Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

ensadek
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ensadek » 05 okt 2013, 22:46

Jeste li to prvi do sutra ? :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 okt 2013, 22:48

Civa je napisao/la:Hendersone , dominiraš , a Otelo , stvarno ti da odrasteš malo sa godinama , ti tako , rečenice su ti prva liga nema šta :D
Shvatam ja @Rizu nije BR njegov tip trenera za L'pool , ali šta ćeš bitno je da Henderson igra dobro na terenu , i da je danas pokazao neke stvari ''Lavu iz Brazila'' :D
Ja sam se sklonio sa teme da bi se pisalo o Liverpoolu, ali očito da pojedinci neznaju pisati o Liverpoolu.
Što se tiče Hendersona, 101. utakmica za Liverpool je bila i više nego dobra za njega. On samo još nikad nije stao na go i igrao lijevog beka. Mislim da je sve ostale pozicije odigrao za Liverpool.
Vidjelo se danas koliko je bolji on na poziciji veznog igrača nego na rwb. Čak je i Gerard bio mnogo slobodniji u igri prema naprijed. 71% površine zemaljske kugle pokriva voda, ostalo Jordan Henderson. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 05 okt 2013, 22:50

Strašno probacivanje lopte "kroz noge" Suareza jednom od igrača CP-a :D
4.10.2009

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2013, 22:50

@carlo kontam al Alberto jos nije ni dobio pravu cistu priliku da pokaze sta zna odnosno ne zna.
Ulazio je u utakmnicama koje su bile vec rijesene pa je igrao defenzivno il kao danas kad smo vodili pa se niko nije pretjerano trudio.Istina ni Borini nije dobio prilku al zbog ozljede.
Sa druge strane moje misljenje je da je Aspas odigrao korektno one utakmnice gdje je igrao al je bilo jasno svima da dolaskom Suareza on ide na klupi kao sto je i jasno da ce najvjerovatnije Henderson (i ako je bolji na DMF-u od Lucasa) na klupo povratkom Coutinha.
Rodgers je zelio stvoriti natjecateljsku atmosferu a za sad Aspas a pogotovo Alberto nisi opravdali ulozeni novac.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 okt 2013, 23:04

Sta ste se uhvatili Alberta, kada zasluzi da dobije priliku dobice je. Nece se sigurno uzaludno forsirati. Nekim igracima je potrebno godina, dvije, da se adaptiraju. Najbolji primjer je Hederson, covjek je bio na pragu da napusti Liverpool, a sada je nezamjenjiv.
Ima li tih .gifova trebaju mi? :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 okt 2013, 23:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sta ste se uhvatili Alberta, kada zasluzi da dobije priliku dobice je. Nece se sigurno uzaludno forsirati. Nekim igracima je potrebno godina, dvije, da se adaptiraju. Najbolji primjer je Hederson, covjek je bio na pragu da napusti Liverpool, a sada je nezamjenjiv.
Ima li tih .gifova trebaju mi? :D
Alberto danas solidno odigrao onih 25 min. što je ušao, mislim da mu se danas nema šta prigovoriti (ne važi za hejtere njegova lika i djela :mrgreen: ).Mislim da bi bolje bilo da mu je Suarez pružio pas u onoj šansi kad je Sturridge pogodio stativu desnom nogom.Ono je bila odlična sanša za šut dešnjaka, ali Bože moj...I da, do sada je u EPL odigrao čak 52 min. :lol: imat će on itekako prilike da napreduje i igra ;)

Aspas protiv Ville i Stokea odigrao solidno, da ne kažem odlično :mrgreen: a protiv Uniteda, Sotona pa i Swansea baš loše.Nema balansa u njegovoj igri, još se traži i valjda će opravdati ulogu backupa u nastavku sezone (mislim da je njegovih do 5 golova i još 2-3 ass ako ga zdravlje posluži)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 okt 2013, 23:52

De ako neko nabavi MOTD BBC-ev link nek postavi ovdje . Hvala unaprijed .

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 05 okt 2013, 23:55

Sviđa mi se 3-5-2 sistem koji Rodgers polako uvodi, ekipa djeluje sigurno pozadi, a prema naprijed se brutalno brzo transformiše.Sa Johnsonom bi to još bolje izgledalo, on je pravi tip beka za ovo što sad igramo.

Nemam šta posebno komentarisati za igrače, svi su bili dobri osim možda Sterlinga, koji djeluje malo izgubljeno na početku ove sezone.Možda treba forsirat Ibea u ovakvim utakmicama umjesto Sterlinga, da vidimo kako će to da izgleda.

I dalje nisam siguran koliki su dometi ove ekipe, ali zasad je dobro.Prvi na tabeli, bar zakratko, ali nije ni to loše. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 okt 2013, 00:07

nerkolfc je napisao/la:De ako neko nabavi MOTD BBC-ev link nek postavi ovdje . Hvala unaprijed .
http://www.feed2all.eu/watch/212422/1/w ... e-day.html ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 okt 2013, 00:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:De ako neko nabavi MOTD BBC-ev link nek postavi ovdje . Hvala unaprijed .
http://www.feed2all.eu/watch/212422/1/w ... e-day.html ;)
Hvala . Evo pogledao sam sta me zanimalo :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 okt 2013, 00:22

slika

8-) 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 okt 2013, 00:55

Masine, samo istim tempom! :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 okt 2013, 01:02

Henderson je napisao/la:
Ja imam vremena, nego se nema sa kim postati na ovoj temi. Najbolji primjer je jedan mladi forumaš koji je pisao kako trebmo igrati 3-5-2 formaciju a forumaši ga napadaju kako to ne bi išlo, kako to ne valja a tek sada kada je bibliotekar i zvanično prešo na 3-5-2 hvali se ekipa i taktike trenera.
:) :D :mrgreen:
nisam gledao utakmicu, zanima me kakav je bio Henderson na Lucasovoj poziciji
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 okt 2013, 01:14

S obzirom da je blagajnik zakazao sa statistickim podacima koji su mu jaca strana, treba napomenuti da je ovo najbolji start Liverpoola od 1996. godine.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 okt 2013, 01:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:S obzirom da je blagajnik zakazao sa statistickim podacima koji su mu jaca strana, treba napomenuti da je ovo najbolji start Liverpoola od 1996. godine.
2008-2009:
2. Liverpool 7G 5W 2D 0L 10:4 17 points.

Ide ti znanje o Liverpoolu od ruke.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 okt 2013, 11:37

sto se tice alberta on je mlad i kao sto rece jimmy ima vremena za njega. al nek jimmy i ostali pogledaju ako se ne sjecaju koliko su ljudi i hendersona pljuvali i svakog igraca u liverpoolu nakon par losih utakmica. to kod nas nije nista novo nazalost.
aspas je po meni dosta lose odradio vecinu vremena koje je proveo na terenu. mozda i on dođe sebi nikad se ne zna al kad neko kaze da je ovo do sad odigrao dobro ja mogu pomisliti samo dvije stvari il da je ta osoba previse subjektivna ili da ne zna mnogo o fudbalu.
umjesto da se radujete sto je liverpool u vrhu vi samo kontate kako ce te provocirati jedni druge. ne kontam sta je problem ako neko ne voli rodgersa, ne volim ni ja rafu pa nisam nikad prestajao navijati za liverpool i radovao sam se svakoj pobjedi nema veze sto je on sjedio na klupi.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 okt 2013, 12:08

keno94 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Ja imam vremena, nego se nema sa kim postati na ovoj temi. Najbolji primjer je jedan mladi forumaš koji je pisao kako trebmo igrati 3-5-2 formaciju a forumaši ga napadaju kako to ne bi išlo, kako to ne valja a tek sada kada je bibliotekar i zvanično prešo na 3-5-2 hvali se ekipa i taktike trenera.
:) :D :mrgreen:
nisam gledao utakmicu, zanima me kakav je bio Henderson na Lucasovoj poziciji
[youtube][/youtube]

Krade lopte kao Pink Panteri dijamante u Francuskoj, 100% tačni pasovi, igrač može proći ali lopta ne, bez žutog kartona...

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 06 okt 2013, 12:19

Sve mirno i fino dok ne dođe jedna osoba ali ... :roll:
Aspas i Alberto nisu dobili ni pola od onoga što je Henderson dobio u klubu. Svi znamo koliko je Hendersonu trebalo da bude ovo što je sad, iako je i sad sklon greškama i fali tu još znanja i iskustva.
Rodgers je uspio Hendersona naučiti balunu naučit će i njih2 i još mnoge.
slikaslika
Gol Sturridge ;)
slikaslika
Suarez ;)
slikaslika
Gerrard ;)
@OTYNYS je tražio pa evo ako nisi još našao gifove ;)

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 06 okt 2013, 12:52

[youtube][/youtube]

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 06 okt 2013, 15:50

Jordan Henderson - 69/75 passes completed (92% accuracy), won 7 out of 7 tackles & recovered the ball 12 times.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.