Jel ga vraćate dogodine ili ostaje još sezonu da se kali?anonymousHD je napisao/la:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Zar je ziv taj, kad se sjetim govorili norveski Messi hahahaha
27.10.2020
Ako ostane SOlari bolje mu je da se ne vraca.Blejzer10 je napisao/la:Jel ga vraćate dogodine ili ostaje još sezonu da se kali?anonymousHD je napisao/la:
Bolji od de Jonga

- anonymousHD
- Kontakt:
Igra malac ko sat u Holandiji. Nema hypea oko njega jer ne igra za Ajax, ali je fantastičan ove sezone, pravo je napredovao.leorey je napisao/la:Zar je ziv taj, kad se sjetim govorili norveski Messi hahahaha
Ima dosta klipova ove sezone, gdje stvarno igra brutalno i ovako kad ga gledaš možda unazad 10tak godina jedini igrač koji po igri i nekoj kretnji podsjeća na Messija, ono neće nikad biti niko kao Messi naravno, ali imaju sličnosti.
Ne kontam na koji fazon poredite igrače koji nisu ni blizu ista pozicija. Pa i iz zajebancije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam, dugo je van kluba vec, a ima 20 godina, recimo Vinicius, Mbappe, Dembele su i mladji od njega a vec imaju utakmica na najvecoj razini, on bi morao biti vec bar u drugoj ekipi Real Madrida, da povremeno ulazi ako tako napreduje. Bit ce dobro za Ligu ako nista.anonymousHD je napisao/la:Igra malac ko sat u Holandiji. Nema hypea oko njega jer ne igra za Ajax, ali je fantastičan ove sezone, pravo je napredovao.leorey je napisao/la:Zar je ziv taj, kad se sjetim govorili norveski Messi hahahaha
Ima dosta klipova ove sezone, gdje stvarno igra brutalno i ovako kad ga gledaš možda unazad 10tak godina jedini igrač koji po igri i nekoj kretnji podsjeća na Messija, ono neće nikad biti niko kao Messi naravno, ali imaju sličnosti.
27.10.2020
Meni Halilovic nekako najvise licio na Messija stilom igre, ono kad je dosao u Barcelonu pa gledao njegove klipove po youtubeu bas me podsjetio na Messija.A sad ne znam ni gdje igra, ne znam koji se **** njemu desio.Izvinjavam se na off topicuanonymousHD je napisao/la:možda unazad 10tak godina jedini igrač koji po igri i nekoj kretnji podsjeća na Messija, ono neće nikad biti niko kao Messi naravno, ali imaju sličnosti.

- anonymousHD
- Kontakt:
Za njega je bitno da igra, pogotovo u njegovim godinama. Teško bi se on naigrao u RM trenutno, a i minute koje bi dobio, to mladom igraču ništa ne znače. Viniciusu se iskreno ove sezone posrećilo, nije se ni on nadao da će dobiti ovoliko minuta, ali ozljede i splet okolnosti je dovelo do toga. Pa da dođe i sa 21-22 godine, to su i dalje fine godine, pogotovo ako u nogama ima puno utakmica.leorey je napisao/la:Ne znam, dugo je van kluba vec, a ima 20 godina, recimo Vinicius, Mbappe, Dembele su i mladji od njega a vec imaju utakmica na najvecoj razini, on bi morao biti vec bar u drugoj ekipi Real Madrida, da povremeno ulazi ako tako napreduje. Bit ce dobro za Ligu ako nista.
Pa tu su oni godinama, Mbappe mlađi 3 dana, a Dembele godinu dana, to je ta generacija. Ima za njih još vremena i prostora.
Ne poredi ih niko, već govorim da u nekim situacijama ima sličnosti s njim, neke kretnje. Pa igrao je i Messi lijevo krilo, zar ne?messilla je napisao/la:Ne kontam na koji fazon poredite igrače koji nisu ni blizu ista pozicija. Pa i iz zajebancije.
Upravu si, njega sam totalno zaboravio. Ne znam da li je dobio i minute ove sezone u Milanu.enobarca je napisao/la:Meni Halilovic nekako najvise licio na Messija stilom igre, ono kad je dosao u Barcelonu pa gledao njegove klipove po youtubeu bas me podsjetio na Messija.A sad ne znam ni gdje igra, ne znam koji se **** njemu desio.Izvinjavam se na off topicu
Svima frajer odgovori samo meni ne 

- anonymousHD
- Kontakt:
Hahaha, nisam ni vidio. Ne deri se.Blejzer10 je napisao/la:Svima frajer odgovori samo meni ne

Biće tu tokom ove ljetne turneje, a odlaskom Balea biće prostora za njega. Ko zna?!
Prije svega nema smisla porediti Mbappea i Viniciusa sa Odegardom,to su generacijski talenti nema sanse da Norvezanin bude na tom nivou.Za mene licno njegov vrh vrhova,znaci u najboljem slucaju bi mogao ispasti neki novi Ozil,za vise ne vjerujem.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ozil nikad nista osim 10ke nije mogao igrat jer jednostavno nije imao brzinu za krilo, a ni takticku odgovornost za nekog centralnog veznjaka. Odegaard moze bez problema igrati krilo vec sad, a vremenom bi se od njega vala mogao napravit odlican centralni vezni. Mislim da bez problema moze biti nivo nekog Eriksena npr. Daleko daleko od propalog talenta sigurno, tek je 20 napunio.
Nisam ni sugerisao da je propali talenat,pa najbolje Ozilove partije su iz Reala mislim 2011,taj Ozil i jeste otprilike ekvivalent danasnjem Eriksenu,s tim da Eriksen za razliku od Ozila se krece i bez lopte dok Njemac drka ****.Kada bi bio novi Eriksen to bi bila puna saka brade.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Bez problema može bit nivo jednog od najboljih veznjaka svijeta. Al bez problema
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cisto sumnjam da je iko ziv mislio da Eriksen moze postat ovo sto je danas. Svakako puno realnije nego da Frenkie postane novi Xavi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliki bi hype oko njega bio da je u Ajaxu i da sa 20 godina igra ovako. Eh. Neka, polako, ima za njega još uvijek vremena.

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 25 feb 2019, 22:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Zamisli da jos ima bolje suigrace od onih nesretnika
- anonymousHD
- Kontakt:
Sa onakvom ekipom na 5 mjestu...MElloo je napisao/la:Zamisli da jos ima bolje suigrace od onih nesretnika

Nego, Goal napisao par riječi o njemu https://www.goal.com/en/news/how-is-rea ... 2k6lk58kfw
Tako je, zamisli koliko je dobar kad je Madrid u lovu na Hazarda i Eriksena
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jer Real Madrid je inace razvojni poligon ala Tottenham il BVB pa nema pritisak osvajanja titula i moze se pouzdat u djecu od 20 godina. Ima logike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.