Uh.... Za te pare si mogo klepit G2 i to s 32gb interneFrancescoTotti je napisao/la:Neki dan sam vas pitao za dobar mob. Od 300-400 km, jucer kupio LG G3 stylus u digital city-u. Nov, 350km.
Prezadovoljan!!
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Re: Odg: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
AsharaK je napisao/la:Hoce li izlaziti FIFA 16 UT za windows?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Zna li neko zašto mi mobitel ne zapamti šifru od wi-fi, nego svaki put je moram ukucavati kad želim da se konektujem (S3 Neo) ? Godinu dana je normalno radilo, ali evo već mjesec dana mi ovako...
Re: Odg: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Isti mobitel, isti problemIbizevic je napisao/la:Zna li neko zašto mi mobitel ne zapamti šifru od wi-fi, nego svaki put je moram ukucavati kad želim da se konektujem (S3 Neo) ? Godinu dana je normalno radilo, ali evo već mjesec dana mi ovako...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Znaci da vam indirektno govori da trebate zamijeniti telefon

Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kako skinuti ovaj build i vratiti na 8.1
Nije podnosljivo vise koliko mi je telefon usporio
⭐
Kad pricam na viber nista ne cujem odnosno skroz malo kao negdje u daljini a kad pricam ovako normalan poziv onda sve u redu. Zna li iko sta bi moglo biti??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
skines Windows Device Recovery Tool http://www.microsoft.com/en-gb/mobile/s ... c=FA142987theboss_RD07 je napisao/la:Kako skinuti ovaj build i vratiti na 8.1
povezes mob sa usb kablom, pokrenes aplikaciju i instaliras sta ti ponudi
ovo ce ti sve izbrisat sa mobitela pa napravi sigurnosnu kopiju ako zelis
pa ako ima FIFA15 UT onda ce vjerovatno biti i 16AsharaK je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Hoce li izlaziti FIFA 16 UT za windows?
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 28 nov 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Probaj poziv na skype i vidi - ako se isti problem i tamo javlja onda je do telefona, ako ne onda je do vibera! 90% da je ovo drugo!Sage je napisao/la:Kad pricam na viber nista ne cujem odnosno skroz malo kao negdje u daljini a kad pricam ovako normalan poziv onda sve u redu. Zna li iko sta bi moglo biti??
I ja sam se nakon par dana koristenja 10 vratio na 8.1, nije to jos ni blizu stabilnosti kakvu ima 8.1, fluidan jeste, ali je nestabilan, dosta aplikacija nije zavrseno, neke su napredovale u odnosu na 8.1, dok su neke po meni unazadili. Ima dosta inovacija doduse, ali ali...
Sve u svemu jos je 8.1 ispred 10, cvrsto stoji.
Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hvalaaaa, joj miline vratit se na 8.1. Toliko je brze i stabilnije.semir01 je napisao/la:skines Windows Device Recovery Tool http://www.microsoft.com/en-gb/mobile/s ... c=FA142987theboss_RD07 je napisao/la:Kako skinuti ovaj build i vratiti na 8.1
povezes mob sa usb kablom, pokrenes aplikaciju i instaliras sta ti ponudi
ovo ce ti sve izbrisat sa mobitela pa napravi sigurnosnu kopiju ako zelis
Ruznije, al nebitno
⭐
Da ti nije ukljucen speaker na viberu ?Sage je napisao/la:Kad pricam na viber nista ne cujem odnosno skroz malo kao negdje u daljini a kad pricam ovako normalan poziv onda sve u redu. Zna li iko sta bi moglo biti??
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zna li neko kakvu aplikaciju za skidanje muzike sa YT-a na mobitel?
@Bordo, hvala i živio.
@Bordo, hvala i živio.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 29 nov 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://www.androidfreeware.net/download ... emate.htmlreds je napisao/la:Zna li neko kakvu aplikaciju za skidanje muzike sa YT-a na mobitel?
Klikom na "install app" skineš .apk kojeg onda prebaciš na telefon i instaliraš app!
Nesto sam sam diro, ne znam ni sam i sad mi je kao malo bolje al opet ne kao prije. Ima li veze mozda onaj adapt sund il tako nesto?Puma je napisao/la:Da ti nije ukljucen speaker na viberu ?Sage je napisao/la:Kad pricam na viber nista ne cujem odnosno skroz malo kao negdje u daljini a kad pricam ovako normalan poziv onda sve u redu. Zna li iko sta bi moglo biti??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ultrassa1921
- Kontakt:
imam problem pa ako ko zna u cemu je fazon neka pomogne bio bih zahvalan..uglavnom wi fi mi je upaljen ali ne primam poruke na viberu tek kada udjem u aplikaciju,a npr.wi fi mi je upaljen citam ovaj forum,a poruke na viber mi ne dolaze cim izaddjem iz aplikacije..
Manijaci Zeljini
Settings notification vidi da nisi iskljucio staultrassa1921 je napisao/la:imam problem pa ako ko zna u cemu je fazon neka pomogne bio bih zahvalan..uglavnom wi fi mi je upaljen ali ne primam poruke na viberu tek kada udjem u aplikaciju,a npr.wi fi mi je upaljen citam ovaj forum,a poruke na viber mi ne dolaze cim izaddjem iz aplikacije..
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
+1R32 je napisao/la:I ja sam se nakon par dana koristenja 10 vratio na 8.1, nije to jos ni blizu stabilnosti kakvu ima 8.1, fluidan jeste, ali je nestabilan, dosta aplikacija nije zavrseno, neke su napredovale u odnosu na 8.1, dok su neke po meni unazadili. Ima dosta inovacija doduse, ali ali...
Koristio sam 10-ku nekih 10-ak dana i iskreno se nadam da je jos dugo nece "pustiti u promet".
Neke stvari zbog kojih je meni 10ka katastrofalna:
Kamera na 10-ci dosta slabija (lumia 1020);
Kad hocu da zavrsim poziv nerijetko 2-3 sekunde treba da primi komandu na ekranu;
U Store trazis nesto i onda zakoci, tj. loada.. Hoces to da prekines, ides nazad a on ti pokaze ono sto si trazio;
Vecina aplikacija ostaje otvorena (ne zatvori se napusti vec se mora dugo drzati back tipka da bi prikazalo otvorene aplikacije i da bi se odredjene mogle ukloniti);
Za neke sam 3 puta iskljucivao rad u pozadini i obavijesti a one se uvijek same ukljucivale;
Baterija mi ni jedan dan nije izgurala do kraja (8 sati radim i u tih 8 sati mozda 15 minuta koristim mobitel).
Ova promjena mi je definitivno dobro dosla jer sam shvatio koliko je zapravo 8.1 dobar sistem
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ovo zadnje sam i ja odma shvatio, lijepi 8.1 sistem
Odlican sistem.
Odlican sistem.
Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@anonimni ti mi trebas
de mi ovako iz prve ruke reci ponesto o Note 3 koji imas/si imao ? mane, vrline, kakav je telefon inace, bi li bio podobar upgrade u odnosu na Note 2 koji imam trenutno ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan