Ovo niko ne može nadmašiti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brooklyn Chase jedna je od nasNeutral je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=8838
Ovo niko ne može nadmašiti
Head je napisao/la:Hazimeeeee, imamo bingo.
povratak otpisanogfilip13 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:
![]()
sjeća li se ko @cikcange?
jasmin10 je napisao/la:naravno da ima.Donnie Darko je napisao/la:Hvala.Virtu4l je napisao/la:Jel' se na ovoj temi može čestitati Midzi za nagradu?
ČESTITKE
Imal kakva nagrada za Safeta da i ja tebi čestitam?
Najbolji amidza na mundijalu.
Da se ne zaboravi. Uvijek se smijem kad na ovo pomislim.rooney19 je napisao/la:KOLIKO GIIGS IMA GODINA,A?? A DO PRIJE GODINU,ILI 2 JE RAZVALJIVAO..SJETIMO SE SOLO PRODORA I GOLCINE NA ASISTENCIJU PARKA,JEL SE SJECA KO TOGA??KAKVA MAJSTORIJA
![]()
![]()
DAKLE INIJESTA CE JOS NAJMANJE 5-6 GOD BITI JAKO UPOTRJEBLJIV NA SREDINI TERENA,,NARAVNO POD USLOVOM DA GA ZAOBIDZU TEZE POVREDE I BOLESTI TIPA: RAK![]()
A UNITED IMA PARA ,TO IM NIJE PROBLEM..
MElloo je napisao/la:povratak otpisanogfilip13 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:
![]()
sjeća li se ko @cikcange?
AsharaK je napisao/la:Mogu ti reć da si ti brate jedna velika budala. Zamisli da yebeš Kim zguza nako, a ono dupe svo se tresee, aaaa. Bože daj mi Kim, pa me uzmi sebi!Gunner4 je napisao/la:Iskreno ni ja tu Kim stapom pipno ne bih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sabinho je napisao/la:#prayforpastrmka
Neutral je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olovamiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..