Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FK Sarajevo je napisao/la:Haj drago mi je da je Dupovac potpisao proglasili su ga kao velikog talenta a zna li se koji ce jos igraci osim Lusnikica i Kapetanovica na posudbu
Haj dobro je i to i Sehovic bi trebao otici na posudbu bar pola godine da se stasamiky_hz je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Haj drago mi je da je Dupovac potpisao proglasili su ga kao velikog talenta a zna li se koji ce jos igraci osim Lusnikica i Kapetanovica na posudbu
Kadic u Sask Napredak takodjer do kraja sezone posudba
ma nka igraju momci, za gdinu dana cemo imati igrace koji ce nositi dio tereta, a onda ce ih prodati za finu svotu, pa ce nam se u 34 godini ponovo vratitiFK Sarajevo je napisao/la:Haj dobro je i to i Sehovic bi trebao otici na posudbu bar pola godine da se stasamiky_hz je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Haj drago mi je da je Dupovac potpisao proglasili su ga kao velikog talenta a zna li se koji ce jos igraci osim Lusnikica i Kapetanovica na posudbu
Kadic u Sask Napredak takodjer do kraja sezone posudba
jalehordas je napisao/la:sto odugovalce sa ovim Vuletom neka kazu dace ga dovesti ili ne
svaki dan pricaju znace se u subotu a subote samo prolaze
daj boze da ga dovedu niko nebi bio sretniji od mene ali sumnjam jer ova gvna iz uprave nista ne rade a uzimaju lovuMirza_Hordas je napisao/la:jalehordas je napisao/la:sto odugovalce sa ovim Vuletom neka kazu dace ga dovesti ili ne
svaki dan pricaju znace se u subotu a subote samo prolaze
sutra će se znati ali 100% neće otići u pulu jer su oni doveli nekog stopera iz hajduka
Ma kakav bolan tajkun,ev suspendovani su iz HNL-a zbog duga od 11 000 kuna nekom igracu...tatamata je napisao/la:Jbg vlasnik Pule je burzuj samo takav...Opasan tajkun!Prema tome,tako to ide...Para vrti gdje burgija nece!alibi je napisao/la:LJudi moji ne znam za vas ali mene cala konstantno nervira.I slika me je njegova pocela iritirati.Danas u avazu slika njegova i clanak u kojem pula pregovara sa vuletom.Pa raja ba pula jbt.Pa zar smijemo i mozemo dozvoliti da prioritet ima jedna pula ispred FC SARAJEVA.A taj isti cala u dosluhu sa upravom sjedi skrstenih nogu i ruku.Nek nam je bog na pomoci.
Pripreme davno pocele,a on svaki dan samo govori za koji dan cu znati gdje idem za koji dan cu znati gdje idem ma idi vise gdje hoces mi se mjesec dana radujemo da on dodje cekamo,a on nas samo lazeency_hz87 je napisao/la:stvarno nije u redu ovo s Vuletom,nije fer ni prema nama ni prema navijacima borca sta se glupiraju,hebes inostranstvo ako nije do sad neke pare zaradio nece nikad,nek odluci vise gdje ce nastaviti karijeru.
VJERUJ NEMA ZIVOTA BEZ SARAJEVA!!!
Ma meni uopšte nije on kriv. Kriva je uprava koja nađe samo jednog igrača i čeka ga dok on u neki treći tim ode.FK Sarajevo je napisao/la:Pripreme davno pocele,a on svaki dan samo govori za koji dan cu znati gdje idem za koji dan cu znati gdje idem ma idi vise gdje hoces mi se mjesec dana radujemo da on dodje cekamo,a on nas samo lazeency_hz87 je napisao/la:stvarno nije u redu ovo s Vuletom,nije fer ni prema nama ni prema navijacima borca sta se glupiraju,hebes inostranstvo ako nije do sad neke pare zaradio nece nikad,nek odluci vise gdje ce nastaviti karijeru.
Sta je uprava kriva kad on kaze ja hocu u inostranstvo ako nenadjem eto me u Sarajevo nije zato uprava kriva sto on hoce u inostranstvoZagor je napisao/la:Ma meni uopšte nije on kriv. Kriva je uprava koja nađe samo jednog igrača i čeka ga dok on u neki treći tim ode.FK Sarajevo je napisao/la:Pripreme davno pocele,a on svaki dan samo govori za koji dan cu znati gdje idem za koji dan cu znati gdje idem ma idi vise gdje hoces mi se mjesec dana radujemo da on dodje cekamo,a on nas samo lazeency_hz87 je napisao/la:stvarno nije u redu ovo s Vuletom,nije fer ni prema nama ni prema navijacima borca sta se glupiraju,hebes inostranstvo ako nije do sad neke pare zaradio nece nikad,nek odluci vise gdje ce nastaviti karijeru.
Ko ce mu u BiH dati platu 3000 eura300 je napisao/la:Jarane daj mu ponudu pribliznu onoj koju dobije iz inostranstva i nece je odbiti vjeruj, ne samo Vule nego bilo koji drugi igrac![]()
Zato je uprava kriva, jer ne da pare, hoce dzabalesku beton igraca, e pa hoces k.rac brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.