FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 apr 2022, 23:09

dirkules je napisao/la:
12 apr 2022, 23:08
Dajte sliku Juliana na motoru, sa kojim prijevoznim sredstvom je danas došao na utakmicu :rol:
Podmornicom. :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2022, 23:11

Treba se uraditi jedna temeljita čistka u klubu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 apr 2022, 23:11

S-Y-L-A-R je napisao/la:
12 apr 2022, 23:09
dirkules je napisao/la:
12 apr 2022, 23:08
Dajte sliku Juliana na motoru, sa kojim prijevoznim sredstvom je danas došao na utakmicu :rol:
Podmornicom. :rol:
:rol: :rol: :rol: ne mogu doći sebi brate ahahahahhaha
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 12 apr 2022, 23:11

Realno nije to toliko loše izgledalo, dali su sve od sebe. Imali su dosta sreće, Emeriju će se onaj poraz od Barcelone vratiti do finala nadam se.

Turbulentno je u Bayernu to se vidi na terenu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 apr 2022, 23:13

Bgm je Kovač bolji trener od Nagelsmanna. Odgovorno to tvrdim. Tako da Klare i ostali, nemojte se bezveze nervirati. Ovi isti igrači su osvojili 6 trofeja u jednoj sezoni. Ovo je čisto do neznalice od trenera.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 12 apr 2022, 23:14

Nema napretka dok se Braco pita za bilo sta u klubu.

Bolje ispasti sokantno od ovih nego dozivjeti brodolom protiv Liverpoola o kojem ce se pricati godinama. Sjetite se samo koliko dugo mi pamtimo Barcu, Totenhema, Arsenala i tako te. :mrgreen:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2022, 23:15

Nisu isti igraci, stariji su, i nema Thiaga.

Problem je sistem, ovo mi ne znamo igrat. Mi nismo lajpcig.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 12 apr 2022, 23:19

Zasluzeno smo izgubili od lose ekipe ovaj dvomec. Osim pocetka drugog pol sve ostalo je bilo tako jalovo i bezopasno. Davies je usao mislim sa samo jednom ulogom, da prati onog Chukwuedzea, i ovaj mu je naravno pobjegao.

Tesko je sad nesto pametno reci vruce glave, sezona za zaborav, a realno smo nakon 2020 imali kostur ekipe koja moze vladati evropom godinama. Sve se to nakon Flicka nekako rasprsilo i sad imamo to sto imamo.

Vrijeme ce pokazati koliko smo izgubili veceras.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 apr 2022, 23:20

sljivo je napisao/la:
12 apr 2022, 23:15

I ono što se prošle sezone igralo je bilo svemirski brod za ovo. Nije ovo do Thiaga ili bilo kojeg individualca. Nije ni do sistema, jer Bayern kako ga pratim preko 20 godina nije igrao ovoliko mlako, bezidejno i sporo. Ovo je do trenera koji ne zna šta timu odgovara. Misliš da će biti bolje kada dođu Mazraoui i Gravenberch? Nije ovaj lik za Bayern i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2022, 23:21

Al Muller, cim se malo promjeni sistem odmah nije fudbaler, kako ovo, veceg ovisnika o sistemu nisam vidio :rol: Sace pobuna cim ga se klupira.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2022, 23:22

Bundesliga je napisao/la:
12 apr 2022, 23:20
sljivo je napisao/la:
12 apr 2022, 23:15

I ono što se prošle sezone igralo je bilo svemirski brod za ovo. Nije ovo do Thiaga ili bilo kojeg individualca. Nije ni do sistema, jer Bayern kako ga pratim preko 20 godina nije igrao ovoliko mlako, bezidejno i sporo. Ovo je do trenera koji ne zna šta timu odgovara. Misliš da će biti bolje kada dođu Mazraoui i Gravenberch? Nije ovaj lik za Bayern i to je to.
Pa koga bi ti? Strajha, Dardaija? Jedini ko je mogo sad ce bit u Junajtedu bar 5 godina.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 12 apr 2022, 23:24

Nakon Juppa mogli smo uzeti Tuchela došao Dzemperko
Nakon Hansija mogli smo uzetivTen haga došao motordzija
:puke: :puke:
Hasane i Julihane mrs iz kluba

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 12 apr 2022, 23:25

sljivo je napisao/la:
12 apr 2022, 23:21
Al Muller, cim se malo promjeni sistem odmah nije fudbaler, kako ovo, veceg ovisnika o sistemu nisam vidio :rol: Sace pobuna cim ga se klupira.
Najbrzi put do otkaza, provjereno.
Nagelsmanu i Hasanu otkaz uruciti otkau sto prije.
Nur der FCB

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 apr 2022, 23:31

Nece Julian dobiti otkaz iako bi mu ovo veceras da se ja pitam bila zadnja utakmica u kojoj je trener Bayerna, barem do onog momenta kada se malo vise educira i kada postane ozbiljnije i uvjerljivije trenersko ime.

Problem je od ranije ocito, ova ekipa je igrala maestralan nogomet do januara mjeseca ali onda kao da ih je neko uspavao...

Ovdje treba uraditi odgovarajuca promjene, treneru ce sigurno pruziti jos jednu priliku ali sigurno uz ukor da su ovakve i slicne stvari nedopustive.

Mislim, odnosno uvjeren sam da ce se napraviti neke promjene u igrackom smislu, trazice se ovdje jos pojacanja a i pozamasan broj igraca ce napustiti ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 apr 2022, 23:31

Joj klošara nisu mogli na produžetke otić :puke:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 apr 2022, 23:35

Al čovjek vadi Lucasa, najboljeg defanzivca i uvodi ofanzivnog beka tik prije produžetaka. To je obilježilo noć :rol:
Kakav amater od trenera.

Edit: Ipak je bila povreda.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 12 apr 2022, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2022, 23:36

E dosta Bajerna za ovu kalendarsku godinu. Nadam se da ce pametnije raditi, otjerati Hasana i dovesti dobre igrace.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 12 apr 2022, 23:36

Pravi trenerski mag, taktika da wing backove igraju krila i da centriraju cijelu utakmicu, ma ekstra. Otjerati ih sve i nek se gone u picku materinu, ovoliko qurcobolje dugo nisam vidio.
Bolje bi ribery sa jednom nogom igrao od sanea i ostalih balerina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 apr 2022, 23:38

- Želimo Mazrauia, 24 mu godine, a izbačen je od strane Vahida zbog nediscipline, na to smo spali? Vahid nikoga bez razloga ne izbacuje, i nama kvalitet igrač od 24 godine iz Ajaxa? To kao neko pojačanje. Da ima 20 godina, rekao bih da ima potencijal.
- Imamo problem sa istekom ugovora, a kako uklopiti tri igrača, Sane, Coman i Gnabry da svi igraju u prvih 11, jer Bayern teško drži nekoga na klupi preko sezone kojeg plaćaju sa enormnim novcem.
- Hoćemo li doći do potpune promjene u ekipi? Fali stoper, desni bek, kreativni veznjak i napadač. Hoćemo li se i dalje krpiti sa polovnjacima?
- Julian je smeće od trenera, čestitam Hasanu što je isplatio veliki novac Leipzigu, pa mu još jednom čestitam što ga je nagradio sa višegodišnjim ugovorom.
- Koliko je važan trener vidimo na primjeru Barcelone, a koliko teško je pronaći idealnog trenera vidimo na primjeru Manchester Uniteda.
- Treba Kloppa dovesti kada mu istekne ugovor. Rekao je da neće ostati u Liverpoolu nakon isteka ugovora. Nama treba motivator, dobar taktičar.
- Pod hitno dovesti igrača koji će postati vođa Bayerna. Mi nemamo vođu na terenu, Kimmich je imao potencijal za to ali je dokazao da nije sposoban za tu funkciju. Nama fali neko kao Kahn, Effenberg, van Bommel, koji će reći usred utakmice igračima da su p.... i da se brukaju.
- Mentalitet Bayerna, Nijemaca, često spominjan s moje stane je načet u eri Pepa a u eri Hasana je dokrajčen. Treba nam više Nijemaca koji će cijeniti što igraju u Bayernu, a ne igrače koji gledaju samo na platu.
- Wirtz se mora dovesti, nebitna cijena, takvog igrača ne smijemo izgubiti.
- Treba nam napadač, iako je Kahn potvrdio da Lewa ostaje sigurno još jednu sezonu.
- I da ponovim, kreativni vezni nam je hitno potreban, nešto što smo imali kdo Thiaga. Kimmich i Goretzka su velike radilice.
- Greška je bila potpisati Comana sa tako velikim ugovorom. Odličan igrač, ali ne čini tako veliku razliku na terenu, posebno kada je potrebno da postižemo golove. Gnabry je tu mnogo bolji, a kod Julijana Klinsmana Gnabry na klupi.
- Trener uništava Sanea na isti način na koji je Flick uništavao Hernandeza.
- Neuer je primio smiješan gol, nije njegov gol, ali stari Neuer bi ono sa lakoćom odbranio.
- Upamecano nije kapacitet za Bayerna.
- Pavard nije kapacitet za Bayerna, pogotovo je upitan na stoperskoj poziciji.
- Hvala Hasanu za Sabitzera, Rocu, Arpa.
- Ja bih čak pustio Comana i igrao bih sa Daviesom na krilu, što mu je bila i primarna pozicija. Mali dere fudbal, a defanzivno ima dosta mahana. Kod nas je na beka ubačen zbog potrebe a kasnije nismo imali alternativu na toj poziciji.

Mnogo posla je pred Kahnom i ostalima. Nadam se da će nogu dobiti Hasan, on je, iz Nagelsmana najveći krivac za ovo brukanje.

Servus.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.