Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dakle, situacija u kojoj se nalazimo ne ulijeva optimizam, ako Savović na kraju sezone kaže, ok igram za BiH, mislim da ce biti kasno....Gledajući na slučaj Sulejmanovic ne vjerujem da bi Savović u tako kratkom vremenu dobio dozvolu Fibe....Jbg Uefa je puno pravednija institucija i radi po nekim pravilima koja su ista za sve dok kod Fibe nije takav slučaj.....
Ovo su samo moja neka razmišljanja i nagađanja!!!!
Ovo su samo moja neka razmišljanja i nagađanja!!!!
Malo off topica,Ovcina je zabio 18 trica u zadnje 4 tekme 
Ovog Savovica treba u pet hiljada p.m poslati pa taman da je LBJ.
A ne prosjecna qarina.
A ne prosjecna qarina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
merdanovic
- Kontakt:
http://****.rs/news.php?news=90262" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo izgleda da je Ante Mašić već potpisao za Cedevitu.
Jel neko zna da li je Nurkic posudjen Zadru kao sto je bilo priče?
Evo izgleda da je Ante Mašić već potpisao za Cedevitu.
Jel neko zna da li je Nurkic posudjen Zadru kao sto je bilo priče?
http://sportsport.ba/bh_kosarka/jusuf-n ... adar/95353" onclick="window.open(this.href);return false;
jeste
jeste
- legenda reala
- Kontakt:
Kakve su šanse Juki u Zadru, hoće li dobiti šansu(mislim koliko minuta)
Jel bolji od Joza 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ono sto je veoma vazno dobio je trenera koji zna raditi sa igracima, sto mu je u ovom momentu najvaznij, tj. od kada je otisao maljkoviclegenda reala je napisao/la:Kakve su šanse Juki u Zadru, hoće li dobiti šansu(mislim koliko minuta)![]()
Jel bolji od Joza
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
merdanovic
- Kontakt:
Odlično za Nurkića Jozo i Kaštropil su mu konkurecija.Zadru je trebao jedan centar koji ce odigrati 10-15 minuta idealno za Nurkića ,odličan potez..Vidicemo kako ce biti..
Napokon da mu se da sansa da igra, misilm da je Zadar odlican odabir za njega i da ce imati svojih minimalno 10-tak minuta po tekmi. U svakom slucaju Jusufu sretno, pratit cemo te.nerminh74 je napisao/la:ono sto je veoma vazno dobio je trenera koji zna raditi sa igracima, sto mu je u ovom momentu najvaznij, tj. od kada je otisao maljkoviclegenda reala je napisao/la:Kakve su šanse Juki u Zadru, hoće li dobiti šansu(mislim koliko minuta)![]()
Jel bolji od Joza
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Cuo sam se sad preko fb-a sa Emirom Sulejmanovicem. On sa juniorskom ekipom Union Olimpije igra neki kvalifikacioni turnir za Euroligu, mislim da je to nesto slicno onome sto su Sparsi igrali. Vec danas u 16:30 igraju neku utakmicu. Je l' zna neko gdje se na stranici euroleague.net moze naci ono uzivo pracenje rezultata?
Pa, eto, ko to pronadje, molio bih ga da ovdje zalijepi link od toga...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
http://www.euroleague.net/events/nike-i ... hospitalet" onclick="window.open(this.href);return false;kobe24 je napisao/la:Cuo sam se sad preko fb-a sa Emirom Sulejmanovicem. On sa juniorskom ekipom Union Olimpije igra neki kvalifikacioni turnir za Euroligu, mislim da je to nesto slicno onome sto su Sparsi igrali. Vec danas u 16:30 igraju neku utakmicu. Je l' zna neko gdje se na stranici euroleague.net moze naci ono uzivo pracenje rezultata?
Kada Olimpija bude igrala , samo dole otvoris LIVE
ZELJEZNICAR 1921!
Bi ce zanimljivo u ekipi Olimpije je i Lazic tako da imamo dvojicu za pratiti.hamzaTM87 je napisao/la:http://www.euroleague.net/events/nike-i ... hospitalet" onclick="window.open(this.href);return false;kobe24 je napisao/la:Cuo sam se sad preko fb-a sa Emirom Sulejmanovicem. On sa juniorskom ekipom Union Olimpije igra neki kvalifikacioni turnir za Euroligu, mislim da je to nesto slicno onome sto su Sparsi igrali. Vec danas u 16:30 igraju neku utakmicu. Je l' zna neko gdje se na stranici euroleague.net moze naci ono uzivo pracenje rezultata?
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Trebao s ići na temu mladi reprezentativci ali moram dodati da u ove dvije grupe što imaju rostere ima jako interesantnih imena tj domicilnih bosanskih:) @neno šta bi sa onom razmjenom Karahodžić - Todorović jel to još aktuelno? I inače šta je sa njima dvojicom naravno ako može javno info a ako ne onda na pp.vendeta87 je napisao/la:Bi ce zanimljivo u ekipi Olimpije je i Lazic tako da imamo dvojicu za pratiti.hamzaTM87 je napisao/la:http://www.euroleague.net/events/nike-i ... hospitalet" onclick="window.open(this.href);return false;kobe24 je napisao/la:Cuo sam se sad preko fb-a sa Emirom Sulejmanovicem. On sa juniorskom ekipom Union Olimpije igra neki kvalifikacioni turnir za Euroligu, mislim da je to nesto slicno onome sto su Sparsi igrali. Vec danas u 16:30 igraju neku utakmicu. Je l' zna neko gdje se na stranici euroleague.net moze naci ono uzivo pracenje rezultata?
da nam je ovog ćapina iz radničkog
Juka u sastavu Zadra ima te prenos na arenasport 1 ZADAR-KRKA nadam se danas dobroj minutazi

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
javi kakav je ako udje ne mogu gledat pratim samo live scoreYucca je napisao/la:Juka u sastavu Zadra ima te prenos na arenasport 1 ZADAR-KRKA nadam se danas dobroj minutazi![]()
Nihad 19p 5 skokova.
Dobar Juka bez greske na parketu
Odlicno dobro je da se vratio nakon povrede , proslu je lose odgirao al i jesu ih satrali...lumani je napisao/la:Nihad 19p 5 skokova.
Huhuhuhuh zekonja pokido 23 poena 7 skokova 7 asistencija , izgleda da su svi sinoc gledali mirzu pa malo da ga poprate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.