Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 jun 2025, 01:13
"KRAJIŠNIK -- iskreni, pravi.
Jer, uz svo poštovanje svima samo Krajišnik istinski osjeti ovu državu i dušu i potrebu ove države.
Hahahaha kako patetican komentar u pm... i ja sam krajisnik, ali zadnja recenica je u najmanju ruku fasisticka i za malja... cuj mi krajisnici dobri, a ovi drugi nisu i ovi drugi ne vole BiH kao mi krajišnici i ovo drugi ne osjete potrebu ove drzave kao mi.. pfffff verbalna dijareja, izvanjavam se svim bosancima na ovoj izjavi moga zemljaka, nisu svi krajišnici ovako udaljeni od realnosti
Mi krajisnici ne osjetimo vlastite potrebe u bosanskoj krajini, kamoli da osjetimo potrebe cijele drzave, da nam nije blizine zapadu i da nije velika vecina krajisnika na zapadu, pa mi bi bili katastrofa, hvala bogu na toj blizini i sto smo imali mogucnost odlaska, inace ekonomski nas kraj bi tesko prezivio, jer nismo sposobni nista veliko da sami organiziramo, stalno se medjusobno svadjamo i ratujemo...a kad smo kod bh sporta, mi krajisnici nismo sposobni jedan nogometni klub da imamo u premier ligi, onda mi dodje ovdje jedan kralj i pise kako smo mi nadljudi i kako cemo mi nesto spasiti, prvo treba krajinu osposobiti, bolnice nam fuj, nemamo metra autoceste, infrastruktura nam je kriminalna itd itd