Ha ja, samo nek ga povrede zaobidju, mlad je jos, pa aBd nek zavrsi u jednom od velike trojke.unitarista je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:07Andrej je već ranije morao ići iz Sarajeva, ali ovo je zadnji voz da uspije napraviti solidnu karijeru. Neće biti Busquets, ali nek bude level Hadžiahmetovića unovčiće svoju karijeru.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel stoper onaj mali Husic? Bilo bi top dovesti reprezentativca jedne Švice jos U-21 a znamo, da su im te selekcije uvijek medju top u Evropi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, ima neki manji ugovor tamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:24Jel stoper onaj mali Husic? Bilo bi top dovesti reprezentativca jedne Švice jos U-21 a znamo, da su im te selekcije uvijek medju top u Evropi![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Obecava momak a i taman za U21 praviloMortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:27Jeste, ima neki manji ugovor tamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:24Jel stoper onaj mali Husic? Bilo bi top dovesti reprezentativca jedne Švice jos U-21 a znamo, da su im te selekcije uvijek medju top u Evropi![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako ga povrede zaobiđu, siguran sam da će napraviti solidnu karijeru.Aduka87 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:19Ha ja, samo nek ga povrede zaobidju, mlad je jos, pa aBd nek zavrsi u jednom od velike trojke.unitarista je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:07Andrej je već ranije morao ići iz Sarajeva, ali ovo je zadnji voz da uspije napraviti solidnu karijeru. Neće biti Busquets, ali nek bude level Hadžiahmetovića unovčiće svoju karijeru.
Husic mozda bio najbolji transfer ovo godine. mlad, nas, u21, stoper, visok ne moze bolje. nek igra dobro mozes ga uvijek prodati.
Vole, naravno da vole, bez njih klub ne znači ništa. Samo kad nešto voliš, onda to voliš besprijekorno i ne želiš niti hoćeš da upravljaš tim, nego nesebično pruzaš ljubav i kad je dobro i kad je loše, ne praviš ucjene i ne tražiš zauzvrat ništa osim da bude dobro tome koga voliš. Ja iskreno ne vidim neke ogromne ispade ove Ayle osim nekoliko djetinjastih ispada na društvenim mrežama što se može pripisati modernom zapadnjačkom načinu života, čak šta više marketing i prezentacija kluba je na nivou kakav nikad nije bio, što znači da ipak neko radi na tome. Protiv Mirze sam totalno, ali opet sa druge strane postavio ga je čovjek koji kako stvari izgledaju ulaže značajno u klub i pokušava da napravi jedan veliki iskorak kako za naš klub, tako i za naš fudbal. Eh sad, ako bojkotujem Mirzu, bojkutojem utakmice, bojkotujem i Mirvić a investitora jer on ga je postavio, što kao produkt može dati samo loše po klub kojeg besprijekorno volim, tako da taj luksuz ne mogu sebi da dozvolim.Realno, ovo sada mi izgleda stvarno prejako, a ako ne uspijemo i ovaj put onda sam definitivno gov.o pojeo.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:57Ovi ljudi ne vole klub i ne treba podrzat bojkot vec Aylich i Mirzuh![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Jel fkt Husic taj stoper sto treba doci ili samo znamo da ga Ajla prati i nista vise?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Djokanovic je otišao relativno na vrijeme...trebao je i ranije.
On stagnira u ovakvom Sarajevu. Mozda ćudno zvuci ali bolje i za Sarajevo sto je otišao. I dalje je on borben ali zasicenje je prisutno vec duže vrijeme. A nije da je neka prevaga na terenu.
Nek mu je sa srećom.
On stagnira u ovakvom Sarajevu. Mozda ćudno zvuci ali bolje i za Sarajevo sto je otišao. I dalje je on borben ali zasicenje je prisutno vec duže vrijeme. A nije da je neka prevaga na terenu.
Nek mu je sa srećom.
-
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Panic kupovine i panic prodaje igraca, nece ovo na dobro
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Posudba 6 mjeseci sreca
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pogledajte komentare nakon odlaska iz kopera proslo ljeto nakon 3 godine , a zadnju sezonu su zavrsili drugi u sloveniji odmah iza maribora koji bod. Tamo je ocigledno bio dobar. Wisla je poljski gigant koji je ispao u drugu ligu i vjerovatno da su fazonu ko i mi da yebu igracima i svima oko kluba sve zivo. Mozda se ispostavi da ce odigrati bolje nego renan ili kyeremeh a suprotno se ocekuje. Neki igraci negdje kliknu sa ekipom, negdje ne kliknu. To je vazda kockanje.
Dzaba nam od ovog svega ako se kosevo ne zavrsi do 25-og
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pljuvanje ovog momka sa 4 imena ništa ne znači apsolutno, čak šta više i drago mi je. Automatski se skida teret sa njega i manja su očekivanja a to uvijek donosi olaksanje na adaptaciju, grada i na sami klub kad nema pritiska i velikih očekivanja.
Primjera radi, za Mustedanagićem su česi plakali pa znamo svi kako je prošao kod nas...
Primjera radi, za Mustedanagićem su česi plakali pa znamo svi kako je prošao kod nas...
Podršku iz budžeta Općine u iznosu od 20.000 maraka dobit će i Košarkaški klub Bosna Royal, u iznosu od 100.000 maraka Fudbalski klub Sarajevo, te u iznosu od 50.000 maraka Fudbalski klub Željezničar.
Bravo za Mandica i ekipu, mamice vam se nadojim...
Bravo za Mandica i ekipu, mamice vam se nadojim...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco i 61 gost.