sarajlija je napisao/la:@carsijaba uredu drug ne zanima me realno evo 10 dana se prica o tome uredu klub ce to nas platiti i to je to.

sarajlija je napisao/la:@carsijaba uredu drug ne zanima me realno evo 10 dana se prica o tome uredu klub ce to nas platiti i to je to.
shaman7 je napisao/la:Emir Cutahija, kakav je golman?
Moze li biti prvi golman od pomoci u federalnoj ?Udri19 je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Emir Cutahija, kakav je golman?
nije loš, samo je imao povredu i operisan je
Zar nije on bio blizu da ode Liverpoolu??shaman7 je napisao/la:Moze li biti prvi golman od pomoci u federalnoj ?Udri19 je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Emir Cutahija, kakav je golman?
nije loš, samo je imao povredu i operisan je
Mokroguz je napisao/la: Zar nije on bio blizu da ode Liverpoolu??
Mora da su i oni i Zeljo nesta u njemu prepoznali kada je bio aktuelan.
Pa vi nas bukvalno kopirate u svemu zadnje dvije sezone, evo i ova trenutna situacija je slicna nasoj prosle sezone. Od clanskih, marketinga, predstavljanja igraca pa i ovog Kostica koji je samo losa kopija Jesica, klasicni copy-paste. Kod vas je trenutno mozda cak i gore stanje nego kod nas, samo sto vam se to sve dobro krije. Vi osim sminkanja zapadne tribine realno nista niste postigli, i to je jedina istina! Trenutno stanje kao i zadnje tri sezone ste iza nas na tabeli, omladinska skola vam propada, nemas koga prodati a glavnog sponzora zaboravi. Stalno sebi pravite laznu sliku kao sto smo i mi dolaskom Jesica...4672980102091213 je napisao/la:Treba jos puno da budes kao oni ustvari ne mozes biti jer su bukvalno rupa bez dna, a mi ili cemo krenuti tim putem ili stabilizovat situaciju.
+1Evander je napisao/la:Dosao je vakat da vas niti nakon ovakvog poraza ne smijemo zahebavati, jer smo i mi isti ili gori.
Isto tako, ni nakon naseg kiksa niko od vas bar malo da nas bocne
Lijepi strah.
Srozali smo se na preniske grane
sve recenoEvander je napisao/la:Dosao je vakat da vas niti nakon ovakvog poraza ne smijemo zahebavati, jer smo i mi isti ili gori.
Isto tako, ni nakon naseg kiksa niko od vas bar malo da nas bocne
Lijepi strah.
Srozali smo se na preniske grane
Klasicni destruktivac, beskoristan prema naprijed. Kod nas je bio odlican u tvrdim, derbi utakmicama, protiv slabijih protivnika nismo imali koristi od njega, kad smo imali posjed i napadali.RNK Split1912 je napisao/la:kakav je ovaj zahirovic sto je dosao u nas?
Memara je napisao/la: Vi osim sminkanja zapadne tribine realno nista niste postigli