FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li mi neko reci koliko je karta za gostujuce navijace? Ako ima neko normalan ovde? 

-
- Kontakt:
JA MISLIM DA SAM VISE UTAKMICA POGLEDAO NEGO STO CES TI POGLEDAT DA ZIVIS JOS DVA ZIVOTA, ALI TO NIJE NI VAZNO.I MISLIM DA SAM VRLO KOMPETENTAN DA PRICAM O KVALITETU IGRE I IGRACA.A AMAR STA JE NAPRAVIO OD 2000 DO 2004 NISTA DOSLOVNO NISTA .IOLE OZBILJNI TRENER SA ONAKVIM TIMOM BI NAPRAVIO CUDO, ON NIJE U STANJU BIO DOBIT SIROKOG ,PA LEOTAR UZE TITULU,POGLEDAJ SAMO ONAJ SASTAV ,KAD SA ONAKVIM IGRACIMA NIJE BIO U STANJU UZET TITULU STA MOZES OCEKIVAT SA OVIM JADOM OD EKIPE.
8 Kmr0djeni je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko je karta za gostujuce navijace? Ako ima neko normalan ovde?
AMAR OSIM!
[quote="harinjo
al najača mu je za osima
[/quote]
Satro navijac Zelje!
Eto mi smo ovce ovdje pa ono ne kontamo nek nas covjek prosvjetli...OVDJE NIKO NIJE NORMALAN karta za gostujuce navijace 8 KM
Nidale prosvjetli nas reci nam da je Amar kloc i da niko ne zna igrat da bi ti bolje vodio ekipu
al najača mu je za osima

Satro navijac Zelje!

Nidale prosvjetli nas reci nam da je Amar kloc i da niko ne zna igrat da bi ti bolje vodio ekipu

kad se ovoliko malera skupilo oko tekme sa veljezom sta ce biti kad dodju kitari na red...pa necemo moci opstati od uhljupa....
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
nije ni cudo kad smo najpopularniji,ljudi drugi na tabeli ne mogu skupit' vise od 4 milje,a o kiticama da ne govorimSeyo_TM je napisao/la:kad se ovoliko malera skupilo oko tekme sa veljezom sta ce biti kad dodju kitari na red...pa necemo moci opstati od uhljupa....

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 24 okt 2009, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jel vam to ono hajde da se vise ne svadzamo budimo slozni....e dugo ste izdrzali....stoka ce citav zivot bit stoka
cuj slogamrzim_ulizice je napisao/la:jel vam to ono hajde da se vise ne svadzamo budimo slozni....e dugo ste izdrzali....stoka ce citav zivot bit stoka

rodjenii i sutra dva komada i opet hajte kuci placuci

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Zeljo TV
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hvala ljubi te deda 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nema na cemu. Bice ih jos. Laku nocSeyo_TM je napisao/la:hvala ljubi te deda

- nikad_izvini
- Kontakt:
Samire A, jes to tinidalotoka je napisao/la:JA MISLIM DA SAM VISE UTAKMICA POGLEDAO NEGO STO CES TI POGLEDAT DA ZIVIS JOS DVA ZIVOTA, ALI TO NIJE NI VAZNO.I MISLIM DA SAM VRLO KOMPETENTAN DA PRICAM O KVALITETU IGRE I IGRACA.A AMAR STA JE NAPRAVIO OD 2000 DO 2004 NISTA DOSLOVNO NISTA .IOLE OZBILJNI TRENER SA ONAKVIM TIMOM BI NAPRAVIO CUDO, ON NIJE U STANJU BIO DOBIT SIROKOG ,PA LEOTAR UZE TITULU,POGLEDAJ SAMO ONAJ SASTAV ,KAD SA ONAKVIM IGRACIMA NIJE BIO U STANJU UZET TITULU STA MOZES OCEKIVAT SA OVIM JADOM OD EKIPE.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- bistrikboy
- Kontakt:
Ustadoh jutros na lijevu nogu,bem' ti misa
Al' to nema veze sa Željom(valjda),ocekujem igru kao protiv Slobode i pocetak serije pobjeda...
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO(Zubanov fazon al' nek' je,dobar je...)

Al' to nema veze sa Željom(valjda),ocekujem igru kao protiv Slobode i pocetak serije pobjeda...
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO(Zubanov fazon al' nek' je,dobar je...)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ŽELJEZNIČAR: Šehić, Čolić, Radovanović, Mešić, Bajić, Ćulum, Stanić, Bekrić, Mešanović, Selimović, Bešlija.

Edit:provjereno ****

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 24 okt 2009, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
- RK Gradacac
- Kontakt:
To si pitanje postavio najmanje 3-4 puta i svako ti odgovori da je cijena 8 kmkalimero je napisao/la:8 Kmr0djeni je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko je karta za gostujuce navijace? Ako ima neko normalan ovde?
Idi ocnom nadji sebi kakvu dioptriju

Gdje je Cocalic, nije ni u Kupu igrao, sta je njemu bilo? :S Ovo je isti sastav kao u Kupu, samo ne mogu da dokucim ko je zamijenjen ovim Stanicem :S Ah evo ga, Bucannime_tm87 je napisao/la:ŽELJEZNIČAR: Šehić, Čolić, Radovanović, Mešić, Bajić, Ćulum, Stanić, Bekrić, Mešanović, Selimović, Bešlija.![]()

Support Velez, It's logical! ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hoce covjek da se osigura a ne da ponese 8 markica a ono bude 15 pa da se mora vratit kucinime_tm87 je napisao/la:To si pitanje postavio najmanje 3-4 puta i svako ti odgovori da je cijena 8 kmkalimero je napisao/la:8 Kmr0djeni je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko je karta za gostujuce navijace? Ako ima neko normalan ovde?
Idi ocnom nadji sebi kakvu dioptriju![]()

- kosewsko hill
- Kontakt:
Biće večeras aBda 10 milja u Dolini za pobjedu našeg voljenog kluba
........a drago mi je da se nastavio ovaj projekat Željo TV i da su pokazali da ono na početku nije bila samo zahebancija..
FORZA ŽELJO !!!!

FORZA ŽELJO !!!!
Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 62 gosta.