HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

avlami97
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la avlami97 » 28 sep 2011, 22:08

Papke kazniti drakonski. Prije neki dan je stoka ulijetala i protiv Olimpica, pravila probleme na Grbavici. Postoji li i jedno kolo kada igra Zrinjski, a da su im navijači , blago rečeno normalni - bez šovinizma, ulijetanja, ustaških parola i sl. Možda bi bilo dobro da se razmisli o kazni izbacivanja u najniži rang takmičenja, odnosno zabrane pristupa gledateljima bar jednu godinu. Ovo više nema smisla - a možda im je baš to cilj. Da nema smisla.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 28 sep 2011, 22:10

avlami97 je napisao/la:Papke kazniti drakonski. Prije neki dan je stoka ulijetala i protiv Olimpica, pravila probleme na Grbavici. Postoji li i jedno kolo kada igra Zrinjski, a da su im navijači , blago rečeno normalni - bez šovinizma, ulijetanja, ustaških parola i sl. Možda bi bilo dobro da se razmisli o kazni izbacivanja u najniži rang takmičenja, odnosno zabrane pristupa gledateljima bar jednu godinu. Ovo više nema smisla - a možda im je baš to cilj. Da nema smisla.
a šta je bilo 2009/2010 protiv zelje?

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 28 sep 2011, 22:17

Ako ne dobije ovaj Mile Pehar suspenziju , njemu se ne pise dobro kada bude dolazio u vrapcice ... Takav je to mentalitet , a ovo sto je on uradio je krajnje nesportski ..

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 28 sep 2011, 22:19

Sad bi reko nesto za tzv ultrase al bi me banovali :mrgreen:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 sep 2011, 22:21

ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka

žalosno kako se ti mladi ljudi stavljaju u službu određenih političkih interesa

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:22

seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka

ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT.. :?: :?:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 sep 2011, 22:24

mma_hz je napisao/la:
seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka

i ti mislis da je prijedoru nastavak serije ulijetanja ? :oops:

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 28 sep 2011, 22:29

malo tko od ljudi ovdje odobrava ovo što je urađeno danas, a posebno potez mile pehara, tako da ne generalizirajte i zamolio bih bez vrijedjanja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:29

samosarajvo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

i ti mislis da je prijedoru nastavak serije ulijetanja ? :oops:
piva boys.. ;) ;) ovo rade oni koji hoce raspad drzave ,a ne oni koji su se borili za nju... ;) ;)
FK SARAJEVO.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 28 sep 2011, 22:34

mma_hz je napisao/la:

Ma kakvih politickih interesa?
Pa zar ja kao normalan momak,koji odem povremeno na utakmicu Celika,jer mi je eto najblize,mogu biti toliki majmun i dati sebi za pravo da uletim na teren,i ganjam protivnicke igrace,jer su eto,zabili gol ''mom''Celiku!
Alo ba ljudi,pa zar nisu i porazi sastavni dio,i u jednu ruku draz sporta,ali kod nas je takav mentalitet,ne mozemo podnijeti da je neko bolji,vec,ako si bolji na terenu,ajde da te ja nalemam,pa ces vidjeti kome ces ti gol davati...
I mi trazimo neko veliko reprezentativno takmicenje,trazimo neke uspjehe nasih klubova u Europi,pa i ja da sam bog,stavio bih nas na cekanje kad smo ovako pogani,zivimo u vremenu 1992-1995!
:cry:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 28 sep 2011, 22:36

Bravo kukavice svaka vam cast , drago mi je da su vam istinski mostarci ocitali lekciju . ;)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 28 sep 2011, 22:37

sram i stid da vas bude :o :o :o :o
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 28 sep 2011, 22:37

sta se toliko palite, ebat nasu premier gledajte ligu prvaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 sep 2011, 22:39

kelner je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Pa zar ja kao normalan momak,koji odem povremeno na utakmicu Celika,jer mi je eto najblize,mogu biti toliki majmun i dati sebi za pravo da uletim na teren,i ganjam protivnicke igrace,jer su eto,zabili gol ''mom''Celiku!
Alo ba ljudi,pa zar nisu i porazi sastavni dio,i u jednu ruku draz sporta,ali kod nas je takav mentalitet,ne mozemo podnijeti da je neko bolji,vec,ako si bolji na terenu,ajde da te ja nalemam,pa ces vidjeti kome ces ti gol davati...
I mi trazimo neko veliko reprezentativno takmicenje,trazimo neke uspjehe nasih klubova u Europi,pa i ja da sam bog,stavio bih nas na cekanje kad smo ovako pogani,zivimo u vremenu 1992-1995!

nemaju ta utrčavanja nikakve veze sa primljenim golovima, a uvijek je moguće naći 50 budala i izmanipulirati ih malo počastiti alkoholom i podmititi dopunama za mobitel ili u kešu i još pronađeš jednog redara koji će za 200 KM otključati kapiju i unijeti kamenje, to isto je, moraš priznati, moguće odraditi i u Zenici i bilo gdje

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:39

Politika gospodo politika, mislite da bi 50 narkomana moglo orgijati da im stane kordon pravih policajaca ispred, bi ali u kurcu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:41

FCS je napisao/la:Politika gospodo politika, mislite da bi 50 narkomana moglo orgijati da im stane kordon pravih policajaca ispred, bi ali u kurcu.
il dva kordona na tartan stazi a jedna na stepenicama tribine.. :? :?
kao kod nekih.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:45

Kakva dva kordona pa nema ih 30000 već 400 paćenika.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:46

FCS je napisao/la:Kakva dva kordona pa nema ih 30000 već 400 paćenika.
govorim brate kako je bilo kod nas protiv sirokog.. :D
FK SARAJEVO.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 28 sep 2011, 22:49

seven je napisao/la:
kelner je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT.. :?: :?:
nemaju ta utrčavanja nikakve veze sa primljenim golovima, a uvijek je moguće naći 50 budala i izmanipulirati ih malo počastiti alkoholom i podmititi dopunama za mobitel ili u kešu i još pronađeš jednog redara koji će za 200 KM otključati kapiju i unijeti kamenje, to isto je, moraš priznati, moguće odraditi i u Zenici i bilo gdje
Moguce je,ali od strane vjestackih navijaca,ja nekako ne mogu zamisliti 200 Robijasa,Fukara,Rodjenih pa i Manijaka kako ganjaju igrace Banjaluckog Borca,Zrinjskog itd...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:50

Blago nani svi smo huligani.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []