sinko mi bez Sabahdudina ne mozemo ni da hocemo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bosniacum Lilium je napisao/la:uporedi sada prvo i drugo poluvrijeme protiv AmeraTitova-Juga je napisao/la:Rahimićeve najbolje nogometne godine su daleko iza njega.
Njegov poziv na SP bi bila čista besmislenost.
tekma se ne gleda zatvorenih ocijuTitova-Juga je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:uporedi sada prvo i drugo poluvrijeme protiv AmeraTitova-Juga je napisao/la:Rahimićeve najbolje nogometne godine su daleko iza njega.
Njegov poziv na SP bi bila čista besmislenost.
Daleko je to od onog nekada, a 2014-a još dalje.
+ ne diskutujem sa nacionalistima.
i ja sam se ulogovo samo da to pomenem...Salihović i Mujdža jedan protiv drugog, Spahić također u prvoj postavi a treba očekivati i Ibiševića u Stutgartu...eto skoro pola repke, dodaj još kojeg i juriš na Slovačkulegenda reala je napisao/la:Mujdža i Salihović od prve minute u današnjem okrašaju između Hofenhaima i Freiburga
Godinama nije odigrao takmicarske utakmice u Rusiji, cini mi se vec dvije godine nije igraoviKK je napisao/la:joj rahimić lafopa ko da će igrat u LP
Do ove tekme bih se slozio s tobom,ali Miske protiv Slovaka uuuuuuuu.ultrasstyle_tz je napisao/la:kad mi Misketa stavi na klupu il je ogranicen psihicki, il je onaj zadrti (pa da je Sabahudin a ne Zvjezdan bio bi najbolji igrac svijeta ovako ide na klupu), il veze nema o fudbalu...u bilo koja od 3 slucaja diskusija nema smisla sa takvim![]()
sinko mi bez Sabahdudina ne mozemo ni da hocemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.