FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 12 sep 2011, 15:02

seven je napisao/la:šta očekujete, al realno, protiv ne baš uvjerljive Zvijezde
postovanje za zvijezdu ,ali samo pobjeda dolazi u obzir. Pozdrav

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 sep 2011, 15:11

nime_tm87 je napisao/la:
ja bih bio zadovoljan 1:0( ili neki drugi minimalni rezultat) za Želju uz otvorenu i hrabru predstavu Zvijezde

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 sep 2011, 15:16

seven je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
ja bih bio zadovoljan 1:0( ili neki drugi minimalni rezultat) za Želju uz otvorenu i hrabru predstavu Zvijezde
I ja bi volio kako god samo neka bude lijepa utakmica uvijek kad igraju Zvijezda i Zeljo bude fer i korektno i dobra tekma

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 15:21

nime_tm87 je napisao/la: I ja bi volio kako god samo neka bude lijepa utakmica uvijek kad igraju Zvijezda i Zeljo bude fer i korektno i dobra tekma
Čekaj ba da prvo uđemo među 16. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 sep 2011, 15:22

Utakmica je od 19, biće kasnije i na zvaničnoj.

INfo za sve one koji nisu kupili prvi broj magazina - klub je doštampao još par stotina primjeraka koji će se moći kupiti na štandovima pred utakmice sa Leotarom i Zvijezdom. Interes je bio ogroman pa su naprintali još. Dobar potez.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2011, 15:23

zeljocity je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Hajde sad vi mene ubjedite u nesto.Dakle prije 2 godine govorilo se o evropskom Zelji.To podrazumjeva jakog Zelju koji ce igrat evropsku ligu.Dakle prosle su te 2 sezone uzela se titula i kup.Super.Ali sta je problem.Zeljo umjesto da ide naprjed kada je osvojio titulu on ide nazad.Dakle titula,pa gubis titulu ali uzimas kup ali to je ipak nesto manje i sad pocetak sezone ne obecava nista extra.Sta to znaci.Znaci da su obecanja lazna i da mi umjesto nakon titule idemo ka tom evropskom Zelji mi postajemo slabija ekipa.Dakle mi smo trenutno kao tim losiji nego prije 2 godine umjesto da budemo bolji.Zasto je to tako pa zato jer nemamo vise igraca tipa Bekrica a trenutno imamo samo jednog kvalitetnog igraca Zebu.Mi nemamo bekova,nemamo golmana nemamo spica.Kako vi onda molim vas mislite sa ovim stvoriti evropskog Zelju.
Zamolio bih te da malo ovo pročitaš:
Kratkorocni ciljevi (period od 1 godine):

- Povratak Amara Osima, na mjesto Sefa strucnog staba.
- Dovodjenje 2-3 covjeka koji ce imati stalno i profesionalno zaposlenje u klubu i raditi puno radno vrijeme.
- Ucesce u jednom od evrposkih takmicenja, naredne 2010 godine.
- Pronalazak jaceg generalnog i vise manjih sponzora.
- Organizacija “Plave veceri”, sa akcentom na promociju i finansiranje klupskih interesa.
- Odigravanje sto vise utakmica u nocnom terminu

Srednjerocni ciljevi (period od 3 godine):

- Zaustavljanje rasprodaje mladih igraca, te odstranjivanje raznih menadzera koji bez pitanja roditelja obecavaju maloljetnim igracima “kule i gradove”, a vecina ih zavrsi na margini rumunjskih i bugarskih nizeligasa. Privuci mlade igrace na ostanak u klubu dobrim rezultatima, a zatim direktno razgovarati sa njihovim roditeljima, tako sto ce se angazovati legende Želje u razgovoru sa roditeljima, koji ce na taj nacin eliminisati kvazi menadzere koji se motaju u i oko kluba.
- Klupski uticaj u savezu, tako sto ce klub kandidirati (a mi svi zajedno gurati) naseg covjeka za izbore u Savezu, koji ce se odrzati iduce godine.
- Sampionska titula i napad na Ligu prvaka ;D 8)
- Angazovanje bivsih igraca u strukture kluba

Ovo su bili ciljevi koje su su pred sebe postavili kada su došli na čelo kluba.S ve dok se od njih ne odstupa ne vidim u čemu je problem.
Ovo sto se sponzora tice izgleda ide jako fino prvo banka pa sad asa auto(skoda) GDJE SU SAD OVI STO NAPADAJU MARKETING SLUZBU :mrgreen:
Za tu banku ti ne mogu reci ali za skodu znam...tu se nema sta vasa marketing sluzba pohvaliti(kao ni nasa da ne bude zabune) vec je ASA ponudila ugovore i Zelji i Sarajevu i ide se utakmicu po utakmicu, tj u svakom momentu svaka strana moze raskinuti sponzorstvo i pare nisu sad nesto aman zaman...nisu ni male ali dovoljno ce ti reci da na nasoj web stranici skoda stoji u trecoj grupi sponzora u rangu sa kiseljakom,air abom, polklinikom sunce...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 sep 2011, 15:23

ellaxaz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: I ja bi volio kako god samo neka bude lijepa utakmica uvijek kad igraju Zvijezda i Zeljo bude fer i korektno i dobra tekma
Čekaj ba da prvo uđemo među 16. :mrgreen:
i to sto kazes, al se ne sikiram previse ovdje uzimamo minimalno ako ništa. :D

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 sep 2011, 15:28

Željo je ugovor s ASA autom potpisao na godinu dana, nema nikakvog sistema ''od utakmice do utakmice''. Pare nisu nešto ali su solidne za naše uvjete. Ugovori s ove dvije banke s kojima je Željo dogovorio (Unicrediti i RAzvojna) su izuzetno kvalitetni, mislim da takve ugovore nema nijedan klub u državi i zasluga su isključivo rada klupske marketing službe!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2011, 15:53

partibrejker1921 je napisao/la:Željo je ugovor s ASA autom potpisao na godinu dana, nema nikakvog sistema ''od utakmice do utakmice''. Pare nisu nešto ali su solidne za naše uvjete. Ugovori s ove dvije banke s kojima je Željo dogovorio (Unicrediti i RAzvojna) su izuzetno kvalitetni, mislim da takve ugovore nema nijedan klub u državi i zasluga su isključivo rada klupske marketing službe!!
Moguce da je na godinu ali znam da je moguce prekinuti ugovor u svakom momentu ili nesto slicno(provjerene info) jer znam koliko se ASA(jedna clanica ASE zapravo) zavalila prosle godine sa projektom derby kola.

I ne mogu ti ugovori sa bankama biti bolji od generalnih sponzora, tj FDS.

Sad je li niko nema takve ugovore ne znam, imamo mi dobre sa BH telecomom,Sarajevo Osiguranjem,Sparkasse,Vakufskom i Nestro petrolom.To su sponzori odma ispod FDS-a, mora da su jaki.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 15:58

partibrejker1921 je napisao/la:Željo je ugovor s ASA autom potpisao na godinu dana, nema nikakvog sistema ''od utakmice do utakmice''. Pare nisu nešto ali su solidne za naše uvjete. Ugovori s ove dvije banke s kojima je Željo dogovorio (Unicrediti i RAzvojna) su izuzetno kvalitetni, mislim da takve ugovore nema nijedan klub u državi i zasluga su isključivo rada klupske marketing službe!!
Mislim da je Hypo banka u pitanju.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 sep 2011, 16:49

Neki su se raspitivali o prvom broju magazina ''Željezničar''. Evo na zvaničnom sajtu info o doštampanom tiražu:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 12 sep 2011, 16:50

copy paste

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 12 sep 2011, 16:59

Trening 18:00h
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 sep 2011, 17:03

Sve je to divno i krasno, neka pare stizu u klub al sta ce nam kad ih ne trosimo na pravi nacin, tj. na dovodjenje pojacanja, rekonstrukciju stationa, ulaganje u terene i omladinski pogon itd.
Volim te Zeljo!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2011, 17:08

zlatandr je napisao/la:Sve je to divno i krasno, neka pare stizu u klub al sta ce nam kad ih ne trosimo na pravi nacin, tj. na dovodjenje pojacanja, rekonstrukciju stationa, ulaganje u terene i omladinski pogon itd.
hajde sad, nemoj da ti bude mrsko sve sto smo zaradili saberi i reci koga bi ti doveo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 sep 2011, 17:15

Ne znam, nisam strucnjak, al vjerujem sa ovim parama da smo mogli dovesti dobrog golmana (tipa Avdukic), jednog odbranbenog (kao sto je Torlak) i napadaca (npr. Dzafic ili bolji). a za teren, mogli su pare uloziti u neki natkriveni pomocni teren da zimi mogu trenirati ili nesto na taj fazon. Samo pricamo o prilivu novca u klub a nigdje nekih ulaganja u projekte nego nam samo te pare stoje u madracu.
Volim te Zeljo!!!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 12 sep 2011, 17:19

nick je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Sve je to divno i krasno, neka pare stizu u klub al sta ce nam kad ih ne trosimo na pravi nacin, tj. na dovodjenje pojacanja, rekonstrukciju stationa, ulaganje u terene i omladinski pogon itd.
hajde sad, nemoj da ti bude mrsko sve sto smo zaradili saberi i reci koga bi ti doveo
ja bi da dovedemo Ronaldinha :D nije skup :D a ima dobrih partija u sarajevu uživ'o bi čovjek :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 sep 2011, 17:21

zlatandr je napisao/la:Ne znam, nisam strucnjak, al vjerujem sa ovim parama da smo mogli dovesti dobrog golmana (tipa Avdukic), jednog odbranbenog (kao sto je Torlak) i napadaca (npr. Dzafic ili bolji). a za teren, mogli su pare uloziti u neki natkriveni pomocni teren da zimi mogu trenirati ili nesto na taj fazon. Samo pricamo o prilivu novca u klub a nigdje nekih ulaganja u projekte nego nam samo te pare stoje u madracu.
U ovom trenutnku ne trebamo davati pare u investicije koje nam ne donose novac. Mozda bi trebali jos skupit pa onda nekako napraviti istok i vracat te pare putem izdavanja prostorija.To je po meni u ovom trenutnku najisplativije i naravvno dovodjenje igraca koji ce nam donijeti titulu, rezultate u europi sve su to prilivi novca
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 12 sep 2011, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 sep 2011, 17:22

Cuj natkriveni teren pa nije manchester,fudbal se i po kisi igra pa nek po njoj i treniraj a za to se para nema pa taj proekat kosta 10 miliona i to bi bilo bacanje para.Imam jedno pitanje mozeli mi iko nac onu reklam sa kantonalne u ritmu grada sa navijacima i ostalim zajebancijama :)
svoj ti pos'o !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 17:24

"Šta zamjerate sudiji Dominikoviću?

"Imam utisak da neko radi protiv nas. Neko ko je i dao ovlasti sudiji da onako dijeli pravdu. Njihov igrač Gerhard napravi dva užasna starta i nikom ništa dok naš Čović bude isključen zbog prigovora. Igrači Želje su napravili 90 faulova, a on je samo okretao glavu. Kao što rekoh, neko jako važan je protiv nas", otvoreno kaže Šišić koji ove sezone ima po gol i asistenciju u šest nastupa."

Za ovakve izjave negdje se kažnjavaju igrači i sportski radnici. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.