Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 28 okt 2016, 12:57

marconato je napisao/la:Nema Ljajića za Wels i Ukrajinu... :roll:

očito momak ne želi da igra za reprezentaciju. Hoće-neće njegova stvar. Želim mu sreću u nastavku karijere.
Mene kopkaju neke druge stvari. Npr. opet nema Tomovića i Lazovića koji em su standardni, em igraju u formaciji koju forsira Muslin. Tu mu je opet Ignjovski, opet Stefan Mitrović...
Dobra stvar je što je pozvao Radoju i Markovića.

Nisam znao da je Pešić prešao u Atalantu. Prati li ga ko? Igra li, kakav je tamo?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 28 okt 2016, 22:53

Ocekivano za Adema, Tomovica sam ocekivao.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 okt 2016, 23:49

Ne vjerujem da Ljajić ne zeli da igra, prije da ima neke uslove, tipa da igra u startnih 11, sto naravno ne moze i ne treba proci. Dobar je igrac, sigurno bolji od svih ofanzivaca, osim Tadića, ali on je imao problem sa skoro svakim selektorom...

Ocigledno je da se tu i dalje guraju i forsiraju pojedini igraci (Mitrovic, Ignjovski..), ali ako je nesto pozitivno, za razliku od prethodnih selektora, je to sto nema puno talasanja sa kadrom i sto vec sada imamo tu neku grupu od 20-ak igraca koji se uigravaju i poznaju sistem i nacin rada Muslina!

Tacno je da bi Tomović i Lazović vjerovatno vise dali i pruzili od gore pomenutih, ali da sacekamo jos 15-ak dana i vidimo sta cemo uraditi u Welsu! Muslin za sada ima kredit u vidu prvog mjesta na tabeli, tako da nema mjesta za mnogo pljuvanja i kritike...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2016, 00:14

Yebo sistem ako znaš da u tom sistemu ima igrača koji se lako mogu zamijeniti kvalitetnijim i svrsishodnijim igračima, a to se iz nekog razloga ne radi.
Muslin ima kredit još od prije početka kvala, ne znam čime ga je još tada zaslužio, ali ga ima. Možda je razlog i to što je Tomislav otišao, pa se sad drugačije gleda i na selektore, što je potpuno pogrešna percepcija. Ko će znat`. To što je reprezentacija zasjela na prvo mjesto, nije razlog da se ne kritikuje (bez pljuvanja), ako ima prostora za kritiku.
Treba sačekati i vidjeti kakva je zapravo situacija oko Ljajića (ako selektor nekad objasni, pošto Adem vjerujem da neće) a ako je tačno da Ljajić postavlja neke uslove da bi se vratio, pogrešno jeste, ali nije on prvi koji to radi. U tom slučaju ga ne treba nikad više zvati. Jesi dobar igrač ali nisi Messi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2016, 00:37

Mi izgleda moramo biti svjesni da necemo dozivjeti taj dan kada ce biti pozvana 23 najbolja igraca koja u datom momentu imamo ili da ce igrati 11 najkompatibilnijih i najboljih! Uvijek ce tu biti par njih koji su "uljezi" i svi znaju otprilike ko su oni! To je nasa surova realnost, nazalost...
Poenta price je da ih sada imamo 3-4 takva, a u "zlatna" vremena (pod Mihom) ih je znalo biti i preko 10....Tako da s te strane ne mozemo puno da kukamo, jer znamo kako stvari funkcionisu!

Bitno je da se oni svi na terenu kidaju i bore, sto je veoma pozitivno iznenadjenje za sve nas na startu ovih kvalifikacija! Cega smo se sve nagledali u prethodnih 5-6 god, ovo je (za sada) pravo osvjezenje kada je A selekcija u pitanju...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 okt 2016, 13:32

Ma kritike mora biti. Pozitivne i konstruktivne. Ja najviše zamjeram što je rekao da mu se sms ne uklapa, a dečko je izmislio fudbal za gudelja fejsu i milivojevića. Pogotovo za gudelja tu je i ignjovski. Koji će qrac tu ne zna niko.
Ne znam kakva je situacija sa Sulejmanijem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2016, 14:22

Slazem se, daleko od toga da kritika ne treba postojati!

SMS...hm. On po meni nije igrac koji ima takve motoricke sposobnosti potrebne za 2 def. vezna igraca u ovom sistemu kakav mi igramo! Ni u Laziu ne igra ispred svoje odbrane, nego vise naprijed, iza napadaca...
Fejsa i Luka su ofanzivno limitirani igraci (mada ovaj drugi nerijetko postigne gol ili ucesvuje u istom u Olyu), ali su za defanzivu i vise nego korektni! Nama na sredni trebaju igraci koji ce pokrivati veliki prostor, fizicki suprotnih karakterisitka Matiću, tako da (za sada) SMS nije taj! Da se razumijemo, idealno bi bilo da imamo igraca poput Modrića ili Pjanića, pa da ga uparimo sa Matićem, ali takvog nemamo, a i da ga imamo, ne vjerujem da bi uopste forsirali ovaj sistem. Mi smo ekipa sa dosta kvalitetnih destruktivaca, koja ide na cvrstinu i na kontranapade, uzdajuci se u Tadića i Kostića prvenstveno. S Matićem cemo dosta dobiti, prvenstveno na segmentu sigurnosti pri iznosenju lopte i uopsteno resavanja pritiska na nasoj polovini!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 29 okt 2016, 14:29

Koliko god ja cijenio Baneta tužna je činjenica da je on najbolji strijelac reprezentacije u ovom momentu. Vjerovatno će ostvariti rekord po pitanju broja nastupa za selekciju (drži ga Savo).

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2016, 14:53

Prestici ce ga Tadić vjerovatno vec ove kvlaifikacije, ali je i dalje kao sto kazes tuzno sto nam je bek-stoper najbolji strijelac momentalno!
Sto se broja nastupa tice, tu mu od sveg srca zelim da prestigne licemjera Savu... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2016, 19:58

Mitar u formi, konačno.
RIP Adis Selmanović

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 29 okt 2016, 21:52

Maksimovic ponovo grije klupu. :hmmmmm:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 nov 2016, 07:57

Spisak mladih za baraz;
slika
Ljajić ponovo strijelac.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 nov 2016, 14:06

E igra li ovaj Lukić ikako u Torinu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 nov 2016, 14:23

Igra, pretezno s klupe ulazi...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 nov 2016, 14:29

marconato je napisao/la:Igra, pretezno s klupe ulazi...
Prerano je otišao. Pa jbt nije bio standardan ni u Partizanu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 01 nov 2016, 19:23

Baneta ponovo sele iz Celzija.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 nov 2016, 12:37

Shadows je napisao/la:Maksimovic ponovo grije klupu. :hmmmmm:
Ispade i Kirikeš bolji.
A objektivno nije. Samo mi nije jasno šta im bi da tolike pare keširaju za Maksimovića ako im nije u prvom planu. :kafa:
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 nov 2016, 12:39

A ko kaze da im nije u prvom planu? Pa tek je stigao, polako..Evo igrao je sinoc u prvoj postavi! Ljudi igraju na 3 fronta, ne mogu stalno forsirati iste igrace...

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 nov 2016, 13:05

Najviše je bio na klupi do sada. Ok Albiol je glavna uzdanica, ali kvalitetniji je od Kirikeša.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 03 nov 2016, 23:22

Pozvan Ivan Obradović.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.