Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

milanist je napisao/la:Getafe - Girona 1 @1,40
S.Grodig - admira 1 @1,85
Leicester - Man.City 2 @1.45
Sunderland - Chelsea (d/n) 1 @1,70
Granada - Alcoron 1 @1,55
i jedan sistem
Excelsior - Zwolle 1/1 @5,80
Getafe - Girona(F.T) 1 @1,55
Osasuna - Malaga odg i 3+ @2,15
S.Grodig - Admira 1 @1,85
Covenrty - hartlepool 1/1 @2,40
Leicester - Man. City odg i 3+ @2,20
Granada - Alcoron 1/1 @2,30
6/8GL
Ovde idu slike dobitnih tiketa: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2060" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskodee je napisao/la:Evo nesto sto sam odigrao za Veceras,sta vi mislite na ovaj listic?
Leicester - M. City pm3 2,07
Lugi - Alingsas 1 1.45
KAC - Olimpija 1 1.25
Cedevita - Chalon S (P.P) 1 1.45
Grodig - Admira 1 1.85
KV. 10,06 Uplata 5 KM Dobitak 50,30KM

svi igraju Randolpha i Westbrooka preko, pa ćemo vidjet hoće li bit heroji ili tragičariEvolution87 je napisao/la:eh sta sad odigrati od NBA?
Randolph preko se nameće kao zicer.Evolution87 je napisao/la:eh sta sad odigrati od NBA?
Slazem se,meni je poklon 2,46 na Lakerse u super ponudi.hoshafka je napisao/la:Memphis bez Conleya večeras, nema Gasola već duže, nije to taj Memphis
walker i henderson su sve osim dobriBrezovac je napisao/la:Sta je s Aldridgea, liliarda, , ako Portland uzme ko ce ako nece oni potegnut? Walker i Henderson dva dobra igraca koja kuci igraju bolje nego u gostima, sta igrat a ne pogrijesit
eto Granada - Alcoron 0:2 dabogda ispali sad skroz degenericimilanist je napisao/la:milanist je napisao/la:Getafe - Girona 1 @1,40
S.Grodig - admira 1 @1,85
Leicester - Man.City 2 @1.45
Granada - Alcoron 1 @1,55
i jedan sistem
Excelsior - Zwolle 1/1 @5,80
Getafe - Girona(F.T) 1 @1,55
Osasuna - Malaga odg i 3+ @2,15
S.Grodig - Admira 1 @1,85
Covenrty - hartlepool 1/1 @2,40
Leicester - Man. City odg i 3+ @2,20
Granada - Alcoron 1/1 @2,30
6/8GL
ajde Granada sunce ti poljubim
al kakve sam ja srece ovdje je 2 ko munara
edit: samo sto napisa vec je 0:1 ccccc yebem ti nafaku, trebam je izdrk*t![]()
Brate u kojoj to kladionici igras pa imas sve to ponudjeno, pikado, frame-ove u snookeru i evo sada strijelce u nhl-u?bevanda4 je napisao/la:hvala na info za conleya..
Uzimam lakerse na 2,20.. A vjerojatno i kobe over 18,5 uz njih.
NHL:
Boston - Calgary 1 @1,75
Ne kladim se često na hokej, al za ovakav par se isplati pokušati. Čak štoviše, mislim ih igrati na pobjedu u hendikepu. Kod kuće od zadnjih 10 utakmica imaju 9 pobjeda. Trenutno su drugi u istočnoj konferenciji, dok gostujuća momčad drži predzadnje mjesto (13.) zapadne. U zadnje dvije međusobne kad je Boston igrao doma, Calgary nije uspio zabiti nijedan gol, dok su im domaćini utrpali ni manje ni više nego 14 u ta dva navrata. Sudeći po formi i poziciji na tabeli ovih klubova, kvota od 1,75 se ne bi smjela izbjeć. Proguglat ću malo i vidjeti stanje, ali ne znam što bi me moglo odvratiti da ne odigram ovdje na domaćina.
Perry daje gol @2,50 (anaheim ducks)
Ovdje se očekuje pobjeda gosta, ali pošto je u običaju ovim dvama klubovima odigrati remi, izbjegavam stavljati dvoznak, pa se odlučujem za ovu varijantu. Perry trenutno uz Getzlafa lider ekipe po broju golova i asista. Ima 5 golova više i 8 asistencija manje od dotičnog kolege.. Iako me ne bi čudilo da obojica poentiraju večeras, odlučujem se riskirati s njim upravo zbog te razlike u golovima te forme u gostima (zadnje 3 zabija, red bi bio i četvrtu)
Ukupna kvota: 4,3750
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.