FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

killer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la killer » 18 apr 2010, 19:21

Evo sad sam gledao na OBNu izvjestaj sa utakmice,doduse nisam vidio drugi i treci go ...Al' prema ovome sto sam vidio.Onaj autogol je cista sreca za nas,dobro da je usla :mrgreen:
A treci i cetvrti go Milinovic prima iz "svog" peterca,oba puta je zakasnio ,KATASTROFA ...Kajkutov gol iz slobodnjaka smecari nisu prikazali :evil:
Maric prica u fazonu 21 bod je u igri,a u gostima uvijek igra na X ...S obzirom na taktiku koju forsira u gostima u opticaju je 12 bodova kuci i eventualno 3 u gostima - 15.
Pogledacu sad na atv u pola 8 i prva dva gola pa dati komentar ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 18 apr 2010, 19:23

Isnar je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:Polako....sto se mene tice vi sad napravite festu za titulu...ne bih se ja toliko veselio, ima tu vrelih gostovanja... :)
jos cemo vas iscjediti u kupu...nije svejedno sto vam Borac dise za vratom ;)
To sve stoji, ali stoji i ona moja tvrdnja gore, nicim je nisi pobio... ;)
Nece niko praviti festu prije reda, ali moras priznat da imamo itekakvog razloga za optimizam, logicno da svi prizeljkuju titule sad kad se ukazala prilika... ;)
a jel ti mislis da ce zeljo redovno donositi bodove sa strane do kraja prvenstva? velez sloboda, sarajevo...alo realno pogledaj malo...pored toga dolaze vam kuci davljenici...a najteze su utakmice gdje su upisana tri boda unaprijed ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 19:23

I ja sam gledao izvjestaj na OBN i zaista ovaj Milinovic veze nema,ono pravi golman nijedan gol ne bi primio!

Ako ga poslije ovakvih golova (kriv je za tri) i onakvih protiv Zrinjskog,Maric ponovo stavi na gol,onda sam siguran da tu nisu cista posla i da tu nema dobre namjere,vec samo neka ekonomska racunica,i to sitna,kokosarska....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 19:26

pajkan85 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:Polako....sto se mene tice vi sad napravite festu za titulu...ne bih se ja toliko veselio, ima tu vrelih gostovanja... :)
Nece niko praviti festu prije reda, ali moras priznat da imamo itekakvog razloga za optimizam, logicno da svi prizeljkuju titule sad kad se ukazala prilika... ;)
a jel ti mislis da ce zeljo redovno donositi bodove sa strane do kraja prvenstva? velez sloboda, sarajevo...alo realno pogledaj malo...pored toga dolaze vam kuci davljenici...a najteze su utakmice gdje su upisana tri boda unaprijed ;)
Ja ocito pricam zidu, zato ponavljam, Zelji uopste nije potrebno da redovno donosi bodove, potrebno je da ih donese JEDNOM!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 apr 2010, 19:29

pajkan85 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Za naše prvenstvo je izuzetno nezahvalno prognozirati rezultate utakmica koje će se igrati u gostima.Ja iskreno mislim da u Tuzli i ev. u Trebinju nećemo imati normalne uslove za igru dok u Mostaru i u Sarajevu naravno hoćemo, kao i vi jer gostujete istim ekipama.Uglavnom neka prva kroz cilj prođe ekipa koja pošteni i zasluženo osvoji najviše bodova ;)
Željo - My first love!!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 18 apr 2010, 19:32

Bio je jedan transparent tamo na sjeveru na cirilici, nisam mogao da vidim sta pise, pa ako moze neko ko zna sta je pisalo.
× Plava krv ispod koze ×

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 19:32

MaliMemo je napisao/la:Bio je jedan transparent tamo na sjeveru na cirilici, nisam mogao da vidim sta pise, pa ako moze neko ko zna napise.
LEŠINARI?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 18 apr 2010, 19:34

Isnar je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Bio je jedan transparent tamo na sjeveru na cirilici, nisam mogao da vidim sta pise, pa ako moze neko ko zna napise.
LEŠINARI?
ne taj , medju navijacima su jedan podigili bjeli, napisano crnim slovima.
× Plava krv ispod koze ×

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 18 apr 2010, 19:34

gogineman je napisao/la:Sad ce srijeda, kol'ko sam cekao ovu utakmicu u gostima....bicemo dobri pa cemo uzeti samo jedan bod :mrgreen:
aha..uzeces znas sta...da ne psujem sad...prodali ste zelji tekmu,za to vam hvala...za nagradu imas 3 gola u mrezu,i bjez kuci zadovoljan!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 apr 2010, 19:35

radebl je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Sad ce srijeda, kol'ko sam cekao ovu utakmicu u gostima....bicemo dobri pa cemo uzeti samo jedan bod :mrgreen:
aha..uzeces znas sta...da ne psujem sad...prodali ste zelji tekmu,za to vam hvala...za nagradu imas 3 gola u mrezu,i bjez kuci zadovoljan!
e cuj prodali nam :D jesu vala ko i vi sinoc
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 apr 2010, 19:35

killer je napisao/la:Evo sad sam gledao na OBNu izvjestaj sa utakmice,doduse nisam vidio drugi i treci go ...Al' prema ovome sto sam vidio.Onaj autogol je cista sreca za nas,dobro da je usla :mrgreen:
A treci i cetvrti go Milinovic prima iz "svog" peterca,oba puta je zakasnio ,KATASTROFA ...Kajkutov gol iz slobodnjaka smecari nisu prikazali :evil:
Maric prica u fazonu 21 bod je u igri,a u gostima uvijek igra na X ...S obzirom na taktiku koju forsira u gostima u opticaju je 12 bodova kuci i eventualno 3 u gostima - 15.
Pogledacu sad na atv u pola 8 i prva dva gola pa dati komentar ;)
Ma lupaju vam glavom golove s peterca iz centaršuteva ko kakvoj amaterskoj ekipi.Ja stvarno ne znam kako ovakav Borac može biti 2 na tabeli.Nije mi jasno,niđe veze.Željo nikoga lakše nije dobio odavno.
"Indija,Pakistan..."

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 19:36

MaliMemo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
LEŠINARI?
slika
"" ПУТ ""

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 18 apr 2010, 19:36

MaliMemo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
LEŠINARI?
imas nas sajt,pa vidi...znam sta je pisalo..al da ne citiram... a onaj transparent sto ste digli :D pravo smjesno....ono na kraju tekme...

"TRECI PUT CASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 18 apr 2010, 19:36

MaliMemo je napisao/la:Bio je jedan transparent tamo na sjeveru na cirilici, nisam mogao da vidim sta pise, pa ako moze neko ko zna sta je pisalo.
Sad sam vidio i Kajkutov go,dobar je nema sta :mrgreen: Ajde Milinovic kod treceg gola i nije toliko kriv ,kriv je onaj odmbrambeni nisam vidio ko je tacno,ali 4 gol :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nego jel moguce da na utakmici od 6 golova 5 bude glavom :roll:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 19:41

killer je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Bio je jedan transparent tamo na sjeveru na cirilici, nisam mogao da vidim sta pise, pa ako moze neko ko zna sta je pisalo.
Sad sam vidio i Kajkutov go,dobar je nema sta :mrgreen: Ajde Milinovic kod treceg gola i nije toliko kriv ,kriv je onaj odmbrambeni nisam vidio ko je tacno,ali 4 gol :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Da se nadovezem. :mrgreen:

Sad sam vidio golove i po meni je "samo" zadnji gol Milinovicev. Prva dva su bili nakon ostrih centarsuteva i tu je krivica nasih "tornjeva". Treci gol je tragikomicna reakcija Kajkuta. Smijesno, ako ne i zalosno, je da dopusti da mu onaj zabije glavom a da se nije ni odlijepio od zemlje. Covjek izgubljen! Takodje, lijep gol iz slobodnjaka.
HAJ FAJV

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 18 apr 2010, 19:44

killer je napisao/la:
i to sve jedna ekipa dadne gol :) skakacki nadmocni

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 18 apr 2010, 19:45

jbg,sinoc kasno stigli..dans boze oprosti..moralo se raditi...pa sto neko rece,da i ja pljunem koju...
krenuli smo na vrijeme,al nas zadrzali na pretresu, pa se i jedan bus pokvario..pa smo se zbijali u preostale... a i kad smo stigli,nas frzali u busu bar 10 min..zalosno,al tako -bar "moj" bus... tekma se slabo gledala,pa ne bi puno o tome-osim sto moram izdvojiti preljp gol kajkuta... najbolji dogadjaj, i najljepsi od cjelog gostovanje je bio...kad sam stigao kuci, izuo patike i legao u krevet :) ufff...
a one sarajlije potpalile neki rostilj, to cjelu tekmu mirise...a mi gladni ki vukovi :) stim da se neko jos upluso...zaradio koju paru....gadjali nas kovanicama :)
a njihovim navijacima,stvarno ne bi...nije ni tema,ni mjesto...a ni neda mi se nesto....
aj borac.... p.s. poraz je skroz nebitan

"TRECI PUT CASTIMO"

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 18 apr 2010, 19:47

radebl je napisao/la:
Mi smo inace van zone pa kuci prodajemo bodove???!!! Nemoj pricati kad ne znas molim te :evil:

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 18 apr 2010, 19:47

gogineman je napisao/la:
radebl je napisao/la:
Mi smo inace van zone pa kuci prodajemo bodove???!!! Nemoj pricati kad ne znas molim te :evil:
daj,4 godine nista kuci izgubili i bas sad...a i prica se procula...bezzze pisati na tu temu

"TRECI PUT CASTIMO"

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 18 apr 2010, 19:49

Zeljo je zasluzeno pobjedio al vi imate m*** i idete do kraja sto je za vas super jer ste tako dali i drugi gol. Lesinarima cestitam ko sto neko rece vidi se razlika izmedju vas i Sokolova, momci respekt +1. Odlicno odradjeno gostovanje samo steta sto niste bili od pocetka. Da ste vidjeli grmljavine s Tifom al necu to ovdje o Zelji sam komentarisao na temi FK Zeljeznicar. Sretno vam u Kup-u UEFE (nemojte nesto pogresno shvatit :D :D :D ).

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.