Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Mexico
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Mexico » 25 maj 2018, 20:52

Rigoletto je napisao/la:Cekaju li vrapcicani Godota jos uvijek? Sta kazu đavoli, sprema li se invazija na Tešanj? Jel organizirana crvena noc da se skupi za gorivo i lanč pakete za prvi tim? Premotavaju li se kazete?
Jesi pao kurcu za uši jbte :lol: :lol: grohno si ko baraka :rol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 maj 2018, 20:53

Rigoletto je napisao/la:Cekaju li vrapcicani Godota jos uvijek? Sta kazu đavoli, sprema li se invazija na Tešanj? Jel organizirana crvena noc da se skupi za gorivo i lanč pakete za prvi tim? Premotavaju li se kazete?
Lijepo je znati jelde da te se komšija sjeti iako je i njemu samom teško. Ah taj Mostar :ljepota:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 25 maj 2018, 20:54

High je napisao/la:
Najavljeni novi radovi: Fudbalski savez BiH u stadion Grbavica ulaže milion eura
- Izvođač radova je grčka firma Hellasod. Rokovi za izvršenje radova su 60 dana, a Željezničar će uraditi sve da te rokove smanjimo na 45 dana, da bismo prvu evropsku utakmicu igrali na svom terenu. Vrijednost radova je 1.254.000 KM, a zahvalio bih se institucijama koje su nas podržale i izdvojile određena sredstva za ovaj projekt – izjavio je Šiljak.
Kako je kazao direktor Fudbalskog kluba Željezničar Mirsad Šiljak, vrijednost investicije iznosi nešto više od 1,2 miliona KM, glavni investitor je Željezničar, dok podršku pružaju Fudbalski savez BiH, Kanton i Općina Novo Sarajevo.
Vrijednost investicije je 1,2 miliona KM, a iznos finansira Željezničar uz podršku institucija.
Finansira Željezničar, uz podršku institucija ili Finansiraju institucije, uz podaničke poglede iz Željezničara? :lol:

GOLEMA KRADNIČKA KLASA! Jača od svih saveza, kantona i općina! Od režima!
slika
💩💩

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 maj 2018, 20:56

wobly92 je napisao/la:
Lijepo je znati jelde da te se komšija sjeti iako je i njemu samom teško. Ah taj Mostar :ljepota:
Koliko god da su mi smijesni uvijek mi se akrivira osjecaj empatije pa se i sam rastuzim kad vidim gdje su i sta su. Izroniće
neće
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 25 maj 2018, 20:58

Rigoletto je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Koliko god da su mi smijesni uvijek mi se akrivira osjecaj empatije pa se i sam rastuzim kad vidim gdje su i sta su. Izroniće
neće
Izvini bogati koji ti je kurs zlota kad zavrsavas kukuruz poljacima :urnebes:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 maj 2018, 20:59

Kakav si ti retard jbt :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 maj 2018, 21:04

Đugum: Postoje dupli aršini, UEFA i FIFA će istražiti licenciranje u PLBiH
Maj 25, 2018 16:40

Danas je na stadionu Bilino polje održana press konferencija, na kojoj su se prisutnim medijima obratili generalni direktor NK Čelik Ismet Đugum, pravna savjetnica Zerina Spahić, te generalni sekretar Ismar Huskić.

Tema presa bilo je licenciranje klubova, odnosno prekid sjednice. Nakon što je Čelik dobio licencu, na red su došli Borac, Sloboda i GOŠK no sjednica je prkeinuta, što je dodatno razljutilo Zeničane.

“Mi smo sve ispunili, riješili smo dugove, predali dokumentaciju, ali drugima su dali još roka, odnosno do utorka da riješe dugovanja. Nama su dali rok do 11. Sati u četvrtak, a njima su dali još vremena, to znači da postoje dupli aršini. S davanjem novih rokova drugim klubova, prekipjelo nam je i vidimo šta se radi, ali ne znam zbog čega je to, da li je zbog ulaska investitora ne znam stvarno. Kad su vidjeli da smo dobili licencu sve je to prekinuto. Mislili su da smo se pomirili za PLBiH, ali prevarili su se”, rekao je Đugum, a zatim dodao:

“Ja sam imao namjeru jučer u lice kazati da će im se to desiti, sačekat ćemo u utorak, da ne prejudiciramo. Ako svi ostali dobiju licence, moj prijedlog će biti da UEFA i FIFA istraže kako se daju licence u Premijer ligi. Gospodin Aydin Olgun isto razmišlja kao i mi, tako da ćemo ići u tom pravcu u narednom periodu. Evidentno je da smo dobijanjem licence poremitli planove većini.”

Maksimović: Kakvi dupli aršini? Nekome ne odgovara što je Borac ostao u ligi
Sportski direktor Borca

Sportski direktor Borca iz Banjaluke Marko Maksimović reagovao je na medijsko obraćanje generalnog direktora Čelika Ismeta Đuguma.
25.05.18. 18:25

Na konferenciji za medije Đugum je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što je Komisija za licenciranje N/FSBiH produžila rok Slobodi i Borcu da riješe svoje dugove, što je, prema njegovom mišljenju, znak da postoje dupli aršini.

Aršini o kojima je Đugum pričao za Maksimovića su fikcija.

"Ne znam stvarno o kakvim aršinima Đugum govori. Mi smo ostali regularno u ligi i sasvim zasluženo, tu nema duplog aršina, a naša stvar nije što to nekome nije po volji. Spominjao je dugove koje je Čelik morao vraćati, ali sa svim tim smo se susretali i mi...", rekao je sportski direktor Borca Marko Maksimović, pa potom dodao:

"I uostalom niko nije Borcu prolongirao rok na godinu dana, već na - pet. Iako je situacija teška, vjerujem da će se na kraju pronaći rješenje kako bismo i naredne sezone bili tamo gdje nam je mjesto. Uložili smo nadljudske napore da sve bude u redu."

Borac mora prikupiti čak 730.000 KM. Od te sume, Banjalučani 580.000 KM duguju FK Džaja, a ostatak otpada na bivše igrače, trenere...

P.S. Dje priopcenje sindikalca zenickog sto uze pare od Slobode i pobjeze i postade branioc ugrozenih fudbalera sto bi da uzmu lovu kao zenicki sindikalac i zenicki advokat sto zastupa propalitete Kostica i Fatica.....

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 maj 2018, 21:05

Mexico je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Lijepo je znati jelde da te se komšija sjeti iako je i njemu samom teško. Ah taj Mostar :ljepota:
neće
Izvini bogati koji ti je kurs zlota kad zavrsavas kukuruz poljacima :urnebes:
Kazu skuplje ih izadje kukuruz na plazi nego da gledaju rodjene kako si izbijaju bubrege skokovima sa starog. Zar vam je tamo niska tarifa ili sam ja poskup?

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 25 maj 2018, 21:06

wobly92 je napisao/la:
Sjetim ja ja njega cesto. Javim mu se kad cu na dan na kupanje u Drvenik ili Gradac. On mi nadje parking u hladovini i cuva utoa a strmkapa ga pripazi s 20 kuna. Eto nek sam kaze lazem li :lol: :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 maj 2018, 21:13

Mexico je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Sjetim ja ja njega cesto. Javim mu se kad cu na dan na kupanje u Drvenik ili Gradac. On mi nadje parking u hladovini i cuva utoa a strmkapa ga pripazi s 20 kuna. Eto nek sam kaze lazem li :lol: :lol:
Ne seri zadnji put si na moru bio kad si poslje borusije i dvije limenke fulio bus za podvelezje i uso u onaj za tucepe, dva dana se vraco kuci, vec kontali da si pjan u neretvu upo.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 maj 2018, 21:15

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vec ga rodbina na Ahiret preselila :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 maj 2018, 21:19

hskzmostar je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

Vec ga rodbina na Ahiret preselila :rol:
Doso sam sebi na dzenazu, stari ga ubio od degeneka, dobio zabranu izlazaka, iduca utakmica veleza na koju su ga pustili bila je protiv Jedinstva u federalnoj

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 25 maj 2018, 21:23

Rigoletto je napisao/la: Ne seri zadnji put si na moru bio kad si poslje borusije i dvije limenke fulio bus za podvelezje i uso u onaj za tucepe, dva dana se vraco kuci, vec kontali da si pjan u neretvu upo.
Nemoj da kakis komsija. Priznaj da citavo ljeto blejis u telefon i kontas u sebi hajde bola strmkapa javi se molim te znas bit ce baksisa :lol: :lol: nego ponesi onog crnila za gume u nekoj boci da mi gume iduci put namazes. Ne mogu te brato pripazit svaki put da mi samo cuvas auto moras nekad i uradit nesto korisno :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 maj 2018, 21:44

Sto opet savez ispoštova vodeće strukture ozračenih, za privremeni mir u kući :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 maj 2018, 23:14

UEFA ce reci zadnju rijec :)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 maj 2018, 23:27

prisonbreak je napisao/la:UEFA ce reci zadnju rijec :)
UEFA-u drze smrdljivi sarajevsko-skutorski lobi... fuj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2018, 00:08

Eke, UEFA... hahahhaha....hocel znat ovi vasi srocit dopis slovencu....ako su pismeni ko nasi....n a j e b a l i ste.... hahahhaha.....inace,toj olosiji u eufi bas siste jaja i za bosnom a posebno za nekim celikom.... garant ce vanredni sastanak u vezi desavanja u ovoj kaljugi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 26 maj 2018, 00:14

staragarda je napisao/la:
Eke, UEFA... hahahhaha....hocel znat ovi vasi srocit dopis slovencu....ako su pismeni ko nasi....n a j e b a l i ste.... hahahhaha.....inace,toj olosiji u eufi bas siste jaja i za bosnom a posebno za nekim celikom.... garant ce vanredni sastanak u vezi desavanja u ovoj kaljugi
Vas su brzo rjesili, 'ebali vas pa haj :D ljudk vam iraku po drugim klubovima a vi ih placate :D ko Tuzlcai :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2018, 00:26

prisonbreak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Vas su brzo rjesili, 'ebali vas pa haj :D ljudk vam iraku po drugim klubovima a vi ih placate :D ko Tuzlcai :urnebes:
Ima se,moze se...nema se,kuka se :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 26 maj 2018, 00:51

GoskGabela je napisao/la::lol: Sto se tice poreza i prijavljenih, jednostavno nikoga ne prijavite i nemate duga poreznoj.
Tako mi radimo :clap: :lol:
:rol: :rol:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.