https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;kanarinac je napisao/la:imali igdje da se moze pratiti makar tekstualni prijenos
mozes tu pratiti tok i promjene na utakmici
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;kanarinac je napisao/la:imali igdje da se moze pratiti makar tekstualni prijenos
Majstore ukucaš na fb " FK Sarajevo ",like i pratiš lagano rezultat isto k'o i ostalikanarinac je napisao/la:heh ajde vi koji imate informacije kako se krece rez makar to nam javljjte i bravo bilibija
nijeamypitar je napisao/la:Jel bilo na klađi Sarajevo.
Moguce i to, samo mislim da je Stojcev vise lijevo krilo, a da Velkoski igra kao AM odmah iza Bilbije, ali moze se rotirati to je dobro, a imamo i Travancica koji moze zamijeniti bilo koju ovu poziciju, siguran sam da je ovo postava u ZeniciDesole je napisao/la:Meni to izgleda vise kao 4-2-3-1, u vrhu Bilbija, ova 3 ofanzivna su Stojcev kao AM, desno Puric, lijevo Velkoski
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ja ipak mislim da cemo igrati 4-2-3-1 sa dva zadnja vezna cimirot radovac ,lijevo krste ,desno puric ,stojcev prednji vezni i bilbija špic .s tim da su ova cetvorica prema napred svi opasni po gol tako da nema potrebe da igra travancic ,mora neko i da razbija protivnicke napade a to su cimirot i radovac.jedino u slucaju negativnog rezultata onda se moze mjenjat jedan od zadnjih veznih a trava da udje .FKS1946 je napisao/la:M. Delač
Barić Trivunovic Dupovac Tadejevic
Cimirot Radovac
Purić Stojčev
Bilbija Velkoski
Vjerovatno ovaj sastav... 4-4-2, s obzirom da Puric i Stojčev idu malo vise prema naprijed kao krila pa postaje 4-2-4, a u napadu ova dvojica, vjerovatno i pocetna postava u Zenici, samo jos Travancic (Cimirot ili Radovac) vidjecemo
ja ipak mislim da cemo igrati 4-2-3-1 sa dva zadnja vezna cimirot radovac ,lijevo krste ,desno puric ,stojcev prednji vezni i bilbija špic .s tim da su ova cetvorica prema napred svi opasni po gol tako da nema potrebe da igra travancic ,mora neko i da razbija protivnicke napade a to su cimirot i radovac.jedino u slucaju negativnog rezultata onda se moze mjenjat jedan od zadnjih veznih a trava da udje .FKS1946 je napisao/la:M. Delač
Barić Trivunovic Dupovac Tadejevic
Cimirot Radovac
Purić Stojčev
Bilbija Velkoski
Vjerovatno ovaj sastav... 4-4-2, s obzirom da Puric i Stojčev idu malo vise prema naprijed kao krila pa postaje 4-2-4, a u napadu ova dvojica, vjerovatno i pocetna postava u Zenici, samo jos Travancic (Cimirot ili Radovac) vidjecemo
i prosle godine smo igrali sa ukrajincima, to i nije bas neko mjeriloesprit24 je napisao/la:Jbt nismo ni svjesni koju renesansu dozivljavamo, pa igramo pripremne utakmice sa renomiranim svjetskim i evropskim ekipama, dok celik, velez, zeljo i ostali formu bruse na igmanu iz konjica, buducnosti iz banovica i ostalim nizerazrednim ekipama
kupio Tan tekmutheprodigy je napisao/la:nijeamypitar je napisao/la:Jel bilo na klađi Sarajevo.
i to sto kazes, ali ove godine je cak u opticaju bila tekma i sa slavnim Shaktarom iz Donjecka, koji je redovan ucesnik LP-a, pa partizan, ipak mislim da mi lagano podizemo ljestvicu iznad ostalih u PL BiHtheprodigy je napisao/la:i prosle godine smo igrali sa ukrajincima, to i nije bas neko mjeriloesprit24 je napisao/la:Jbt nismo ni svjesni koju renesansu dozivljavamo, pa igramo pripremne utakmice sa renomiranim svjetskim i evropskim ekipama, dok celik, velez, zeljo i ostali formu bruse na igmanu iz konjica, buducnosti iz banovica i ostalim nizerazrednim ekipama