Hvala. Nego, 143.5 mi je premalo kakvi god da su razlozi .. Hvala svejedno ..Vedrns je napisao/la:Tezak mec.Siena mora dobiti ovaj mec ako hoce da prodje dalje sa treceg mjesta.Ista situacija je i sa Unicajom kojoj i poraz uz pomoc Galate mogla proci dalje.Za Sienu je upitan Daniel Hackett, njihov najbolji strijelac i asistent u euroligi.Treba jos sacekati pa vidjeti da li se isplati igrati na njih.Ja bih prije under odigrao ovdje zbog par izostanaka i vaznosti utakmice.samson je napisao/la:Moze li ko baciti savjet glede Siene vs Unicaja? Koliko kontam Siena treba pobjedu da ih skine na osnovu međusobnih dvoboja, a fina kvota, 1.80 ...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
20:55 2633 Siena-Unicaja/146,5/
20:55 7662 Siena-Unicaja/143,5/
Jel ovo kakva muljaza?? Ista tekma dva puta postavljena u ponudi ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
U sportplusu I bhplayu ti je 145.5.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Lokomotiva - Rijeka 19.12. 18:00 1X 1,43
Valencia - Gimnastic (0:0) 19.12. 19:30 1 1,15
Lens - Istres(s.t.) 19.12. 20:45 1 1,75
Stake: 25,00 €
Odds: 2,88
Potential winnings: 72,00 €
Lokomotiva - Rijeka(s.t.) 19.12. 18:00 1X 1,53
Lens - Istres 19.12. 20:45 1 1,55
Partizan - CSKA M.(s.t.)/koš 19.12. 20:45 1 2,60
M.Teodosić (CSKA) (10,5) 19.12. 20:45 Manje 1,70
Stake: 5,00 €
Odds: 12,05
Potential winnings: 60,25 €
Lens - Istres(s.t.) 19.12. 20:45 1 1,75
Stake: 25,00 €
Odds: 2,88
Potential winnings: 72,00 €
Lokomotiva - Rijeka(s.t.) 19.12. 18:00 1X 1,53
Lens - Istres 19.12. 20:45 1 1,55
Partizan - CSKA M.(s.t.)/koš 19.12. 20:45 1 2,60
M.Teodosić (CSKA) (10,5) 19.12. 20:45 Manje 1,70
Stake: 5,00 €
Odds: 12,05
Potential winnings: 60,25 €
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Oni ti rade upravo iz razloga da bi raja kontala, aha, muljaža, sad ću ja ovo i popadaju sve. Isto kao ovi "nba stručnjaci ", kao znaju nešto a gledaju da li će u lutriji pasti kvota, gdje padaju i onda kao anallize, a svi na glavu popadaju. Samo sebe slušaj...samson je napisao/la:20:55 2633 Siena-Unicaja/146,5/

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Meni je samo bilo cudno da ista tekma, a dvije razlicite opcije ponudjenje ...TimeLine je napisao/la:Oni ti rade da bi upravo iz razloga da bi raja kontala, aha, muljaža, sad ću ja ovo i popadaju sve. Isto kao ovi "nba stručnjaci ", kao znaju nešto a gledaju da li će u lutriji pasti kvota, gdje padaju i onda kao anallize, a svi na glavu popadaju. Samo sebe slušaj...samson je napisao/la:20:55 2633 Siena-Unicaja/146,5/

Dosta za danas. Valjda neko iskombinuje dobitnu kombinaciju.
da li je neko igrao sinoc dragica under 19,50??? http://prntscr.com/2ccnd3
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kakvo padanje kvote ima veze sa analizom margina nba igraca. Ista, kod ovih sto pomno prate nba, a tu svrstavam I sebe, proizlazi iz raznih segmenata. Ko fali u ekipi, igracev prosjek, kako igra kuci/vani I protiv odredjene ekipe, ko ga cuva sa druge strane, da li ce utakmica biti tijesna ili je moguci blowout, itd. Manje nebuloza ti ne bi skodilo.TimeLine je napisao/la:Isto kao ovi "nba stručnjaci ", kao znaju nešto a gledaju da li će u lutriji pasti kvota, gdje padaju i onda kao anallize, a svi na glavu popadaju. Samo sebe slušaj...samson je napisao/la:20:55 2633 Siena-Unicaja/146,5/
Jel ovo kakva muljaza?? Ista tekma dva puta postavljena u ponudi ...Kakve kladionice i pomjeranja granica, i spuštanje i dizanja kvota, ložiona..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
K Leonard 13,5 under 2,08
U gostima je na prosjeku 12,2 a jos manje je u b2b utakmicama (11,7).
Doduse ne igra veceras Parker ali zato ce imati jako tezak matchup protiv ponajboljeg defendera Igoudale.
Sinoc igrao, sutao prilican broj (5-15) ubacio 14 poena.
Veceras bi mu trebalo biti znajacno teze to ponoviti. Ipak ce Tim i Manu voditi glavnu rijec na terenu, ili bi trebali...
Koef na over znacajno pao, ne znam razlog ali ovdje vidim vrijednost na under.
U gostima je na prosjeku 12,2 a jos manje je u b2b utakmicama (11,7).
Doduse ne igra veceras Parker ali zato ce imati jako tezak matchup protiv ponajboljeg defendera Igoudale.
Sinoc igrao, sutao prilican broj (5-15) ubacio 14 poena.
Veceras bi mu trebalo biti znajacno teze to ponoviti. Ipak ce Tim i Manu voditi glavnu rijec na terenu, ili bi trebali...
Koef na over znacajno pao, ne znam razlog ali ovdje vidim vrijednost na under.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Margina prvobitno zavisi od prosjeka. I tako se postavlja bet i kladionice izlaze sa njim na trziste.Titova-Juga je napisao/la:Kakvo padanje kvote ima veze sa analizom margina nba igraca. Ista, kod ovih sto pomno prate nba, a tu svrstavam I sebe, proizlazi iz raznih segmenata. Ko fali u ekipi, igracev prosjek, kako igra kuci/vani I protiv odredjene ekipe, ko ga cuva sa druge strane, da li ce utakmica biti tijesna ili je moguci blowout, itd. Manje nebuloza ti ne bi skodilo.TimeLine je napisao/la:Isto kao ovi "nba stručnjaci ", kao znaju nešto a gledaju da li će u lutriji pasti kvota, gdje padaju i onda kao anallize, a svi na glavu popadaju. Samo sebe slušaj...samson je napisao/la:20:55 2633 Siena-Unicaja/146,5/
Jel ovo kakva muljaza?? Ista tekma dva puta postavljena u ponudi ...Kakve kladionice i pomjeranja granica, i spuštanje i dizanja kvota, ložiona..
A zatim u zavisnosti od uplata (ne od informacija ko igra i ko ne igra, vec iskljucivo u zavisnosti od uplata) kladionice mijenjaju marginu odnosno koeficijent.
Ovo je za chata i suplje (vec sam pisao prije par minuta), te se izvinjavam za off.
Nisam rekao, niti se obratio tebi lično. Večina prognoza igrača koji se ovdje objave se dese poslije padanja kvota u kladionicama, prvenstveno lutrija. Primjer Hiberta na kojeg je kvota pala na 1.50, a on ubacio jedva četri poena. Što se tiče analiza košarka sve to stoji, ko igra na koga je šuplja priča. Zna se ko su igrači u NBA Lebron, Karmelo, Harden i da ne idem dalje to su igrači koji znaju igrati zato je granica preko 20 uvijek, ovo ostalo su sve bezvezni igrači koji mogu igrati 14min, a nekad 30, kao što je sinoč Hibert. To što se pisalo da Hiberta nema ko čuvat, vidjelo se sinoč. A nisam ja nikom zabranio ništa, samo vi predlažite kao i ja.Titova-Juga je napisao/la:Kakvo padanje kvote ima veze sa analizom margina nba igraca. Ista, kod ovih sto pomno prate nba, a tu svrstavam I sebe, proizlazi iz raznih segmenata. Ko fali u ekipi, igracev prosjek, kako igra kuci/vani I protiv odredjene ekipe, ko ga cuva sa druge strane, da li ce utakmica biti tijesna ili je moguci blowout, itd. Manje nebuloza ti ne bi skodilo.TimeLine je napisao/la:Isto kao ovi "nba stručnjaci ", kao znaju nešto a gledaju da li će u lutriji pasti kvota, gdje padaju i onda kao anallize, a svi na glavu popadaju. Samo sebe slušaj...samson je napisao/la:20:55 2633 Siena-Unicaja/146,5/

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja sam napisao na osnovu cega poznavaoci nba tipuju neke igrace. A zasto kv na istim pada, to valjda svi znamo
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma hoću da kažem da večinu puta kladionica hoće da na taj način napravi u glavama ljudi koji igraju da je to kao bitno i to ih prvenstveno tjera da igraju to nešto. Zato kladionice beru pare, a mi s vremena na vrijeme pogodimo 5 igraca, od prognoza 15 igrača. Prelistaj par prethodnih stranica" ozbiljnih" analiza igrača prolaznost nije ni 30%..Titova-Juga je napisao/la:Ja sam napisao na osnovu cega poznavaoci nba tipuju neke igrace. A zasto kv na istim pada, to valjda svi znamo
Da nije baš off:
Lokomotiva - Rijeka 1x
Rijeka desetkovana izostancima stiže na Maksimir..
Niz ozlijeđenih igrača Rijeke iznimno je dugačak, a Kek zbog suspenzija ne može računati ni na važne veznjake Sharbinija i Maleša.
Buffalo - Boston kp2
Boston izgleda nezaustavljivo..
Bruinsi igraju sjajno, najbolja su obrambena ekipa lige, ali i napad odrađuje sjajan posao. Napokon je profunkcionirao i powerplay, u kojem ključnu ulogu igra kapetan Chara.
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 19 dec 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Opet kazem, kod margina igraca dosta toga ovisi oces proci ili ne. MenI su visesatne analize cesto donosile mnogo love I svakako da je znanje I pracenje nba mnogo bitnije kod margina igraca nego nekih drugih sportova ili vrsta kladjenja. Tih 30% sto spominjes, moguce da je istina jer posljednjih dana ima dosta iznenadjenja nego inace, tako da vecina prolaznih listica nije od onih koji se razumiju, prate I analiziraju, nazalost.TimeLine je napisao/la:Ma hoću da kažem da večinu puta kladionica hoće da na taj način napravi u glavama ljudi koji igraju da je to kao bitno i to ih prvenstveno tjera da igraju to nešto. Zato kladionice beru pare, a mi s vremena na vrijeme pogodimo 5 igraca, od prognoza 15 igrača. Prelistaj par prethodnih stranica" ozbiljnih" analiza igrača prolaznost nije ni 30%..Titova-Juga je napisao/la:Ja sam napisao na osnovu cega poznavaoci nba tipuju neke igrace. A zasto kv na istim pada, to valjda svi znamo
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Evolution87
- Kontakt:
Teodosic under
Lull over
Siena-Unicaja under
Lull over
Siena-Unicaja under
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
evo za bevandu, covjek potavio ticket... ja osobno ovu ligu ne pratim al na manji ulog sam ga ispratio.
Anadolu Efes - Real Madrid @ 157.5 under
Bamberg - Zalgiris Kaunas @ 148.5 Over
Barcelona - Budivelnik @ 149.5 Over
Anadolu Efes - Real Madrid @ 157.5 under
Bamberg - Zalgiris Kaunas @ 148.5 Over
Barcelona - Budivelnik @ 149.5 Over
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
drugovi gdje se mze pratiti ovi kosevi igraca da se vidi koliko je ko dao, znam da je bilo pitanje 1000 puta ali da se ne mucim vracajuci se nazad 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
milanist je napisao/la:drugovi gdje se mze pratiti ovi kosevi igraca da se vidi koliko je ko dao, znam da je bilo pitanje 1000 puta ali da se ne mucim vracajuci se nazad
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.