FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultra@rajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultra@rajvosa » 21 jan 2010, 16:45

Jbg nema Vuleta na fejsu,da ima pitao bi ga ja sto nedolazi vise :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jan 2010, 17:16

FK Sarajevo je napisao/la:Haj drago mi je da je Dupovac potpisao proglasili su ga kao velikog talenta a zna li se koji ce jos igraci osim Lusnikica i Kapetanovica na posudbu

Kadic u Sask Napredak takodjer do kraja sezone posudba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 18:39

miky_hz je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Haj drago mi je da je Dupovac potpisao proglasili su ga kao velikog talenta a zna li se koji ce jos igraci osim Lusnikica i Kapetanovica na posudbu

Haj dobro je i to i Sehovic bi trebao otici na posudbu bar pola godine da se stasa
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 21 jan 2010, 23:14

FK Sarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Haj dobro je i to i Sehovic bi trebao otici na posudbu bar pola godine da se stasa
ma nka igraju momci, za gdinu dana cemo imati igrace koji ce nositi dio tereta, a onda ce ih prodati za finu svotu, pa ce nam se u 34 godini ponovo vratiti
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 22 jan 2010, 08:33

Ako Bog da :mrgreen: :mrgreen:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 jan 2010, 11:19

sto odugovalce sa ovim Vuletom neka kazu dace ga dovesti ili ne
svaki dan pricaju znace se u subotu a subote samo prolaze
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2010, 11:24

jalehordas je napisao/la:sto odugovalce sa ovim Vuletom neka kazu dace ga dovesti ili ne

sutra će se znati ali 100% neće otići u pulu jer su oni doveli nekog stopera iz hajduka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 jan 2010, 11:39

Mirza_Hordas je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:sto odugovalce sa ovim Vuletom neka kazu dace ga dovesti ili ne

sutra će se znati ali 100% neće otići u pulu jer su oni doveli nekog stopera iz hajduka
daj boze da ga dovedu niko nebi bio sretniji od mene ali sumnjam jer ova gvna iz uprave nista ne rade a uzimaju lovu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 22 jan 2010, 11:43

tatamata je napisao/la:
alibi je napisao/la:LJudi moji ne znam za vas ali mene cala konstantno nervira.I slika me je njegova pocela iritirati.Danas u avazu slika njegova i clanak u kojem pula pregovara sa vuletom.Pa raja ba pula jbt.Pa zar smijemo i mozemo dozvoliti da prioritet ima jedna pula ispred FC SARAJEVA.A taj isti cala u dosluhu sa upravom sjedi skrstenih nogu i ruku.Nek nam je bog na pomoci.
Jbg vlasnik Pule je burzuj samo takav...Opasan tajkun!Prema tome,tako to ide...Para vrti gdje burgija nece! ;)
Ma kakav bolan tajkun,ev suspendovani su iz HNL-a zbog duga od 11 000 kuna nekom igracu... :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2010, 12:34

Razgovarat cu sa celnicima Sarajeva i Borca, jer su to dvije ekipe za koje jedino igrao u nasoj zemlji. Uglavnom postat cu clan one ekipe koja mi ponudi najbolje uslove... rekao je Trivunovic

iz novina "sport" ali sport piše gluposti tako da baš ne vjerujem da je ovo izjavio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 22 jan 2010, 13:53

Ajmo sad ispocetka,ko dolazi dali ce Vule doci il nece, dali Pula ima vise para od Man.Utd itd. svakakvih ljudi pricajte i vodite rasprave kad neko dodje,napisali ste 1000 stranica ko dolazi i odlazi a samo Handzic dosao!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 jan 2010, 14:05

Evo sta Vule kaze danas u novinama kaze cekam do utorka inostranu ponudu ma daj i on me vise ljuti mi cekamo njegov dolazak,a on odugovlaci ma netreba nam ako ce se tako prema Sarajevu ponasati prvo kaze sredinom januara sredina januara prosla prije 7 dana pa onda kaze u petak danas petak i sad kaze u utorak ma nek ide i u BSK vise me neinteresuje

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 22 jan 2010, 14:28

stvarno nije u redu ovo s Vuletom,nije fer ni prema nama ni prema navijacima borca sta se glupiraju,hebes inostranstvo ako nije do sad neke pare zaradio nece nikad,nek odluci vise gdje ce nastaviti karijeru.
VJERUJ NEMA ZIVOTA BEZ SARAJEVA!!!
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 jan 2010, 14:35

ency_hz87 je napisao/la:stvarno nije u redu ovo s Vuletom,nije fer ni prema nama ni prema navijacima borca sta se glupiraju,hebes inostranstvo ako nije do sad neke pare zaradio nece nikad,nek odluci vise gdje ce nastaviti karijeru.
Pripreme davno pocele,a on svaki dan samo govori za koji dan cu znati gdje idem za koji dan cu znati gdje idem ma idi vise gdje hoces mi se mjesec dana radujemo da on dodje cekamo,a on nas samo laze

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jan 2010, 14:38

ency_hz87 je napisao/la:stvarno nije u redu ovo s Vuletom,nije fer ni prema nama ni prema navijacima borca sta se glupiraju,hebes inostranstvo ako nije do sad neke pare zaradio nece nikad,nek odluci vise gdje ce nastaviti karijeru.
Pripreme davno pocele,a on svaki dan samo govori za koji dan cu znati gdje idem za koji dan cu znati gdje idem ma idi vise gdje hoces mi se mjesec dana radujemo da on dodje cekamo,a on nas samo laze
Ma meni uopšte nije on kriv. Kriva je uprava koja nađe samo jednog igrača i čeka ga dok on u neki treći tim ode. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 jan 2010, 14:41

Zagor je napisao/la:
Ma meni uopšte nije on kriv. Kriva je uprava koja nađe samo jednog igrača i čeka ga dok on u neki treći tim ode. :roll:
Sta je uprava kriva kad on kaze ja hocu u inostranstvo ako nenadjem eto me u Sarajevo nije zato uprava kriva sto on hoce u inostranstvo

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 22 jan 2010, 14:44

Pripreme davno pocele,a on svaki dan samo govori za koji dan cu znati gdje idem za koji dan cu znati gdje idem ma idi vise gdje hoces mi se mjesec dana radujemo da on dodje cekamo,a on nas samo laze[/quote]
Ma meni uopšte nije on kriv. Kriva je uprava koja nađe samo jednog igrača i čeka ga dok on u neki treći tim ode. :roll:[/quote]
Sta je uprava kriva kad on kaze ja hocu u inostranstvo ako nenadjem eto me u Sarajevo nije zato uprava kriva sto on hoce u inostranstvo[/quote]

najgore sto je sad rekao da ako ne nadje klub u inostranstvu doci ce ili u FKS ili u borac :evil: ,nek se vise odluci :idea:
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jan 2010, 14:45

Krivi ste samo vi koji nasjedate na novinarske patke i vjerujete da Vule mjenja misljenje svaki dan ... ohladite malo covjek je bio realan rekao do kraja sedmice , ali novinari su cudo tako da ne trebate uzimati zdravo za gotovo i praviti od Vuleta smece , jer mu novinari serviraju lazi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 22 jan 2010, 14:47

Jarane daj mu ponudu pribliznu onoj koju dobije iz inostranstva i nece je odbiti vjeruj, ne samo Vule nego bilo koji drugi igrac ;)
Zato je uprava kriva, jer ne da pare, hoce dzabalesku beton igraca, e pa hoces k.rac brate :evil:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 jan 2010, 14:49

300 je napisao/la:Jarane daj mu ponudu pribliznu onoj koju dobije iz inostranstva i nece je odbiti vjeruj, ne samo Vule nego bilo koji drugi igrac ;)
Zato je uprava kriva, jer ne da pare, hoce dzabalesku beton igraca, e pa hoces k.rac brate :evil:
Ko ce mu u BiH dati platu 3000 eura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.