FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
U koliko je tekma?
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
16:00 casovaSaLL/ihovic je napisao/la:U koliko je tekma?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
4SaLL/ihovic je napisao/la:U koliko je tekma?
Aaaaaaaaa jesi pokvarenNYKnicks Fan je napisao/la: Dobili su i odgovor
Jel istina da Ahmetovic napušta slobodu na kraju sezone,tako sam čuo danas,prelazi u zelju.
I ja sam napisao Ali nisam mislio da se dogovaramo ili slicno.Beduin je napisao/la:A mogli smo im poslati i par autobusa da nam zapale, ima se moze se.Thranduil je napisao/la:A kako bi bilo da se oni dogovre pa "karnu" kako ti kažeš nas? Puno veće šanse postoje za to.Mortus je napisao/la:Ej al da su naši pametni pa da poslije prvog kola sad sjednu i dogovore kakve "prljave" poslove sa ŠB i Zrinjom da se karnu ovi patuljčići
Samo pošteno bez ikakvih dogovora,kupovina,prodaja i ostalih sranja, zbog tih stvari nam i jest fudbal u državi za goli *urac kao i klubovi a i sama država!!!
Jedino vršiti pritisak u granicama dozvoljenog na to da imamo pošteno suđenje i to je to.![]()
Upravo, samo posteno i cista obraza, pa makar ponovo ispali iz lige. I ja sam pisao kako bi se mogli kalkulisati oko kupa i bodova u prvenstvu, ali onda ode i nas obraz.
Napisao sam u smislu ako uzmemo 6 bodova Borac i Radnik da nam se otvaraju vrata titule i da **** kup,u smislu da sad se ide "glavom u krampon".nego opusteno pa sta bude cuvati se povreda samo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Sve dok imamo Efendića ja se ne plašim nek ide i Zeba i Ordagić ako trebaTuzlaado je napisao/la:Jel istina da Ahmetovic napušta slobodu na kraju sezone,tako sam čuo danas,prelazi u zelju.
SLOBODA do groba .
NKMramor je napisao/la:Aaaaaaaaa jesi pokvarenNYKnicks Fan je napisao/la: Dobili su i odgovor![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Istina. Zazelio se covjek Brajlovic hrenovki, parizera bez hljeba, i pastete pomazati na dlan. Zeli da vidi koliko moze dana izdrzati bez vode.Tuzlaado je napisao/la:Jel istina da Ahmetovic napušta slobodu na kraju sezone,tako sam čuo danas,prelazi u zelju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Smije im se eno njjihov navijacDoeTz je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Aaaaaaaaa jesi pokvarenNYKnicks Fan je napisao/la: Dobili su i odgovor![]()
Da se razumijemo nema kluba u našoj ligi a i u komšijskim da nije namještao utakmice, (za lovu,za kladionicu,za opstanak za titulu...) neko manje neko više ali svi suBeduin je napisao/la:A mogli smo im poslati i par autobusa da nam zapale, ima se moze se.Thranduil je napisao/la:A kako bi bilo da se oni dogovre pa "karnu" kako ti kažeš nas? Puno veće šanse postoje za to.Mortus je napisao/la:Ej al da su naši pametni pa da poslije prvog kola sad sjednu i dogovore kakve "prljave" poslove sa ŠB i Zrinjom da se karnu ovi patuljčići
Samo pošteno bez ikakvih dogovora,kupovina,prodaja i ostalih sranja, zbog tih stvari nam i jest fudbal u državi za goli *urac kao i klubovi a i sama država!!!
Jedino vršiti pritisak u granicama dozvoljenog na to da imamo pošteno suđenje i to je to.![]()
Upravo, samo posteno i cista obraza, pa makar ponovo ispali iz lige. I ja sam pisao kako bi se mogli kalkulisati oko kupa i bodova u prvenstvu, ali onda ode i nas obraz.
Do prije par sezona je kvota na zadnjeg protiv prvoplasiranog bila 1.3 kad je domaćin
To je još jedna od stavki što tjera odnosno ne privlači nove ljude na stadione.
De ba druze saberi se malo.
Dok je Azmir tu nece Ahmet nigdje.
Sloboda ima realne sanse za evropu dok strumfovi bas i ne.
Bas ce otici umjesto da uziva u plodovima svoje igre i nastupe u LP /EL.
De ba.
Dok je Azmir tu nece Ahmet nigdje.
Sloboda ima realne sanse za evropu dok strumfovi bas i ne.
Bas ce otici umjesto da uziva u plodovima svoje igre i nastupe u LP /EL.
De ba.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kako vidis to na ovom cudu? Ja ne znam ni svoj komentar naciNYKnicks Fan je napisao/la:
Smije im se eno njjihov navijac
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Eno ga još jedan, "@FC_Dinamo_Minsk U wouldn't have to say that if u did ur updates regularly."NYKnicks Fan je napisao/la:Smije im se eno njjihov navijacDoeTz je napisao/la:
Opraste ih na ruke.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
http://imgur.com/8i3NTaVDoeTz je napisao/la:Kako vidis to na ovom cudu? Ja ne znam ni svoj komentar naciNYKnicks Fan je napisao/la:
Smije im se eno njjihov navijac
Pa kako je u Antaliji?

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da nije malo neozbiljno sa sluzbene stranice tako pisati ?
-
Sloboda1919
- Kontakt:
http://dinamo-minsk.by/en/multimedia/liveChinaglia je napisao/la:halo, to sam već napisao, ne kradi zaslugeNKMramor je napisao/la:Možda bude stream.
Ma ko ih ****NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da nije malo neozbiljno sa sluzbene stranice tako pisati ?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zasto bi bilo? Prijateljska sugestija jbgNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da nije malo neozbiljno sa sluzbene stranice tako pisati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.