeli napraviti nesto i razviti se kao igrac hitno mora bjezat iz Sarajeva tu je uvijek napeta i toksicna situacija i nikako nije dobra ni pozeljna za mladog igraca.
Na pitanje novinara ko je najtalentiraniji mladi igrac u ligi i ko bi mogao napraviti dobru karijeru, Rendulic je odgovorio : Buljubasic! Jako je dobar. I jos od starijih malo Hasic.
Buljubasic je dobar igrac, samo mali ako zeli napraviti nesto i razviti se kao igrac hitno mora bjezat iz Sarajeva tu je uvijek napeta i toksicna situacija i nikako nije dobra ni pozeljna za mladog igraca.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
ReX2 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:44Poz, ljudstvo.
Nazalost, mogli bi u narednom periodu ostati bez jos nekih mladih fudbalera iz inostranstva. Kako sam nacuo u par navrata vlada nezadovoljstvo kod pojedinih igraca, a kako mi je jedan nedavno rekao "koliko god si bolji od svog konkurenta, uvijek ce izabrati "svoje" igrace na kraju". Kaze da iz NFSBIH obmanjuju, lazu i govore kako ce te pozvati ali nikada da to urade.![]()

naprijed rejal
Sucic imao fenomenalnu asistenciju za vodstvo Dinama.protiv Gorice sa pola terena maltene
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
je'bajga, valjda od onog šakote makar bude nešto (ne prije vremena)
-
- Kontakt:
Šteta velika, igra finu sezonu i vrlo je moguce da dobije poziv za Hrvate u skorije vrijeme.
-
- Kontakt:
Sindikat12 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:54Šteta velika, igra finu sezonu i vrlo je moguce da dobije poziv za Hrvate u skorije vrijeme.
On samo ceka njihov "mig"
Al i naši nesto pokusavaju
-
- Kontakt:
Opušteno ljudi, igrat će za nas, ali osjeća da nema još kvalitet za reprezentaciju 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sto je najgore ni kod njih se na naziru neki ultra talentovani veznjaci. Kad se Kovacic, Broz i Modric oproste ostaju na Baturini, Sucicu (Luki) i Majeru. Petar ako se nastavi pravilno razvijati moze i kod njih da bude faktor.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:54Šteta velika, igra finu sezonu i vrlo je moguce da dobije poziv za Hrvate u skorije vrijeme.
Po meni, momak koji prolazi dosta ispod radara i kojem trebamo pokloniti vise paznje je Luka Topalovic. Ofanzivni veznjak kakav nam fali, sa samo 17 godina standardan u Domzalama. Roditelji ne kriju povezanost sa Bosnom
Niko nezna kakav ce igrac Sucic biti za par godina, mi cesto pisemo o igracama koji su iz dijaspore ili zele igrati za drugu Reprezentaciju nebili se ponudili i da nam je to igrac profila koji mi nemamo, da je Krunic izabrao Srbiji mi bi pisali da je to igrac profila koji nam fali.
Cim ga Hrvati traze, ocigledno da ima nesto. Bojim se ja da je on izgubljen nazalost...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neka je izgubljen. Ako igrač koji ima desetine odigranih utakmica za bh selekcije, kapiten U21, želi da igra za drugu reprezetaciju, nek mu je sa srećom.
Sramota je da mu se dozvoli da još jednom simulira poziv A selekcije BiH. Da bezobraznio drži otškrinutaa vrata naše reprezentacije, dok čeka da mu se jave Hrvati.
Ako mu to dozvolimo, dokazaćemo da smo korumpirani beskičmenjaci i to će postati opšteprihvaćen način ponašanja. Već smo sa Kovčevićem postavili temelj za tu sramotnu praksu.
Pa valjda mora postojati neka granica dostojanstva. Ovo nije mjesto za kompromise i diplomatiju.
Sramota je da mu se dozvoli da još jednom simulira poziv A selekcije BiH. Da bezobraznio drži otškrinutaa vrata naše reprezentacije, dok čeka da mu se jave Hrvati.
Ako mu to dozvolimo, dokazaćemo da smo korumpirani beskičmenjaci i to će postati opšteprihvaćen način ponašanja. Već smo sa Kovčevićem postavili temelj za tu sramotnu praksu.
Pa valjda mora postojati neka granica dostojanstva. Ovo nije mjesto za kompromise i diplomatiju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- ASD
- Kontakt:
Ko je ono proglašen najboljim našim mladim igračem, a da nikad nije zaigrao za nas? Jel Seferović.
To je bio kraj našeg dostojanstva.
To je bio kraj našeg dostojanstva.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.