Slazem se, daleko od toga da kritika ne treba postojati!
SMS...hm. On po meni nije igrac koji ima takve motoricke sposobnosti potrebne za 2 def. vezna igraca u ovom sistemu kakav mi igramo! Ni u Laziu ne igra ispred svoje odbrane, nego vise naprijed, iza napadaca...
Fejsa i Luka su ofanzivno limitirani igraci (mada ovaj drugi nerijetko postigne gol ili ucesvuje u istom u Olyu), ali su za defanzivu i vise nego korektni! Nama na sredni trebaju igraci koji ce pokrivati veliki prostor, fizicki suprotnih karakterisitka Matiću, tako da (za sada) SMS nije taj! Da se razumijemo, idealno bi bilo da imamo igraca poput Modrića ili Pjanića, pa da ga uparimo sa Matićem, ali takvog nemamo, a i da ga imamo, ne vjerujem da bi uopste forsirali ovaj sistem. Mi smo ekipa sa dosta kvalitetnih destruktivaca, koja ide na cvrstinu i na kontranapade, uzdajuci se u Tadića i Kostića prvenstveno. S Matićem cemo dosta dobiti, prvenstveno na segmentu sigurnosti pri iznosenju lopte i uopsteno resavanja pritiska na nasoj polovini!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...