Mora nos srediti. Vidio sam je u Bingo City Center19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:19Sta fali Amini Demic?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
soko je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:26Tebra, koji lambo imas?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Tebra šta će ti šporeti? Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.
Eto preksinoć sam bio u Veneciji sa dvije talijanke, Dom Perignon, jacuzzi, lagano. Tamburao ih bez prestanka, a jedna noć sa njih dvije me izašla "samo" tri tisuće eura. Bar znam šta bubam.![]()
Nije ni cudo sto ti ovdje svi zavide. Lijep si, imas keshovinu i pricu a inace te zene zele![]()

Bro, nemoj covjeku da zavidis. Cim on ima lambo znaci to je prava keshovina, nije 154k kmTekashi je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:30soko je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:26Tebra, koji lambo imas?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10
Tebra šta će ti šporeti? Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.
Eto preksinoć sam bio u Veneciji sa dvije talijanke, Dom Perignon, jacuzzi, lagano. Tamburao ih bez prestanka, a jedna noć sa njih dvije me izašla "samo" tri tisuće eura. Bar znam šta bubam.![]()
Nije ni cudo sto ti ovdje svi zavide. Lijep si, imas keshovinu i pricu a inace te zene zele![]()
![]()

- Quartararo
- Kontakt:
Tebra zatrolao vas @Tekashi. Onako lik slikao cifru. Ja baratam sa opasnom kešovinom. Treća tvrtka otvorena, ide lagano. Ako nekom treba posla da ga znaš, bujrum. Lambo je tu, Mečka i Porše. Meni dosta. Svi bi pomislili da me zbog bogatstva žene žele, ali ne, lijep sam, zgodan, imam čupri, znam sa njima.

-
- Kontakt:
Tebra, koliku ulogu tu igra duzina polnog organa? Ili je dovoljno imati sve to navedno, a biti average size?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:35Svi bi pomislili da me zbog bogatstva žene žele, ali ne, lijep sam, zgodan, imam čupri, znam sa njima.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bacio sam pogled i ovakve su za brata Quartara nevidljive. Niza liga.Tekashi je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:26Mora nos srediti. Vidio sam je u Bingo City Center19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:19Sta fali Amini Demic?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.![]()

Sta je 150 hiljada keshovine? To potrosis na novog GLC-aQuartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:35Tebra zatrolao vas @Tekashi. Onako lik slikao cifru. Ja baratam sa opasnom kešovinom. Treća tvrtka otvorena, ide lagano. Ako nekom treba posla da ga znaš, bujrum. Lambo je tu, Mečka i Porše. Meni dosta. Svi bi pomislili da me zbog bogatstva žene žele, ali ne, lijep sam, zgodan, imam čupri, znam sa njima.![]()
Mora kost u nosu srediti. Zajebana operacija, ali mora.
Btw. Slatkica
- Quartararo
- Kontakt:
Šta je ovo jbt. Pa ovu ni Tekashi ne bi povalio.

Ovaj momak istinu zbori.
1.Breskvica
2.Teodora Dzehverovic(pokrivena)
3.Dzejla Ramovic
To je @quartararov nivo
2.Teodora Dzehverovic(pokrivena)
3.Dzejla Ramovic
To je @quartararov nivo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Quartararo
- Kontakt:
Bruderu, izbaci Džehvy, fukse ne dolaze u obzir. Džejla na poziciju broj 2, Breskvica pozicija broj 3. Ova je broj 1, ne znam da li je prepoznaješ, s njom sam večerao u Istanbulu, sjećam se dobro vozio sam Poršea kad sam je pokupio, bilo je poslije svega, ali nažalost nisam želio da se vežem iako se mala zaljubila.

-
- Kontakt:
zna li neko da li ima sky diving u blizini sarajeva ili je najblizi banja luka? i ako neko zna malo vise informacija, cijena, iskustvo, ljubaznost itd?
kako da te ne volim

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 30 gostiju.