FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

maroonboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la maroonboy » 21 jan 2010, 13:21

enco81 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
enco81 je napisao/la:Zna li neko koju poziciju igra ovaj Dupovac?
stoper
e tih stopera vazdan imamo, hoce li kakvog beka dovest :roll:
imamo i bekova, kadic, sehovic,
skoro i comor mogu igrat ne beku ima mladih na svim pozicijama, sreca nasa pa smo plodan klub pa izbacujemo mlade igrce, nemoramo neke polovnjke kao neki susedi kupovati
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 13:22

Haj drago mi je da je Dupovac potpisao proglasili su ga kao velikog talenta a zna li se koji ce jos igraci osim Lusnikica i Kapetanovica na posudbu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 21 jan 2010, 13:25

ja bih iskreno sve juniore poslao na posudbu da steknu iskustvo za iducu sezonu a ovi sto su vec presli preko 20 godina neka ostanu
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 13:27

hz_1987 je napisao/la:ja bih iskreno sve juniore poslao na posudbu da steknu iskustvo za iducu sezonu a ovi sto su vec presli preko 20 godina neka ostanu
Tako i Dinamo radi ali nesalje ih u drugu ligu nego ih salje u Lokomotivu koja igra prvu ligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 21 jan 2010, 13:30

FK Sarajevo je napisao/la:
hz_1987 je napisao/la:ja bih iskreno sve juniore poslao na posudbu da steknu iskustvo za iducu sezonu a ovi sto su vec presli preko 20 godina neka ostanu
Tako i Dinamo radi ali nesalje ih u drugu ligu nego ih salje u Lokomotivu koja igra prvu ligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sam da namje jos naci klub koji je voljan da placa nase igrace i da ih za nas trenira, i naravno nas trener bi trebao biti u tom klubu. da sam ja u upravi kaosto nisam pokusao bi to sa bosnom sarajevskom da dogovorim
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 13:31

maroonboy je napisao/la:

sam da namje jos naci klub koji je voljan da placa nase igrace i da ih za nas trenira, i naravno nas trener bi trebao biti u tom klubu. da sam ja u upravi kaosto nisam pokusao bi to sa bosnom sarajevskom da dogovorim
Sa Olimpikom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a zasto ne i u visocku Bosnu svakako je blizu

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 21 jan 2010, 14:13

Nantess je napisao/la:
benajon je napisao/la:Šta se pravite da ste svi neki veliki hordasi pa glumite bili su navijaci visle krakov i odbijeni su zato sto smo sad u odlicnim odnosima sa drezdenovcima i prvom prilikom kad odemo gore postacemo bratske grupe.
ne provaljuj se boga ti .. informisi se prije nego izletis ovakve gluposti, daj vise zasutite s tim ..
popustite molim vas .. i daj admini sankcionisite sve postove koje nemaju veze s temom ...
a tema nije HZ ni Dynamo Dresden nego FK SARAJEVO .
Fakat suti kakva wisla krakow, ne provaljus se oct kad pojma neas! Nek Admini rijesavaju ove postove sto nemaju veze sa FK SARAJEVO! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 14:23

Cuj Wisla Krakow pa oni su za vas i nas i manijake najbolji navijaci na svetu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 14:30

vlado lesinar je napisao/la:Cuj Wisla Krakow pa oni su za vas i nas i manijake najbolji navijaci na svetu
Mislis huligani kao BBB i Grobari to su sve huligani

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 14:36

vlado lesinar je napisao/la:Cuj Wisla Krakow pa oni su za vas i nas i manijake najbolji navijaci na svetu
Mislis huligani kao BBB i Grobari to su sve huligani
Ovako postoje Tri zahtjeva da budes dobra navijacka grupa pod 1.brojnost pod 2.organizovanost pod 3. imati muda a oni imaju i muda a i brojnost a za organizovanost ne znam

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2010, 14:37

haj ba dosta više priče o navijačima iz poljske, raznim huliganima....itd da ne nabrajam....dosadni ste postali
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alibi

Post Postao/la alibi » 21 jan 2010, 14:54

LJudi moji ne znam za vas ali mene cala konstantno nervira.I slika me je njegova pocela iritirati.Danas u avazu slika njegova i clanak u kojem pula pregovara sa vuletom.Pa raja ba pula jbt.Pa zar smijemo i mozemo dozvoliti da prioritet ima jedna pula ispred FC SARAJEVA.A taj isti cala u dosluhu sa upravom sjedi skrstenih nogu i ruku.Nek nam je bog na pomoci.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 14:56

alibi je napisao/la:LJudi moji ne znam za vas ali mene cala konstantno nervira.I slika me je njegova pocela iritirati.Danas u avazu slika njegova i clanak u kojem pula pregovara sa vuletom.Pa raja ba pula jbt.Pa zar smijemo i mozemo dozvoliti da prioritet ima jedna pula ispred FC SARAJEVA.A taj isti cala u dosluhu sa upravom sjedi skrstenih nogu i ruku.Nek nam je bog na pomoci.
Pula ima vremena do subote da sa njim potpise ako ne potpise u subotu potpisuje za Sarajevo ako Bog da i potpisat ce za Sarajevo ne za Pulu

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 jan 2010, 15:03

alibi je napisao/la:LJudi moji ne znam za vas ali mene cala konstantno nervira.I slika me je njegova pocela iritirati.Danas u avazu slika njegova i clanak u kojem pula pregovara sa vuletom.Pa raja ba pula jbt.Pa zar smijemo i mozemo dozvoliti da prioritet ima jedna pula ispred FC SARAJEVA.A taj isti cala u dosluhu sa upravom sjedi skrstenih nogu i ruku.Nek nam je bog na pomoci.
Jbg vlasnik Pule je burzuj samo takav...Opasan tajkun!Prema tome,tako to ide...Para vrti gdje burgija nece! ;)
Treci put castimo

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 21 jan 2010, 15:04

Pula ima vremena do subote da sa njim potpise ako ne potpise u subotu potpisuje za Sarajevo ako Bog da i potpisat ce za Sarajevo ne za Pulu
potpisel za pulu to ce biti kap koja bas preljeva casu!
cu pula da ima vise mogucnosti i vece ime od jednog Sarajeva koje je rame uz rame bilo sa manchesterom unitedom hsv-om atlantom parmom ......a pula rame uz rame sa laktasima modricama pizdicama

fuj gade mi se :evil: :evil: :evil:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 15:05

19HzsA87 je napisao/la:
potpisel za pulu to ce biti kap koja bas preljeva casu!
cu pula da ima vise mogucnosti i vece ime od jednog Sarajeva koje je rame uz rame bilo sa manchesterom unitedom hsv-om atlantom parmom ......a pula rame uz rame sa laktasima modricama pizdicama

fuj gade mi se :evil: :evil: :evil:
Pula sad ima vise love od Dinama

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 21 jan 2010, 15:18

Svaka cast, majstori ste u offu (pojedinci koji vise na temi)!
Hajde sad prestanite sa pletenjem i pisite o FCS, ako nemate nista za napisati :arrow: :arrow: onda nemojte nista ni pisati!
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 21 jan 2010, 15:20

brate danas ime nista ne znaci samo pare a mi ih nemamo

ps da ne spamam beze do prekosutra bi se sve trebalo znati
Zadnja izmjena: hz_1987, dana/u 21 jan 2010, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jan 2010, 15:22

Ako potpiše za nas, mi smo već osvojili ligu. Ovako zafrkano brate, pih...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 21 jan 2010, 16:41

Ivo Smoje(Hajduk) je danas potpisao za pulu, igra na poziciji stopera sumnjam da ce vule ici onda u pulu, tako da je korak blize nama

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, dark44, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Haksss, HordasFks, juka55, plisek, Proximic, SamoDaKazeem, Seipronto i 87 gostiju.