Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Soko usao u Zmaj na stanici, mislio da je Montana. 

Mimina kcerka? Jao...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Samo BMW Z serija. Z4 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa jest ovako, u KS momci koji su sad zavrsili akademiju i poceli raditi imaju oko 2400
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kod evropskog ti je najbitnije da druga strana napise da je kriva i potpise, onda si miran boli te tuki.. eh sad ako to nije uradio moze se zakomplikovatAdi33 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 14:55Znaš kako, u protekle 2 godine na istom mjestu 2 udesa gdje ja nisam krivac. Parkiraju se u saobraćajnoj traci pa moraš praviti slalom ili cekati da se izdesavaju mnoge stvari kao što je bio slučaj ovdje ( Lokacija Stup- Bulevar). Zvao sam ja policiji nije se niko javljao na 3 broja, a ovaj hajde kaze da popinimo evropski obrazac, insistirao i hajde rekoh. Uglavnom, sve je dokumentovano i poslano drugoj strani i eto kazu mi telefonski kad sam ih nazvao, gore pomenuti. Iščitao sam zakon gdje kaze da imaju rok od 45 dana da isplate iznos, a eto vec 40. dan danas, ni ponude ni kog vragaalemsa je napisao/la: ↑08 okt 2025, 14:21Ista stvar mi se desila jaranu, lik ispred njeg na semaforu (proletio) i ubacio u rikverc i zabio se u njeg. Izvino se, jebga kaze sta cu, a kad je dosla policija rekao policajcu "pa ko je lud da ubaci u rikverc na semaforu", i policajac rekao jest vala nema logike i napise kaznu mi jaranu da je on krivAdi33 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 13:25Pozdrav raja. Treba mi vas savjet.
12 augusta imao manju saobraćajnu nezgodu. Lik ispred mene stajao , ubacio u rikverc i zabio se u mene. Popunili Evropski, ja obavio sve svoje obaveze. Dobio uredno odgovor od svog osiguranja da su 26. Augusta obradili i poslali zahtjev ka Cameliji. Do današnjeg dana nikakav odgovor nisam dobio od pomenutih ali sam ih prekjučer nazvat gdje su mi rekli da sad kao čekaju pisanu izjavu od klijenta, iako su ga zvali, on se ne odaziva. Ali kao da se nadaju da ce sljedeće sedmice imati ponudu za mene.
Eh sad da li je to hinjska igra osiguranja kako bi kupili jos vremena? Citam zakon o obaveznom osiguranju gdje tacno pise da u roku od 30 dana moraju poslati ponudu a nakon toga 15 dana imaju rok za isplatu. Kad se sve sabere skoro ce prekrsiti oba roka.
Imam spreman mail/prigovor gdje cu navesti sve pomenuto. Da li da šaljem ili da jos pričekam?
Zahvaljujem![]()
DinoDino Merlin se oprostio od Halida Bešlića: Putuj, bijela ptico, ti imaš s čim pred Gospodara

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.