Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:28

Pasha je napisao/la:vidim koliko ti nismo interesantni. slomi se nešto dokazujući. i možda ti nisi pisao o razbijanju Čelika, ali mnogi simpatizeri Olimpica jesu. valjda si mi se zagubio u masi.

a o čemu sada ti pričaš. koja ba bošnjačka mjesta i problemi. kakve to veze ime sa "večerašnjom emisijom"?

Čelik čisto i pošteno dobio Olimpic i to je to...
Ne dolazim ja na Čelikovu temu nego vi na ovu.A rekao sam zašto mi niste interesantni i zato sam spomenuo neugodnosti i zato mi je drago što niste osvojili treće mjesto,kratko i jasno.I još da kažem da se ne lomim dokazujući nešto jer nema svrhe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 maj 2013, 00:35

ja moram da dođem na svaku temu, samo što pišem uglavnom na temi NK Čelik. a upravo tvoje večerašnje pisanje i omalovažavanje NK Čelika me je ponukalo da ti napišem koju. da ste nas dobili pa onda omalovažavaj, a ovako ste izgubili bez ispaljenog metka u utakmici sezone. to nije naša krivica. pogledajte u svojoj kući šta ima...

i još nešto iz pravila foruma. teme nisu vlasništvo navijača jedne ekipe i da samo oni imaju ekskluzivno pravo pisanja. zato i jeste forum mjesto razmjene mišljenja. sad, kakva su takva su.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 00:43

Nikada nisam nikoga omaložavao,vrijeđao,psovao na ovom forumu a svačega ima na raznim temama.A ono što sam napisao za neugodnosti je istina vjerovao neko ili ne i nije omaložavanje a ovdje se ovaj klub malo-malo omaložava.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 maj 2013, 01:34

Nije ni Celik bog zna sta odigrao do onog gola, tj to im je bila prva prilika i u pravom momentu, na samom isteku prvog pol...Nekako je i monotono bilo do tog gola, ja sam mislio da i jedni i drugi cuvaju nulu i gledaju na Borac sta ce kako ce.. Mozda i jesu tako zamislili al onakva greska odbrane zicer se ne propusta...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2013, 01:44

Mancini je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ja jesam za primjer i ovo nije provokacija nego konstatacija.

cijelu sedmicu ti i jaran ti pabizo ste pričali kako ćete nas razvaliti. nema Čelik šta da traži na Otoci itd. tako da ti pobjeda Čelika dođe, ko udarac u jaja...
O čemu pričaš ti?Nemoj izmišljati.Nisam uopšte vas spominjao jer mi niste nimalo zanimljivi i zato što sam u Zenici bio deset puta i uvijek neugodnosti imao čak i kada je reprezentacija igrala.Ista stvar i za Tuzlu i Vrapčiće i još neka mjesta sve skoro bošnjačka.I bez provokacija,hvala.
Ne trpaj uz Slobodu epitete bošnjački i slične ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 27 maj 2013, 11:00

Mancini je napisao/la:E neka niste ni vi na kraju treći.Kada sam čuo Borac da vodi pravo mi je drago bilo.

Pa i nama je drago sto niste vi treci..
Bolje Borac klub sa tradicijom,nego siroce koje se svako malo seli u drugi grad..ajd vozdra kralju rotacija :mrgreen:
moSa likCe

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 maj 2013, 11:25

Pasha je napisao/la:većeg pačenika od tebe nema. koliko si samo govorio da Čelik nema šta da traži na Otoci. ja sam odmah pisao da se to vama ustvari "tresu gaće", jer znate da nemate šanse protiv Čelika.

Čelik neće pustiti nikada. zašto bi ikome pustili? ako ne idemo mi boli nas ko će ići. kao što je bila parola na Otoci:"Yebo dugove i licencu, igrajte za nas, Čelik i Zenicu". znali smo mi da nam pobjeda ništa ne mora značiti, ali igramo samo za sebe. bez ikakvih kalkulacija. a pamtite vi koliko hoćete....

i btw. ČELIK NIJE BOŠNJAČKI KLUB!
Nego ciji je...Madagaskarski,Zimbabve mozda.. :roll: :roll:
Da ste otisli u Evropu koga bi predstavljali..Kazahstan,Katar...svakakve gluposti ljudi pisu.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 maj 2013, 11:28

Predstavljali bi Zenicu i državu Bosnu i Hercegovinu,a ne Bošnjake.Za Čelik navijaju ljudi raznih religija pa čak i nacija.Kod nas ni na tribini ni u gradu nije bitno koje si vjere ili nacije ako se boriš za grb i dres Čelika onda si glavni.Primjer imaš ove sezone. ;)
Izvinjavam se na off-u
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 maj 2013, 11:34

samocelik je napisao/la:Predstavljali bi Zenicu i državu Bosnu i Hercegovinu,a ne Bošnjake.Za Čelik navijaju ljudi raznih religija pa čak i nacija.Kod nas ni na tribini ni u gradu nije bitno koje si vjere ili nacije ako se boriš za grb i dres Čelika onda si glavni.Primjer imaš ove sezone. ;)
Izvinjavam se na off-u
Bosanski klub znaci..moze i tako..a frajera kod nas eto na tribini je to bitno...al ne smijemo zaboravljati ko smo...a mi smo Bosnjaci..toga se niko ne smije stiditi.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 maj 2013, 11:38

mma_hz je napisao/la:
Pasha je napisao/la:većeg pačenika od tebe nema. koliko si samo govorio da Čelik nema šta da traži na Otoci. ja sam odmah pisao da se to vama ustvari "tresu gaće", jer znate da nemate šanse protiv Čelika.

Čelik neće pustiti nikada. zašto bi ikome pustili? ako ne idemo mi boli nas ko će ići. kao što je bila parola na Otoci:"Yebo dugove i licencu, igrajte za nas, Čelik i Zenicu". znali smo mi da nam pobjeda ništa ne mora značiti, ali igramo samo za sebe. bez ikakvih kalkulacija. a pamtite vi koliko hoćete....

i btw. ČELIK NIJE BOŠNJAČKI KLUB!
Nego ciji je...Madagaskarski,Zimbabve mozda.. :roll: :roll:
Da ste otisli u Evropu koga bi predstavljali..Kazahstan,Katar...svakakve gluposti ljudi pisu.. :?
izgleda da ti pišeš gluposti. :oops:

gdje ti vidiš da sam rekao da nije bosansko-hercegovački klub? i da dodam na ovaj tvoj odgovor @samocelik. ja recimo znam da on nije Bošnjak po nacionalnosti, ali jeste Bosanac po državljanstvu. ako ti i jesi Bošnjak, možda i ja, ali svi navijači Čelika to nisu. bitna razlika. i zato ću opet naglasiti.

Čelik nije bošnjački klub!

i da, ovo bi valjda trebalo da razjasni sve stvari.

tema je FK Olimpic, a mi odosmo u off. i to debeli...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 maj 2013, 12:59

ROBIJASI1988.org

Sada, kad su se malo smirile emocije moram napisati nekoliko detalja sa jučerašnjeg gostovanja. Dolazak novinara i foto reportera iz Zenice na stadion Otoka je bio najavljen danima ranije, kao što je bio i na prethodnim gostovanjima. Međutim, „gospoda“ na Otoci (službena lica) su nam prvo odbila ulazak na teren rečenicom: Što vas je došlo ovoliko, ne igra Barcelona? Bilo nas je čak 4. Pokušali smo mu objasniti da je naš Čelik nama mnogo više i od Barcelone i od svih drugih timova na svijetu. Tek nakon što smo im „zaprijetili“ da ćemo kontaktirati NSBiH i uprave i Olimpica i Čelika, mrzovoljno su nam dopustili ulazak na teren ali su nam oduzeli press akreditacije. Po pravilniku NSBiH sva službena lica koja su na terenima za vrijeme odigravanja službenih utakmica moraju imati istaknutu oznaku PRESS i akreditaciju sve vrijeme, nama je to jučer bilo onemogućeno. Čak su našem prijatelju koji honorarno radi za Dnevni Avaz zaprijetili da će mu „srediti otkaz“ jer: što on ima izvještavati o klubu koji nije sarajevski?! Nakon što smo, napokon, sišli na travnjak, 40 minuta prije početka utakmice, članovi zaštitarske službe su nam sve vrijeme nastojali ometati rad. Hodali su neprestano ispred naših objektiva, selili nas sa jednog na drugi dio terena. Izdržali smo i to.
Tijekom trajanja prvog poluvremena se situacija donekle popravila. Neometano smo vršili svoj posao. Ali tek nakon pauze pokazuju svoje pravo lice, „gostoljubivih domaćina“. Navijačima iz Zenice, kojih je bilo skoro 2,000 i koji niti u jednom trenutku nisu napravili nikakav izgred, nije dopušteno da odu u toalet i osvježe se. Nakon što je jedan od igrača NK Čelika iz svlačionice donio 2 plastične boce vode nama foto reporterima, jednu smo dali navijačima. Dva litra vode na 2,000 ljudi. 20 sekundi potom su pripadnici specijalne policije okružili tog istog foto reportera i prijetili mu prekršajnom prijavom jer je na tribinu „ubacio tvrdi predmet“. U 80. minuti je dio Zeničana koji su bili smješteni na krajnjoj strani tribine zasut kamenicama iz obližnjeg potoka, imamo i fotografije koje to potvrđuju. Nakon što smo zatražili od pripadnika Specijalne policije (kojih je bilo 50-tak na terenu ispred navijača) da reagiraju i privedu te osobe koje su bile neposredno iza tribine (nekih 10-tak metara), samo je jedan od njih prišao ogradi i nešto zagalamio.
Bitno je također napomenuti da su autobusi i kombiji iz Zenice stigli na Otoku prije početka utakmice ali da je posljednji Zeničanin koji je uopće uspio uči u stadion ušao tek u 60. minuti, dok je izvan stadiona ostalo više od 100 Robijaša koji su uredno platili ulaznicu.
Na kraju samo poručujemo gospodi iz FK Olimpica... Vi slobodno dođite na Bilino Polje iduće jeseni, neka dođu i vaši navijači, ako ih uopće imate. Omogućit ćemo vam svima ulazak na tribinu, svečanu ložu, vaši fotografi će moći neometano slikati na terenu. Slobodno koristite i naše toalete na svim tribinama.
Mi smo za vas gospoda!

Za ČELIK i ZENICU!!!!!
Čelik Zenica 1945

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 maj 2013, 13:49

Jao cirkusa i gospode.Možda kao onaj vaš gospodin predsjednik što psuje i prijeti u službenim prostorijama.E čuj potok!Samo još nisu napisali koliko su stolica slomili na tribini gospoda dotična.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 maj 2013, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 27 maj 2013, 13:53

Mancini je napisao/la:Jao cirkusa i gospode.Možda kao onaj vaš gospodin predsjednik što psuje i prijeti u službenim prostorijama.E čuj potok!Samo još nisu napisali koliko su stolic slomili na tribini gospoda dotična.
Gracicu dobro je, znamo da si ti :mrgreen:
Republika Zenica

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 27 maj 2013, 14:15

Ne znam je li bilo nekih propusta, ali govoriti kako Olimpic nije dobar prema gostima je neozbiljno.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 27 maj 2013, 14:58

open je napisao/la:Ne znam je li bilo nekih propusta, ali govoriti kako Olimpic nije dobar prema gostima je neozbiljno.
Sama cinjenica da su navijaci stigli u 5 kada pocinje utakmica a usli u 60- toj minuti i da jedna grupa cak nije ni usla govori da je bilo propusta. Nakon 2 kontrole, jedna u zenici, druga prije ulaska u krug stadiona slijedi treca kontrola, i pusta se 1 po 1 na vrata od pola metra, a ispred ceka 2 hiljade ljudi. Tek su nakon vise od pola sata naguravanja sa policijom skontali da moze 10 zastitara stati na stepenice i vrsiti kontrolu umjesto jednog covjeka.
Republika Zenica

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 27 maj 2013, 15:00

open je napisao/la:Ne znam je li bilo nekih propusta, ali govoriti kako Olimpic nije dobar prema gostima je neozbiljno.
Ima li tu malo kontradiktornosti ?? :roll:
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 maj 2013, 15:01

Uzeli ste pare a na stadion smo usli u drugom poluvremenu. Bilo je raje koja je ulazila i u 60-65. minuti ...
Krajnje bezobrazno...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 27 maj 2013, 15:25

jbmilan je napisao/la:
Ima li tu malo kontradiktornosti ?? :roll:
Propusti ili namjera da se nekom napravi nešto loše su sasvim različite stvari. Nego, kako niko ne pominje slomljene stolice i uništen WC na stadionu.

I to sada naglabanje o nekoj nepravdi i slično nije potrebno. Završena utakmica, bilo šta je bilo. Svi živi i zdravi i gotovo.
Zadnja izmjena: open, dana/u 27 maj 2013, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 27 maj 2013, 15:28

Kakav WC bolan, pa nisu nas ni pustali u WC :roll: Tek na kraju pri izlazu sa stadiona smo mogli svratiti u WC, u kojem je od 3 cesme, samo 1 radila ;) Znaci bile su 2 sjebane prije nas ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 27 maj 2013, 15:30

jbmilan je napisao/la:Kakav WC bolan, pa nisu nas ni pustali u WC :roll: Tek na kraju pri izlazu sa stadiona smo mogli svratiti u WC, u kojem je od 3 cesme, samo 1 radila ;) Znaci bile su 2 sjebane prije nas ;)
Moja Milane...

Okrenimo se lijepim stvarima. Okrenumo se budućnosti ;)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.