Hahahaha ocami ja isao 8 godina, dosta raje islo iz naselja, sad je to vidim rjedje bas. Sve je bilo ok dok do sufare nismo dosli, od tad sam isao da pobjegnrm od kuce i da cirkuzamo s efendijom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2025, 14:48E to ponavljanje gradiva u mektebu mi je fascinantno. U mojoj dzamiji, taman malo pročepiš, doguraš, npr do sure Fìl, dođe neko novi i hajmo nazad do Fatihe. Tek tamo u ratu sam došao do sure Duha.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:06Došla mala iz mejtefa. Sta ste radili, kaže ponavljali gradivo i pjevali pjesmu od Halida Beslica![]()
Neki mali počeo "Neću, necu, dijamante", a ostala djeca nastavila. Halid gigant, djeca od 6 godina mu u čast pjevaju pjesme![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Vujadin Savić dobio otkaz iz Zvezde jer je pedder 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Tek sad vidim da je lik s nekom trandzom bio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hej koji je narod u Sarajevu, Tuzli, Bl, Splitu, Minhenu strasno kakav gubitak jos nisam svjestan da se ovo desava jbt
Ovo je bas ogromno kakva ostavstina i postovanje za covjeka. Nisam ni priblizno imao predstavu o tome dok je bio ziv. Bilo je okupljanja i odavanja za Kemu, Balasevica, ne znam jos za koga, ali mislim ni priblizno kao ovo.
Opet kad skontam, iao nisam neki fan narodnjaka, ali sad kad presaberem, sve vrste muzike, svih autora i domacih i stranih, vjerovatno najvise Halidovih pjesama znam.
Opet kad skontam, iao nisam neki fan narodnjaka, ali sad kad presaberem, sve vrste muzike, svih autora i domacih i stranih, vjerovatno najvise Halidovih pjesama znam.

Niko ni blizu, bilo koja bransa
Šaban Šaulić je jedini objektivno bolji pjevač sa više hitova, ali opet izgleda da nije bio ni pola čovjeka kakav je bio Halid.
Kad je Toše pogino slicno je bio zal, al opet ni blizu da je dirnuo svaku genraciju kao sto je Halid.
Veci od karijere koju je imao.Stvarno za postovanje.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 17:41Ovo je bas ogromno kakva ostavstina i postovanje za covjeka. Nisam ni priblizno imao predstavu o tome dok je bio ziv. Bilo je okupljanja i odavanja za Kemu, Balasevica, ne znam jos za koga, ali mislim ni priblizno kao ovo.
Opet kad skontam, iao nisam neki fan narodnjaka, ali sad kad presaberem, sve vrste muzike, svih autora i domacih i stranih, vjerovatno najvise Halidovih pjesama znam.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 12 okt 2025, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma Toše je išao Halidovim putem , ljudska duša samo takva ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sirom Europe veliki skupovi za Halida Beslica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sama pomisao na Halida je izazivala osmijeh na lice I uljepšavala dan, a to je moćnije od bilo kakve karijere
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bogami i Mostar ispostovo sa lijepom brojkom.
Pocivaj u miru. Ljudeskara od covjeka
Pocivaj u miru. Ljudeskara od covjeka

bodi stara varalica u sahuBosniaBoston je napisao/la: ↑11 okt 2025, 23:08Bodi i Admir su najjači, mislim da je bodi sad preko 2000
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
varao je bodi i na kvizovima onomad, ali mu je zato smetalo kad bi se Burnley zatvorio protiv Citya 

- Marsal
- Kontakt:
Mislim da su njega skontali da na drugom uređaju igra poteze protivnika protiv kompjutera pa onda copy/pastea. Makar je bila ta neka afera. Čisto da nemaš komplekse.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.