FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 12 sep 2011, 10:46

Ima covjek odlican kapacitet pluca pa moze sve ovo u jednom dahu.
To ti je valjda zbog toga sto je iz Zenice, gledaju da sto manje udisu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 sep 2011, 10:59

SAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
Ko je diro. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 12 sep 2011, 11:17

Možel ko postaviti golove, BHT 1 pregled?

NAJTROFEJNIJI KLUB U DRŽAVI!!!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 sep 2011, 12:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

Po ovome izvještaju, nakon 25. sekunde Čelik se nije okrenuo prema golu Želje, a mi smo propustili 6-7 super izuzetnih prilika. Valjda će ući nekada, kada bude najpotrebnije. Čelik jedna velika nula, izuzmemo li lijep gol koji su dali. Napatili su pitare i stvorili im niz lijepih prilika koje nisu iskoristili, ali su sami sebi protiv njih dali dva gola (autogol, plus poklon gol).
Ove godine po duplu krunu.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 12 sep 2011, 12:20

avlami97 je napisao/la:

Po ovome izvještaju, nakon 25. sekunde Čelik se nije okrenuo prema golu Želje, a mi smo propustili 6-7 super izuzetnih prilika. Valjda će ući nekada, kada bude najpotrebnije. Čelik jedna velika nula, izuzmemo li lijep gol koji su dali. Napatili su pitare i stvorili im niz lijepih prilika koje nisu iskoristili, ali su sami sebi protiv njih dali dva gola (autogol, plus poklon gol).

Na cemu si ti dragi boze :idea:

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 12 sep 2011, 12:25

avlami97 je napisao/la:

promjeni dilera!!!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 sep 2011, 12:59

avlami97 je napisao/la:

Čelik je izgleda prešao centar zadnji put u 25 sekundi. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 sep 2011, 13:05

mamaSmurf je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
Joj,sve u jednom dahu,ni tačke ni zareza.Svaka čast!
Duboko grlo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 13:25

avlami97 je napisao/la:
Na 1.13 cist crveni za Nijemu..
Celik!3,2,2.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 12 sep 2011, 13:31

koliko ovaj mali hođžić treba zabiti golova da ga amar ubaci bar 15 minuta u nekoj utakmici ,evo sad protiv leotara dobra prilika.Ako neko ima podatak koliko je đžeko dao golova dok je igrao za juniore,mislim da nije ni približno Hođžiću.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 13:33

nidi je napisao/la:koliko ovaj mali hođžić treba zabiti golova da ga amar ubaci bar 15 minuta u nekoj utakmici ,evo sad protiv leotara dobra prilika.Ako neko ima podatak koliko je đžeko dao golova dok je igrao za juniore,mislim da nije ni približno Hođžiću.
Nije vezano sa temom ali jesi ti izmislio neko novo slovo???? Prvo sam mislio omaklo mu se, ali onda tri puta pises. :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 sep 2011, 13:45

nookey je napisao/la:WTF je ovo sa terminom u srijedu???

U 16 h neće biti ni 300 ljudi, pa jesu li oni normalni, dajte ba ako iko čita ovaj forum stavite bar u 18, pola raje ne može doći :/
Utakmica se igra od 19h!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 12 sep 2011, 13:51

AllGunsBlazing je napisao/la:
nidi je napisao/la:koliko ovaj mali hođžić treba zabiti golova da ga amar ubaci bar 15 minuta u nekoj utakmici ,evo sad protiv leotara dobra prilika.Ako neko ima podatak koliko je đžeko dao golova dok je igrao za juniore,mislim da nije ni približno Hođžiću.
Nije vezano sa temom ali jesi ti izmislio neko novo slovo???? Prvo sam mislio omaklo mu se, ali onda tri puta pises. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 12 sep 2011, 14:00

bistrikboy je napisao/la:

U 16 h neće biti ni 300 ljudi, pa jesu li oni normalni, dajte ba ako iko čita ovaj forum stavite bar u 18, pola raje ne može doći :/
Utakmica se igra od 19h!
Jesi siguran, na zvaničnoj stoji 16:00?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 sep 2011, 14:10

DANDY je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Hajde sad vi mene ubjedite u nesto.Dakle prije 2 godine govorilo se o evropskom Zelji.To podrazumjeva jakog Zelju koji ce igrat evropsku ligu.Dakle prosle su te 2 sezone uzela se titula i kup.Super.Ali sta je problem.Zeljo umjesto da ide naprjed kada je osvojio titulu on ide nazad.Dakle titula,pa gubis titulu ali uzimas kup ali to je ipak nesto manje i sad pocetak sezone ne obecava nista extra.Sta to znaci.Znaci da su obecanja lazna i da mi umjesto nakon titule idemo ka tom evropskom Zelji mi postajemo slabija ekipa.Dakle mi smo trenutno kao tim losiji nego prije 2 godine umjesto da budemo bolji.Zasto je to tako pa zato jer nemamo vise igraca tipa Bekrica a trenutno imamo samo jednog kvalitetnog igraca Zebu.Mi nemamo bekova,nemamo golmana nemamo spica.Kako vi onda molim vas mislite sa ovim stvoriti evropskog Zelju.
Zamolio bih te da malo ovo pročitaš:
Kratkorocni ciljevi (period od 1 godine):

- Povratak Amara Osima, na mjesto Sefa strucnog staba.
- Dovodjenje 2-3 covjeka koji ce imati stalno i profesionalno zaposlenje u klubu i raditi puno radno vrijeme.
- Ucesce u jednom od evrposkih takmicenja, naredne 2010 godine.
- Pronalazak jaceg generalnog i vise manjih sponzora.
- Organizacija “Plave veceri”, sa akcentom na promociju i finansiranje klupskih interesa.
- Odigravanje sto vise utakmica u nocnom terminu

Srednjerocni ciljevi (period od 3 godine):

- Zaustavljanje rasprodaje mladih igraca, te odstranjivanje raznih menadzera koji bez pitanja roditelja obecavaju maloljetnim igracima “kule i gradove”, a vecina ih zavrsi na margini rumunjskih i bugarskih nizeligasa. Privuci mlade igrace na ostanak u klubu dobrim rezultatima, a zatim direktno razgovarati sa njihovim roditeljima, tako sto ce se angazovati legende Želje u razgovoru sa roditeljima, koji ce na taj nacin eliminisati kvazi menadzere koji se motaju u i oko kluba.
- Klupski uticaj u savezu, tako sto ce klub kandidirati (a mi svi zajedno gurati) naseg covjeka za izbore u Savezu, koji ce se odrzati iduce godine.
- Sampionska titula i napad na Ligu prvaka ;D 8)
- Angazovanje bivsih igraca u strukture kluba

Ovo su bili ciljevi koje su su pred sebe postavili kada su došli na čelo kluba.S ve dok se od njih ne odstupa ne vidim u čemu je problem.
Ovo sto se sponzora tice izgleda ide jako fino prvo banka pa sad asa auto(skoda) GDJE SU SAD OVI STO NAPADAJU MARKETING SLUZBU :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 sep 2011, 14:22

ellaxaz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: fino nas napade i onda lijep pozdrav iz zenice, e ne moze to tako :mrgreen:
mamaSmurf je napisao/la: Joj,sve u jednom dahu,ni tačke ni zareza.Svaka čast!
nookey je napisao/la: Eto jel ti sad lakše haj reci iskreno? !
E moji manijaci ... :mrgreen:
ma dobro sad zaboravio sam napisat da u tom gradu zagadzenom ima pravi stadion i da vi kad dodzete na pravi stadion u prvim minutama gledate kako to izgleda pa ste zato i primili odma gol :lol: :lol:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 12 sep 2011, 14:25

SAUDIN23 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: fino nas napade i onda lijep pozdrav iz zenice, e ne moze to tako :mrgreen:
ma dobro sad zaboravio sam napisat da u tom gradu zagadzenom ima pravi stadion i da vi kad dodzete na pravi stadion u prvim minutama gledate kako to izgleda pa ste zato i primili odma gol :lol: :lol:
Još da i vi imate SVOJ stadion dobro bi bilo pravo...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 12 sep 2011, 14:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad mi krivo....baš smo limitirani u realizaciji. Treba nam puno šansi za pogodak. Ali ipak, igra koja daje nadu za bolje rezultate.

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!

NAJTROFEJNIJI U DRŽAVI!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 14:33

SAUDIN23 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
@pabizo nisi sam.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 12 sep 2011, 15:01

nookey je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:

Utakmica se igra od 19h!
Jesi siguran, na zvaničnoj stoji 16:00?
Jel sto posto tacan info.. msm radim do 5 pa zato..
jako bi volio da je u 7 sati :)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.