Sancho mora ostati. Svaka čast bluesi, proslavimo, zaslužili smo poslije 2 godine patnjePensioner26 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 11:54Ako ne planiraju dovoditi nikakvo kvalitetno krilo, bolje onda ostaviti ga. Koga imamo na lijevoj strani da iole liči na krilo?
Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ja mislim da ćemo ići na Gitensa, a rekao je Mareska da će se znati ostaje li Sancho 24-48 sati nakon finala tako da ćemo sutra ili prekosutra znatiPensioner26 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 01:03Sancho mora ostati. Svaka čast bluesi, proslavimo, zaslužili smo poslije 2 godine patnjePensioner26 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 11:54Ako ne planiraju dovoditi nikakvo kvalitetno krilo, bolje onda ostaviti ga. Koga imamo na lijevoj strani da iole liči na krilo?![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve vise mislim da se trebamo rijesiti Gusta i dovesti nekog beka koji moze invertati kad nema Jamesa.
Najvise su me sinoc razocarali Gusto i Madueke.Gusto je u prosloj sezoni na momente djelovao cak i solidno,pogotovo u napadackom dijelu.Ove sezone umjesto da se poboljsa ,jer je mlad covjek,on je bas grohnuo.De znaj sta je razlog .
Madueke brat ima sve,al nema mozga i to naravno ne moze rijesit.On ce uvijek bit ovakav.
Nico Jackson standardno .Ima bar jedan veliki gaf po utakmici.Sinoc je to bila ona kontra i prejak for kada su isli dvojica na golmana.Gol ne zna ni sam kako je dao,dakle standardno.Ok je on za nekog backupa.
Nevezano za sinocnji gol i neki dan rekoh da bi Sancha trebalo ostavit.15 miliona na danasnjem vaktu za krilo od 25 godina je smijesno.4 put vise se daje i za gore od njega.On ako bi pristao na neki paycut da se uklopi u strukturu plata bio bi sasvim solidna opcija na tom krilu uz jos nekog.
Madueke brat ima sve,al nema mozga i to naravno ne moze rijesit.On ce uvijek bit ovakav.
Nico Jackson standardno .Ima bar jedan veliki gaf po utakmici.Sinoc je to bila ona kontra i prejak for kada su isli dvojica na golmana.Gol ne zna ni sam kako je dao,dakle standardno.Ok je on za nekog backupa.
Nevezano za sinocnji gol i neki dan rekoh da bi Sancha trebalo ostavit.15 miliona na danasnjem vaktu za krilo od 25 godina je smijesno.4 put vise se daje i za gore od njega.On ako bi pristao na neki paycut da se uklopi u strukturu plata bio bi sasvim solidna opcija na tom krilu uz jos nekog.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Onaj Madueke mi nije jasan. Igra lijevo,igra desno,a on lud pa lud.darker10 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 07:35Najvise su me sinoc razocarali Gusto i Madueke.Gusto je u prosloj sezoni na momente djelovao cak i solidno,pogotovo u napadackom dijelu.Ove sezone umjesto da se poboljsa ,jer je mlad covjek,on je bas grohnuo.De znaj sta je razlog .
Ne znam sta da mislim o njemu. Samo znam da sinoc nije trebao poceti,kao i Gusto. Ipak je James kapiten,pa koliko god da bude los,moras ga postovati. James je u zadnje vrijeme dokazao da je kapiten i spreman igrati svaku poziciju. Napadac nam treba,i to pod hitno. Sanha pokusati pridobiti,ali ne kontam sta se sa Palmerom desava. Bljesnuo,trpao,asisitirao i onda ga nigdje.
Bit ce zanimljiv prelazni rok,bar sto se tice nas. Svega nam treba.
Ma treba potpisati tog Delapa, dok još misli da će biti prva opcija.
Nakon toga dovesti Gyökeresa, a zahvaliti se Jacksonu (mislim da bi ga mogli uvaliti Manchester Unitedu za dobru lovu, nešto kao Mounta).
Nakon toga dovesti Gyökeresa, a zahvaliti se Jacksonu (mislim da bi ga mogli uvaliti Manchester Unitedu za dobru lovu, nešto kao Mounta).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
Majstorinho
- Kontakt:
Pametna odluka. James i treba igrati samo jedno poluvrijeme, maksimalno 60 minuta jer je zaista klasa od igrača, ali čim odigra čitavu utakmicu povrijedi sesuperFrankie je napisao/la: ↑29 maj 2025, 00:41Evo potvrdio je i Maresca razlog zbog kojeg nije startao Jamesa, ali po meni je to i bilo za ocekivatiMaresca on James - "Joe I promise you, I will start always with Reece, but I'm trying to protect him. He play more games this season than last 2/3 years, and he's happy he knows that, but he's top player for us. For us he's like Cole, the problem is that we need manage him".
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Vrlo lijep osvrtdarker10 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 07:35Najvise su me sinoc razocarali Gusto i Madueke.Gusto je u prosloj sezoni na momente djelovao cak i solidno,pogotovo u napadackom dijelu.Ove sezone umjesto da se poboljsa ,jer je mlad covjek,on je bas grohnuo.De znaj sta je razlog .
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma i Delap je bolji od Jacksona a kamoli ako neko ozbiljnije ime dovedemo
.
Nista za stopera jos mislim rano je ali fino bi bilo sto ranije transfere odraditi.
Suska se oko Gusta opasno navodno se zalio nesto mogao bi on letiti.
Al fakat se lik ne uklapa u ovaj sistem i ulogu.
Nista za stopera jos mislim rano je ali fino bi bilo sto ranije transfere odraditi.
Suska se oko Gusta opasno navodno se zalio nesto mogao bi on letiti.
Al fakat se lik ne uklapa u ovaj sistem i ulogu.
- superFrankie
- Kontakt:
Eto ga Delap jos samo zvanicno treba potvrdjen biti, i prvo pojacanje za sljedecu sezonu je tu
- superFrankie
- Kontakt:
Ipswich zeli Guiuja na posudbu za sljedecu sezonu, iako mislim da on moze i vise, ne bi bila losa pozajmica
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci bilo je istine u svim pisanjima.
Delap,Guehi Gittens vec bi bilo mjau.
Jos ako nam nekog provjerenog mimo toga dovedu
.
Po svim pisanjima doci ce Delap i jos jedan napadac sto bi znacilo Jackson ide lijevo ili napadac ako mora.
Dovedes Gittensa rijesena strana.
Hocemo 60 milki za Maduekea.
Imamo vec Estevaoa tako da nije nerealno da dovedemo sve ovo.
Sredina je rijesena dobili smo taj toliko cekani tandem ove sezone plus Santos i Essugo sa Lavijom ima dubine.
Luksuz buy bi nam na to sve jos bilo uzeti desnog beka i rijesiti se Gusta.
Mada s obzirom koliko cemo igraca prodati bice kesa.
Trebalo bi biti barem.
Delap,Guehi Gittens vec bi bilo mjau.
Jos ako nam nekog provjerenog mimo toga dovedu
Po svim pisanjima doci ce Delap i jos jedan napadac sto bi znacilo Jackson ide lijevo ili napadac ako mora.
Dovedes Gittensa rijesena strana.
Hocemo 60 milki za Maduekea.
Imamo vec Estevaoa tako da nije nerealno da dovedemo sve ovo.
Sredina je rijesena dobili smo taj toliko cekani tandem ove sezone plus Santos i Essugo sa Lavijom ima dubine.
Luksuz buy bi nam na to sve jos bilo uzeti desnog beka i rijesiti se Gusta.
Mada s obzirom koliko cemo igraca prodati bice kesa.
Trebalo bi biti barem.
- superFrankie
- Kontakt:
Po pisanju novinara Delap je samo jedan od dva napadaca koja zelimo. I dalje smo u utrci za novog napadaca, mora da cemo se rijesiti Jacksona. Sto se tice Delapa mislim da ce biti odlicno pojacanje, pogotovo kad uzmemo u obzir ds je samo 30m
Nije ni Delap neka svjetska klasa ali u odnosu na Jacksona zna se zagraditi, ući u duel.
Nadam se da će nam biti od koristi.
Nadam se da će nam biti od koristi.
- superFrankie
- Kontakt:
Drago mi je sto se ovako brzo rijesilo, idemo dalje
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta fali Delapu.
Pogledajte mu tape odlican igrac.
Na to sve i bolja zavrsnica od Jacksona i moze sutirati iz vise pozicija napokon da ne gledam onoga kako kruzi.
Jos 30 milki to je lijeva noga nekog talenta iz Brazila danas toliko vrijedi...
Samo nek nastave ima jos posla.
Pogledajte mu tape odlican igrac.
Na to sve i bolja zavrsnica od Jacksona i moze sutirati iz vise pozicija napokon da ne gledam onoga kako kruzi.
Jos 30 milki to je lijeva noga nekog talenta iz Brazila danas toliko vrijedi...
Samo nek nastave ima jos posla.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jako skeptičan po pitanju Delapa, pokazat će nam iduća sezona. Piše se kao da je nivo Harry Kanea.
- superFrankie
- Kontakt:
Mozemo ga otkupiti za “siću”, u najgorem slucaju ga mozemo prodati za vise nego sto smo platili za njega, tako da bih volio da ga otkupimoBREAKING: Chelsea are in contact with Jadon Sancho’s representatives and would like him to stay if they can agree on contract terms. (@SkySportsNews)
-
Majstorinho
- Kontakt:
Delap dolazi, ganjamo još jednog napadača i priča se da ćemo dovesti Emeghu 2026 na ljeto. Nicolas Jacksone doviđenja i ne vraćaj se
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Daleko je on od gotovog igraca siguran sam da ce dostici nivo bar jedan level ispod Kanea, ne treba samo da on nosi pritisak, vidio sam negdje da je Jackson nezadovoljan i da hoce da ide mozda se zato traze dva napadaca bas mi je zanimljivo vidjet tim za klupsko svjetsko a zatim i za PLPensioner26 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 19:02Jako skeptičan po pitanju Delapa, pokazat će nam iduća sezona. Piše se kao da je nivo Harry Kanea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.