Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 00:54

eurofighter typhoon je napisao/la:Gadafi se jos dobro drzi a Juve sve vise propada propada... :lol: :lol:
Malo cudno....zar ne :?: :?: :?: :?:
Blizo ste i vi Juventusa, pa vi u Njemačkoj ligi strepite za LP :roll:

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 01:00

juventus 0244 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:Gadafi se jos dobro drzi a Juve sve vise propada propada... :lol: :lol:
al to je bilo nakon jedne odlicne sezone!!!!
al juve ide iz jedne lose sezone u goru..
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 01:05

eurofighter typhoon je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
al to je bilo nakon jedne odlicne sezone!!!!
al juve ide iz jedne lose sezone u goru..
Juve u Italiji ima konkurenciju. Vi igrate u monopol ligi.

slika

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 01:16

A vi igrate u CRIMINALY ligi :roll: :roll: :roll:
a vidimo ko je bolja liga u zadnjih 5 godina......pa covjece mi dobijamo 4 mjesto u LP i to nismo vas pretigli za malo bodova nego smo daleko ispred serie a po bodovima......
A vama preostaje jedino da se grcevito borite da ostanete ispred francuske lige...
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 mar 2011, 01:18

haj razguli idi uzivaj u igrama Bayerna...

joj sto me ovo nervira,pa da je barem doso navijac Milana,Barcelone ili neke ekipe koja je uspjesna ove sezone,nego doso ovaj kloc...

o Boze :twisted:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 01:22

jest,,,al ti posmatraj inter u LP jer to vam je zadnja utakmica u LP ove sezone!!! :mrgreen: :mrgreen:
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 mar 2011, 01:25

eurofighter typhoon je napisao/la:jest,,,al ti posmatraj inter u LP jer to vam je zadnja utakmica u LP ove sezone!!! :mrgreen: :mrgreen:
dobro.jesil sad zavrsio smoru ?

na Juvetovoj temi ono Inter spominje...svakavih debila ima :?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 01:28

eurofighter typhoon je napisao/la:jest,,,al ti posmatraj inter u LP jer to vam je zadnja utakmica u LP ove sezone!!! :mrgreen: :mrgreen:
Kobasicarima nikad dosta.
Bice im dosta kad ponovo nabasaju na Barcelonu, a onda je na 4:0 tesko verovatno da se desi kocnica, kao pre 2 godine. Liga gde je Hannover na mestu koje vodi u LS - nije ozbiljna liga.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 mar 2011, 01:51

eurofighter typhoon je napisao/la:A vi igrate u CRIMINALY ligi :roll: :roll: :roll:
a vidimo ko je bolja liga u zadnjih 5 godina......pa covjece mi dobijamo 4 mjesto u LP i to nismo vas pretigli za malo bodova nego smo daleko ispred serie a po bodovima......
A vama preostaje jedino da se grcevito borite da ostanete ispred francuske lige...
ko VI bolan, ti i komsija ti, jel :lol: :lol:

svejedno imali svabe 3, 4 ili 5 predstavnika, opet ce biti nabijani isto kao Stuttgart, Wolfsburg i drugi :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 mar 2011, 02:16

sarajlija89 je napisao/la:Magica bas ne voli Juve :lol: :lol: svaki epitet za Juventus za njega ne vazi :P

[youtube][/youtube]

Cuj kako djeca fino pjevaju :lol:

:) :)

Nista,poderat ove veceras...ta ce oni :lol:

mada su optimist,i podcjenjuju nas vidim...al kad bi se bojao milana ili intera.. :evil: pa i kad smo najlosiji...mi smo Juventus..znaju oni to...
Eugenio Canfari, uno dei fondatori della Juventus Football Club: "L'anima juventina è un complesso modo di sentire, un impasto di sentimenti, di educazione, di bohemien, di allegria e di affetto, di fede alla nostra volontà di esistere e continuamente migliorare."
JUVE - AMORE DI TUTTA LA VITA
:mrgreen:
Bogami ostaje ti da se tjesis da ce slijedece sezone mozda biti bolje :D

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 06 mar 2011, 02:17

MaGiCa je napisao/la:
Kobasicarima nikad dosta.
Bice im dosta kad ponovo nabasaju na Barcelonu, a onda je na 4:0 tesko verovatno da se desi kocnica, kao pre 2 godine. Liga gde je Hannover na mestu koje vodi u LS - nije ozbiljna liga.
Uefa misli da jeste. :lol:

Kako je to uspjeh u tako nezahvalnom takmicenju poput Europa Lige (pobjednik inkasira nekih €6M, sto je smijesno u poredjenju sa LP) gotovo jednak po koeficijentu sa Ligom Prvaka to mi nikad nece biti jasno. Italijanski timovi koji su zadnjih 10-ak godina daleko uspjesniji u takmicenju od Njemaca gube mjesto radi tamo neke Europa Lige/Kupa Uefa.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 mar 2011, 02:17

ma del nerijeve iznmjene su bile totalno smijesne....taj covjek ce uskoro dobit nogu i cudi me da ga trpe jos na klupi....a juve zadnjih par utakmica totalno nemocno izgleda..... et pratio sam vecinu juveovih utakmica i zaista je to cesto bezidejna igra.....veceras nakon vodstva milana nigdje nikakvog trzaja ekipe da se uspjesno vrati u utakmicu....u prvom dijelu je juve protiv milana puno bolje odigrao i zasluzeno slavio...a et sad je pocelo sve pucat po savovima i dovodi se u pitanje i EL.....da bi dobro dosla jos neka pojacanja to je jasno, al opet juve ima dovoljno dobar kadar da bi trebao glat da bude medju prve 4 ekipe
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 mar 2011, 08:38

effe_sa je napisao/la:ma del nerijeve iznmjene su bile totalno smijesne....taj covjek ce uskoro dobit nogu i cudi me da ga trpe jos na klupi....a juve zadnjih par utakmica totalno nemocno izgleda..... et pratio sam vecinu juveovih utakmica i zaista je to cesto bezidejna igra.....veceras nakon vodstva milana nigdje nikakvog trzaja ekipe da se uspjesno vrati u utakmicu....u prvom dijelu je juve protiv milana puno bolje odigrao i zasluzeno slavio...a et sad je pocelo sve pucat po savovima i dovodi se u pitanje i EL.....da bi dobro dosla jos neka pojacanja to je jasno, al opet juve ima dovoljno dobar kadar da bi trebao glat da bude medju prve 4 ekipe
propaliteti i mediokriteti, preuvelicani igraci mogu da se trznu samo u bolnici pod elektrosokovima, ruzno poredjenje, al to je grupa sretnika koji imaju cast da oznoje ovaj dres,stipaju se oni cesto u svlacionici kad skontaju cija je to svlacionica, kojeg kluba
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 mar 2011, 09:39

slika

Uploaded with ImageShack.us

udjeli sta sitno Galliani, treba mi, Elkan ne da marke, daj ba da kupim sebi igraca, a Galliani ce, WTF,ko ti ovo igra po terenu :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 mar 2011, 09:46

Ma bruka sta cu drugo reci,, stvarno koda igramo losije utakmicu uz utakmicu,

Jel ko zna jel bio moggi juce na stadion,?

Koji su ono kreteni Marotta/Del Neri,, vidise da nisu za velke ekipe po njihovima izjavama, Stvarno mi se povraca vise kad citam njihove izjave i takodjer vrijedi od igraca isto,,

Ono sinoc neznam sta je bilo, Nismo sanse stvorili kod kuce protiv Milana.. Ja da sam dole vise nikad nebi iso i gledati uzivo.. ko svak igra u nasem Juventusu :cry: ,, pa siguran sam da bi nasi Juniori 10x bolje odigrali nego onaj Juve juce..

I krivo mi je sto Del Neri nije ubacio Del Piero ranije.. I neznam kako covjek konta, izbaciva Napadaca i ubaciva beka?? Pa jel mi vodimo ili oni dragi del neri ,, J*** ti sve. :evil:

Nista sezona je gotova vec odavno sad se nadati samo da ne ispadnemo=)

i da....

Bianconeri1988

Sretan ti rodjendan,, svee najboljeee 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 mar 2011, 10:44

bez suta na gol, tj. u okvir gola 180 minuta :mrgreen: i onda kazu Amauri ne valja, pa ne zna se ko je gori, Forza Amauri :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2011, 11:11

Hvala, fratello mio ;) :lol:

A trebao je Moggi doći, pisao sam ja već, kupio kartu sve ovo-ono i Agnelli ga nazvao i zamolio da ne dođe, kako bi to moglo izazvati neke negativne konatacije po klub i bojao se reakcije navijača itd...

Sad da li je ovo trač ili istina, ostaje da se vidi :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 13:39

Bianconeri1988 je napisao/la:Hvala, fratello mio ;) :lol:

A trebao je Moggi doći, pisao sam ja već, kupio kartu sve ovo-ono i Agnelli ga nazvao i zamolio da ne dođe, kako bi to moglo izazvati neke negativne konatacije po klub i bojao se reakcije navijača itd...

Sad da li je ovo trač ili istina, ostaje da se vidi :D
Jes vala Bianconeri, srecan rodjendan - 23. To su vec ozbiljne godine. ;) :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 16:13

Sretan rodjendan brate bianconeri1988. :)

Ne mogu vjerovati da Del Neri ostaje pa on izgleda ima Gadafia iza leđa, pa mu ne smiju dati otkaz :D . Možda još nisu ispunili cilj, jer Juve ima još i teoretske šanse da bude 4, a kad ne bude ni toga onda slijedi otkaz :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2011, 17:05

Moram replicirati ovima sto me "napadose" :lol: ,ali bi molio da eventualne, naredne replike nastavimo ovdje...

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 698#936698

8-)

Poslije utakmice sam ovaj Juventus nazvao nizerazrednom ekipom,sto u svakom slucaju i jeste....pri tom spomenuvsi da je Milan sinoc iskoristio ponuđeno,bez da je nesto posebno igrao...
Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...

Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.

Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije
Akcenat je bio na rijec liga i pokusao sam reci da je sve ovo slabo...niko nije milan spominjao,bar ne u tom kontextu, ko sto neki shvatise.Pobjeda nad Juventusom nije pokazala neku snagu milana,vec nemoc Juventusa...neka jaca ekipa bi ono razvalila 3-4 razlike.Al nebitno,odigrali ljudi kolko treba i zasluzeno slavili,sto niko ne osporava...Realno,ovaj milan prije 4-5 godina ne bi mogao ni među 4. a ove godine će uzeti titulu...

i onda dođe silvio,ado..i ko vec...
Mislim da ,naravno uz svo duzno postovanje ti nemas pojma ,juve postujem ali zbog takvih kao ti pozelim da i propadne ,ali neka ,a sto se tice spursa hehe pa zbog igraca koji nemamo a broj ako nisi upucen je velik + van bommel ,emmanuelson ,cassano nemogu igrati lp + pirlo ,zambrota ,boateng(tada bio povrijeden) ambrosini ,gatusso ,pola ekipe ,ali garantujem ti da necemo predati tu tekmu kao sto juve predaje sve tekme ove i prosle sezone ,bez srca .
Prvo...pratim fudbal i mnogo vise nego sto treba,serie A pogotovo :mrgreen: ..pa sam znao da Tottenhamu ne igraju dva glavna igraca Bale i Modric(istina,usao posljednjih 20-tak minuta) kapiten King,Hudlestone,Hutton,povreda Corluke sredinom drugog poluvremena i prelazak gallasa koji je ljevak na poziciju RB...gotovo svi kljucni igraci...sto vjerovatno nisi znao al ok.Drugo...ambrosini,pirlo,van bommel..pored flaminija,gattussa,seedorfa...tesko da bi svi bas mogli igrati,jer se radi o istom profilu igraca...a ne vidim neku razliku.Pirlo je nekad bio prevaga...proslo je njegovo.Emanuelsson,cassno su uglavnom rezerve..al ok...mogli su pomoci ;) Pored navedenih igraca koji su falili Tottenhamu....tu je to negdje,pa mozda i vise na strani Tottenhama...zar ne..

Trece,Milan igre uopste nije imao.Tottenham je puno kvalitetnija ekipa..odmah sam poslije tekme rekao da me je stari pitao kako je Milan prvi u serie A???? Ne htjedoh reci da su ostali jos losiji,vec sam rekao da napadacki dio Milana donosi prevagu sa IBrom,patam,cassanom i robinhom...sto i jeste tacno.Uglavnom individualne akcije nekoga od njih donose bodove milanu...

Poenta je..da je jedna 4.-5. ekipa u engleskoj bolja od sampiona serie A..zar ne?? e pa kakvi su onda ostali?? logicno pitanje...ako je ovo sampion,kakvi su ostali...

samo da napomenem,mialn je posljednje 2 titule u LP uzeo a da nije bio sampion Italije prethodne sezone...

Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Totenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
Ovo se nadovezuje na moju pricu gore...pa hajmo redom:

Inter...igracki najkvaliteniji tim i dalje,ali potrosena ekipa..kojoj fali i motivacije i svega ostalog.Morat ce se malo osvjezit,da bi konkurisali za naslov...u serie A pobjeđuju ali tanko je to...na silu uglavnom.Bayern je mnogo bolji od intera bio u prvoj tekmi...jos jedan pokazatelj gdje je liga sada....a taj bayern je vrlo los za one koji ne znaju :mrgreen:

Napoli...Ni krivi ni duzni su u vrhu..osim napadackog tria Cavani-Lavezzi-Hamsik..ekipa je osrednja.Glavni faktor jei euforija koja ih nosi,te losi konkurenti koji su jos gori....Magica..nemas se sta ljutit..tako ti je to...jedna prosjecna ekipa

Roma...igracki mozda i najkvalitetnija ekipa uz Inter...ali..kod rome uvijek postoji ali...primjetna je i smjena generacija kod njih,glavni igraci su svoje odradili i nema vise...

Juventus...nizerezredna ekipa...rekao sam vec.Istina usporile su ih i povrede al ekipa koja dovodi irace poput mrtineza,rinauda i sl...i ne zasluzuje vise..

kad je napoli konkurencija,sta imam vise govoriti...

ima i pozitivnih primjera poput Udinesea i palerma..al generalno,ovi najjaci klubovi su mnogo slabiji nego neki top klubovi u ostalim ligama,prvenstveno spanska i englseska.

Igraci odlaze,treneri odlaze...serie A ne moze privuci vise najbolje igrace,u evropi klubovi nista nisu napravili...nema mladih i kvalitetnih igraca,nema zvijezda u timovima...reprezentacija nikad losija...

i ne moze niko reci da liga nije losa...jeste..losa je...sta treba vise reci pored gore navedenog...

Ako ko ima kakvih replika...nek na temi serie A napise...ja sam samo morao odgovoriti jer nemam pojma :mrgreen: 8-) pa eto..mozda i imam,ko ce znat :lol: :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.