Ne zna vise covjek ni sta da misli o ovoj ekipi.
Sinoc su svi fakat dali maksimum.
Rebic jeste zijanio one dvije prilike ali kad vidimo koliko momak trci i trudi se,ko mu moze zamjeriti.
Za Thea se vise rijeci ne trebaju ni trositi uopste, Hakan isto fenomenalna partija.
Ova ekipa djeluje tako da kao sto sada pobjedjuje isto tako moze da se desi pad pa da zaredaju neke lose rezultate. Ili mi nismo navikli pa smo uvjek pod strahom i ocekujemo kada cemo se vratiti na one nase muke ponovo. A momci iz kola u kolo pokazuju,da je ovo sve samo ne slucajni niz dobrih rezultata.
Kad je Pioli doveden prvi sam pomislio evo jos jednog u nizu koji ce od nicega ko pokusati praviti nesto. Ali evo i on pokazuje da zna sa mladim igracima i da zna postaviti ekipu.
Nadam se da momci vec znaju da se ne smiju opustati,jer i uz puno muke i rada,uz taj fenomenalni niz bez poraza mi opet bjezimo samo bod drugoj ekipi.
Samo neka se drze ovako pri vrhu,niko normalno ne ocekuje da tu i zavrse na kraju ali uz ovako sjajan podvig i sve sto su napravili,steta bi bila ne zavrsiti u top 4 ove sezone.
Maldini i ekipa valjda znaju sta im je ciniti,pa neka odrade i taj dio kako treba.
Momci nisu svjesni koliko su radosti donijeli navijacima ovog kluba
Forza Milan!!