Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 12:29

[youtube][/youtube] ronaldov gol protiv americe

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 12:30

Raul7 je napisao/la: Donekle si upravu. Istina da je Real zaradio ogromne novce od CR-a i Kake i vec u prvoj sezoni je vratio onaj ulozeni novac u njih, ali su obojica promasaji sto se igre tice s tim da je Kaka daleko veci promasaj od CR-a. Cristiano jeste dao 33 gola prosle sezone ali nije ga bilo u vecim tekmama, osim ona protiv Lyona kad je dao gol. Kaka s druge strane nije ama bas nista pokazao. Benz jeste promasaj ali je on premlad i njegovo tek slijedi a Di Maria je tek dosao pa ne mozemo reci da je los odmah nakon prve tekme. Sto se tice pojacanja koji nisu promasaj mislim da je tu na prvom mjestu Higuain. Momak koji je dosao za desetak miliona eura vec 2 godine je najbolji strijelac tima. Slazem se da nam ove sezone samo Mourinho moze biti spas ali dok Real ne pocne gurati svoju skolu koja je rame uz rame sa Barcinom, nece moci parirati Barci i ostalim jacim timovima na duze staze. A Milan ko Milan, klub penzionera o tom klubu ne treba trositi rijeci
ko ti to slagao da su se ronaldo i kaka sami isplatili pa to je totalna demagogija, to od dresova kao, pa dresove prodaje adidas ne real, od svakog dresa neki mali postotak dobije klub i isto tako i igrač i to je to.
a klub penzionera vas je dobio u Lp na bernabeu u najlošijoj sezoni kluba u zadnjih dosta godina a vi uložili najviše, pa ti sad toršio ne trošio riječi tako ti je to
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 12:34

tony-mortale je napisao/la:
Raul7 je napisao/la: Donekle si upravu. Istina da je Real zaradio ogromne novce od CR-a i Kake i vec u prvoj sezoni je vratio onaj ulozeni novac u njih, ali su obojica promasaji sto se igre tice s tim da je Kaka daleko veci promasaj od CR-a. Cristiano jeste dao 33 gola prosle sezone ali nije ga bilo u vecim tekmama, osim ona protiv Lyona kad je dao gol. Kaka s druge strane nije ama bas nista pokazao. Benz jeste promasaj ali je on premlad i njegovo tek slijedi a Di Maria je tek dosao pa ne mozemo reci da je los odmah nakon prve tekme. Sto se tice pojacanja koji nisu promasaj mislim da je tu na prvom mjestu Higuain. Momak koji je dosao za desetak miliona eura vec 2 godine je najbolji strijelac tima. Slazem se da nam ove sezone samo Mourinho moze biti spas ali dok Real ne pocne gurati svoju skolu koja je rame uz rame sa Barcinom, nece moci parirati Barci i ostalim jacim timovima na duze staze. A Milan ko Milan, klub penzionera o tom klubu ne treba trositi rijeci
ko ti to slagao da su se ronaldo i kaka sami isplatili pa to je totalna demagogija, to od dresova kao, pa dresove prodaje adidas ne real, od svakog dresa neki mali postotak dobije klub i isto tako i igrač i to je to.
a klub penzionera vas je dobio u Lp na bernabeu u najlošijoj sezoni kluba u zadnjih dosta godina a vi uložili najviše, pa ti sad toršio ne trošio riječi tako ti je to
Ako ne ove sezone onda ce to isplatiti najkasnije u narednoj sezoni. A kad je Milan toliko jaci zasto je 2. u grupi zavrsio. Ne mogu da se prepirem, Milan ima prelosu politiku kluba isto kao i Real to sam vec rekao. Nikada nisam branio Realovu politiku i uvijek sam bio protiv dovodjenja velikih zvijezda kad vec imaju tako dobru skolu ali ne moze se reci da Milan ima bolju
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2010, 12:37

El_Capitan je napisao/la:Kaka zbog svoji problema koljenom napustio je USA pripreme Real Madrida , operisat ce se u Belgiji mogao bi pauzirati najmanje 2 mijeseca :cry: :cry: lose ali bolje nek se operise da to rijesi trebao je prije SP...nije mu Real Madrid trebao dozvoliti da ide na SP nek se operise,, ode sve u pm trebace J.MOU jako puno s brazilcem posle :evil: :evil:
A jucer se smijes nama zbog povrede Robbena. :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 12:38

Ronaldo promasaj? Smjesno :D

Sto se tice prodaje dresova, vec je opce poznato da je Real Madrid imao preko 100 miliona eura CISTOG prihoda od njegove prodaje. Ne prodaje Adidas dresove, a Real je u Ronaldov ugovor ugradio da dobica 40% od prodaje dresova. Znaci 100 miliona eura cistog prihoda za Real, a sad koliko je dobio Ronaldo to ne znam.

Ronaldo je isplatio svoj transfer a Kaka od prodaje dresova nije!

To sto nas je klub penzionera dobio osakacene bez Ronalda, sa novim trenerom i sa 7 novih igraca je pomalo smjesno. Klub penzionera je isto tako mizeran klub kao i Real!

[youtube][/youtube]

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 12:40

Raul7 je napisao/la: Ako ne ove sezone onda ce to isplatiti najkasnije u narednoj sezoni. A kad je Milan toliko jaci zasto je 2. u grupi zavrsio. Ne mogu da se prepirem, Milan ima prelosu politiku kluba isto kao i Real to sam vec rekao. Nikada nisam branio Realovu politiku i uvijek sam bio protiv dovodjenja velikih zvijezda kad vec imaju tako dobru skolu ali ne moze se reci da Milan ima bolju
daleko od toga da milan ima dobru politiku, al milan prošle sezone prodao kaku za 60 + m, doveo par levata za 30-40 m, znači završio još i u plusu, doduše nisu ništa ni osvojili, ali nije ni real a blizu 300 m u minusu, pa sad ti vidi koje je od ova dva loša gori, a za 3 godine će svi morati poslovati pozitivno, a real se na to uopšte ne priprema koliko vidim šta će onda?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 avg 2010, 12:46

Omerbavarac je napisao/la:
El_Capitan je napisao/la:Kaka zbog svoji problema koljenom napustio je USA pripreme Real Madrida , operisat ce se u Belgiji mogao bi pauzirati najmanje 2 mijeseca :cry: :cry: lose ali bolje nek se operise da to rijesi trebao je prije SP...nije mu Real Madrid trebao dozvoliti da ide na SP nek se operise,, ode sve u pm trebace J.MOU jako puno s brazilcem posle :evil: :evil:
A jucer se smijes nama zbog povrede Robbena. :roll: :roll:
Trenutno mu je osmijeh zaleđen i ne može doći do riječi. :mrgreen: Istu sudbinu očekuejm i kod @Trasimaca. :mrgreen:
Nema šta, slična sudbina ih je zadesila. Nedovoljno oporavljeni ili djelimično spremni su otputovali na SP.
Barem se kod Robbena "znalo" šta je u pitanju, pa je lagano ulazio u igru tokom svjetskog prvenstva. Onih 120 minuta u finalu su ga skroz "uhelaćile". Još kad doktori kažu da je bio potpuno spreman...jeste ali uz pomoć čega i pod koju cijenu?
Vom Jäger zum Gejagten

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 avg 2010, 12:48

Strauss je napisao/la:Ma s obzirom koliko smo plaćali igrače promšaj je i Kaka i Ronaldo i Xabi i Benzema i Di Maria i da više ne nabrajam. U zadnje 3-4g ja se ne mogu sjetiti da smo pogodili sa nekim pojačanjem(sem Lass-a i Pepea). A tek kad počnem gledati koga smo i za koliko prodavali, tek mi se tad počne mantati.
Derat će nas Barca još dugo sve dok se ne priberemo i dok se ne počne raditi sistemski, lagano. Ove sezone jedini spas nam može biti Mourinho, mada čisto sumnjam, očigledno je da čak i njemu Perez dovodi igrače :twisted:
Vidim i ovaj gore što navija za Milan se javlja :roll: Brate moj ja mislim da goru politiku od Reala ima samo Milan, tako da je bolje da šutiš. :roll:
xabi i ronaldo nisu definitivno promašaji, za benzemu ćemo vidjeti još, ako ove sezone eksplodira a imam osjećaj da hoće onda nije ni on, jbg sa kakom ste se zajebali platili ga previše a već bio par puta ozljeđivan, a za di mariju reći da je promašaj a još nije odigrao utakmice ta real je glupo.
a druga stvar ovo za politiku kluba, ko može imati gluplju politiku od kluba koji uloži 300 m eura za pojačanja a uzme 0 trofeja-ama baš niko. ima i drugih sa lošom politikom al od reala nema lošije ni na crtanom filmu
Promašena je investicija i sa Ronaldom i sa Alonsom, sviđalo se to nekom il ne. Halo čovječe platiti nekog 90 mil i da taj u važnim utakmicama ne pokaže ama baš ništa. Pusti to što on igra protiv Almerie, Racinga i drugih kvazi klubova. Gdje je bio protiv Barce i na Bernabeu i na NouCampu, gdje je bio protiv Lyona. On bi trebao biti vođa tima, on bi trebao u najtežim trenucima davati golove, pa valjda je zbog toga plaćen 90 mil, nije valjda plaćen da se iživljava na Valladolidu. Promašaj i to teški promašaj.
Di Maria - Toliko platiti jednog solidnog igrača je već sad promašaj. Živi bili pa vidjeli. Karim je promašaj i možda njegovo tek slijedi, al u Realu ne sigurno, jer će ga se njega Perez riješiti na kraju ove sezone 100%, a on neće moći odigrati tako da zadovolji Pereza nema šanse. Naravno prodat će ga za duplo manje i to je dupli promašaj. Uobičajeno. Ma smučilo mi se ovo više, draže mi je gledati Real u borbi za 4 mjesto sa normalnim igračima, bez preseravanja, nego ovako. Fuj gadi mi se Perez i njegova politika...
A_d_0 je napisao/la:Molio bih kada spomenete Milan i klub penzionera u istoj recenici,dodajte i to da su penzioneri razbili veliki kraljevski klub,mladjahni i pun para. Hvala.
I čorava koka zrno ubode. Sviđalo se tebi il ne Milan ima podjednako lošu politiku kao i Real. Al eto Real za razliku od Milana ko nešta i igra, dok Milan igra najružniji fudbal. Dugo gledam fudbal i jbt da se onako neko muči sa onom loptom, da onako ružno igra još nisam vidio.
A vidim i vi ste ovog ljeta krenuli ambiciozno. Mlađahni Yepes je nova lasta :lol: Sreća pa vi nemate para inače bi imali i goru politiku od Reala. Real ako ništa dovodi mlade igrače, što kod vas vjerovatno ne bih bio slučaj, makar imali i 500mil za pojačanja :roll: ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 12:52

Ljudi prepirete se oko gluposti. Ovaj tony mortale nema pojma o finansijama Reala kao ni ja niti iko ovdje na forumu. Pricate gluposti ama bas svi.

Vi milanovci tvrdite kako ste profitirali 20-ak miliona prodajom Kake? Jeste izgubili svaku nadu da cete nesto osvojiti! To sto je Real ulozio 250 miliona eura bi se mozda moglo vratiti vec ove sezone. Ko zna, 300 miliona eura sa ovim sad pojacanjima nije malo, a nema jednog nogometnog fanatika koji smatra kako Real sa ovim igracima pod vodstvom Josea Mourinha ne moze nista osvojiti.

Mi hocemo, a vi najvjerovatnije necete.

Kaka je igrac Real Madrida, a ne Milana. Sad se dicite time da ste za njega dobili 60-ak miliona eura, a slobodno se mozete spustiti na zemlju i sami sebi reci, pa taj novac nije vrijedan Kake, necemo osvojiti nista!

@ Kolega Madridista - tvrdis da su Alonso i Ronaldo promasene investicije? Razumijem zasto kazes Alonso jer vecina igraca ne prati uopste sta rade ti igraci na terenu, a varas se milion posto. Sto se tice Ronalda... Gdje su ostali bili protiv Barcelone? Ronaldo nije igrao protiv Seville, protiv Milana, a ako se ne varam to su nam jedne od najvaznijih utakmica.

Ako ne igra tim dobro i ako igrate protiv Barcelone lose, to nije kriv Ronaldo, nego je kriv trener protivnicke momcadi koji nevjerovatno dobro postavi svoju ekipu - ovaj put govorim o Guardioli

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 13:02

Brnjoo je napisao/la:Ljudi prepirete se oko gluposti. Ovaj tony mortale nema pojma o finansijama Reala kao ni ja niti iko ovdje na forumu. Pricate gluposti ama bas svi.

Vi milanovci tvrdite kako ste profitirali 20-ak miliona prodajom Kake? Jeste izgubili svaku nadu da cete nesto osvojiti! To sto je Real ulozio 250 miliona eura bi se mozda moglo vratiti vec ove sezone. Ko zna, 300 miliona eura sa ovim sad pojacanjima nije malo, a nema jednog nogometnog fanatika koji smatra kako Real sa ovim igracima pod vodstvom Josea Mourinha ne moze nista osvojiti.

Mi hocemo, a vi najvjerovatnije necete.

Kaka je igrac Real Madrida, a ne Milana. Sad se dicite time da ste za njega dobili 60-ak miliona eura, a slobodno se mozete spustiti na zemlju i sami sebi reci, pa taj novac nije vrijedan Kake, necemo osvojiti nista!

@ Kolega Madridista - tvrdis da su Alonso i Ronaldo promasene investicije? Razumijem zasto kazes Alonso jer vecina igraca ne prati uopste sta rade ti igraci na terenu, a varas se milion posto. Sto se tice Ronalda... Gdje su ostali bili protiv Barcelone? Ronaldo nije igrao protiv Seville, protiv Milana, a ako se ne varam to su nam jedne od najvaznijih utakmica.

Ako ne igra tim dobro i ako igrate protiv Barcelone lose, to nije kriv Ronaldo, nego je kriv trener protivnicke momcadi koji nevjerovatno dobro postavi svoju ekipu - ovaj put govorim o Guardioli
pa što mi ne odgovoriš kad se tako razumiješ u finansijsko poslovanje reala, šta planiraju od 2013 kad stupa da snagu uefin financial faur play, kako će onda dovoditi igrače za 300 m, imaju li ikakav plan, rade li išta po tom pitanju, da li iz sezone u sezonu se dug reala smanjuje ili povećava i takve stvari.to napiši pa da i mi znamo nešto o finansijama, jest da su meni finansije i struga i svaki dan se njima bavim, al eto rado ću od tebe još nešto novo naučiti

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 13:08

pa što mi ne odgovoriš kad se tako razumiješ u finansijsko poslovanje reala, šta planiraju od 2013 kad stupa da snagu uefin financial faur play, kako će onda dovoditi igrače za 300 m, imaju li ikakav plan, rade li išta po tom pitanju, da li iz sezone u sezonu se dug reala smanjuje ili povećava i takve stvari.to napiši pa da i mi znamo nešto o finansijama, jest da su meni finansije i struga i svaki dan se njima bavim, al eto rado ću od tebe još nešto novo naučiti

Pa rekao sam da se ne razumijem, kao ni ti (sto se tice Realove). Ja sam pisao ono sto je objavljeno o prihodima Reala. Kakav financial fair play? Da nije rijec o Salary Capu? On je bio najavljen 2008. godine, zatim 2010. godine, a sad su pomjerili na 2013.?

Realov dug je 550 miliona eura najmanje, ali Perez je 2000. godine pokazao da se u 9. mjeseci moze ocistiti 250 miliona eura duga, tako da nema nikakvih problema sa tim.

Reci ti meni sta kad se uvede to UEFA-ino pravilo o kojem pricas? Da nece mozda izbaivati klubove iz evropski takmicenja? Real, Manchester, Barcelona i Arsenal su jedni od najzaduzenijih klubova na svijetu, pa vidjecemo kolika muda uefaini celnici imaju.

Ti klubovi donose zaradu UEFA-i od prodaje TV prava. 100 miliona ljudi ce gledati a Real, a 10 miliona ljudi ce gledati Dinamo iz Zagreba zavisno od toga s kim igraju ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 13:19

@brnjoo
pa već se pisalo o tome na svim mogućim temama na ovom forumu, uefa donijela pravilo koje se počinje primjenjivati od 2013. nađi na njihovoj stranici detalje,
al u kratkim crtama nijedan klub neće moći učestvovati u uefinim takmičenjima ako ne bude poslovao pozitivno, znači prihodi kluba(tv prava, ulaznice, sponzori...) moraju biti veći ili jednaki rashodima(transferi, plate, održavanje...) e sad većina poznatih klubova će imati ogromnih problema s ovim(real možda i najvećih, a u top 3 je sigurno), neki klubovi već uveliko rade na ovom, evo inter je najbolji primjer kluba koje je u zadnjih 10-15-ak godina skoro milijardu potrošio, al sad u zadnji sezonu dvije već obraćaju pažnju na to i troše samo ono što zarade, pozitivan primjer je donekle arsenal i eventualno bayern, a ostalo sve katastrofa, naročito engleski klubovi koji imaju bogate vlasnike koji na kraju svake godine minus pokriju iz svog džepa s novcem koji nije zaradio klub već oni nekim svojim drugim privatnim poslovima, a to više neće biti moguće od 2013.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 13:37

Znaci samo oni koji imaju zaradu mogu proci kod UEFA-e? Pa onda Real nema problema. Procitaj ovaj clanak

Španjolski prvoligaši duguju 3.5 milijardi eura

Ukupan dug španjolskih nogometnih prvoligaša iznosi čak 3.52 milijardi eura pri čemu Barcelona duguje 442 milijuna eura, objavio je Jose Maria Gay, profesor sa sveučilišta Barcelona

U odnosu na prošlu sezonu dug klubova iz Primere se povećao za 300 milijuna eura. Završni račun katalonskog kluba samo za sezonu 2009/10 pokazuje 77 milijuna eura minusa, što se ne slaže s podacima bivšeg vodstva prema kojem je ostvaren profit od 11 milijuna eura.

Prema sezonskom završnom računu prihodi Barcelone su 408.9 milijuna eura, a rashodi 477,9 milijuna. Bivši predsjednik Joan Laporta malo je 'ušminkao' brojke prikazavši pozitivan saldo - točnije 445.5 milijuna eura prihoda i 429 milijuna rashoda.

"Sjajni sportski rezultati koje postiže Barcelona nisu u skladu s ekonomskim stanjem kluba," kazao je Barcin dopredsjednik Javier Faus. Nakon Laportina odlaska novo vodstvo kluba je priznalo da se klub nalazi u financijskim problemima zbog čega je podignut kredit od 150 milijuna eura.

Prošle sezone Real Madrid i Numancia su bili jedini klubovi koji su ostvarili operativni profit, a zanimljiv je podatak kako 85 posto dugova svih klubova dolazi zbog visokih plaća igrača, pa tako Valencia, Sevilla, Atletico Madrid... troše više na plaće nego što zarađuju.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 13:57

Smijesno je sto se raspravljate o tom nekon Financial Fair Playu. Svi znamo da se to nikada u fudbalu nece uvesti. Zasto? Zato sto veliki klubovi ne daju da se to uvede. Real,Barca,Manchester i ostali su strogo protiv toga a UEFA ne moze mnogo uraditi protiv njih. Sta sad treba izbaciti Real,Barcu,Manchester,Chelsea,Inter i gledati finale LP Villareal-Sampdoria? To se UEFI nikako ne bi isplatilo i zato nikada nece uvesti to pravilo koje je u najmanju ruku smijesno

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 14:05

Raul7 je napisao/la:Smijesno je sto se raspravljate o tom nekon Financial Fair Playu. Svi znamo da se to nikada u fudbalu nece uvesti. Zasto? Zato sto veliki klubovi ne daju da se to uvede. Real,Barca,Manchester i ostali su strogo protiv toga a UEFA ne moze mnogo uraditi protiv njih. Sta sad treba izbaciti Real,Barcu,Manchester,Chelsea,Inter i gledati finale LP Villareal-Sampdoria? To se UEFI nikako ne bi isplatilo i zato nikada nece uvesti to pravilo koje je u najmanju ruku smijesno
pa čovječe božiji vidim da imaš internet, pa što nisi otišao na uefa.com pa barem pročitao da znaš o čemu se radi, a ne ovako bezveze napamet pričati, to je već usvojeno i to od starne svih klubova jednoglasno(naravno i reala-čini mi se da je butragenjo bio njihov predstavnik na tom sastanku) jer to i velikima odgovara, nije ni njima drago što su milijarde u minusu, a svi se zadužuju da bi stogli ove druge klubove koji troše nemilice, a kad se ovo uvede svi će imati iste uslove, s tim da će najveći klubovi opet najviše i zarađivati(najveće sponzore privlače, najviše od tv prava, veliki stadioni koji su rasprodani) tako da ovo baš i paše najvećim klubovima, samo što će sad umjesto da troše 300 m a zarađuju 150, trošiti samo tih 150. al et ti znaš da se to nikad neće uvesti i da veliki klubovi na to nikad neće pristati, a to već dogovoreno i svi pristali

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 14:09

Raul7 je napisao/la:Smijesno je sto se raspravljate o tom nekon Financial Fair Playu. Svi znamo da se to nikada u fudbalu nece uvesti. Zasto? Zato sto veliki klubovi ne daju da se to uvede. Real,Barca,Manchester i ostali su strogo protiv toga a UEFA ne moze mnogo uraditi protiv njih. Sta sad treba izbaciti Real,Barcu,Manchester,Chelsea,Inter i gledati finale LP Villareal-Sampdoria? To se UEFI nikako ne bi isplatilo i zato nikada nece uvesti to pravilo koje je u najmanju ruku smijesno
pa čovječe božiji vidim da imaš internet, pa što nisi otišao na uefa.com pa barem pročitao da znaš o čemu se radi, a ne ovako bezveze napamet pričati, to je već usvojeno i to od starne svih klubova jednoglasno(naravno i reala-čini mi se da je butragenjo bio njihov predstavnik na tom sastanku) jer to i velikima odgovara, nije ni njima drago što su milijarde u minusu, a svi se zadužuju da bi stogli ove druge klubove koji troše nemilice, a kad se ovo uvede svi će imati iste uslove, s tim da će najveći klubovi opet najviše i zarađivati(najveće sponzore privlače, najviše od tv prava, veliki stadioni koji su rasprodani) tako da ovo baš i paše najvećim klubovima, samo što će sad umjesto da troše 300 m a zarađuju 150, trošiti samo tih 150. al et ti znaš da se to nikad neće uvesti i da veliki klubovi na to nikad neće pristati, a to već dogovoreno i svi pristali
Ok hvala sto si me uputio. Samo, Real milijarde u minusu? Hahaha, haj malo provjeri to pa reci

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 14:15

čitati znaš, al ne s razumjevanjem, "jer to i velikima odgovara, nije ni njima drago što su milijarde u minusu"
to ne znači da je real milijarde u minusu neko veliki evropski klubovi(množina)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2010, 14:50

Kaka ipak 3-4 mjeseca out,e jest taj lik misteriozan da bog sacuva sa svojim povredama,uz ova 4 mjeseca jos jedno mjesec da se vrati normalnom radu,komotno ga mogu na pola sezone otpisati...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 15:32

Upravo zbog ovoga je Ancelotti otpisivao njegov transfer i upravo zbog ovoga Real Madrid navodno ima dogovor sa Ozilom

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 avg 2010, 15:40

Ne može oni imaju dugove :lol: :lol: :lol:

Ja sam za uvođenje ovoga pa da svi dobiju šansu a ne neko po milijardu u dugu i opet se **** e pa neće moći :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.