Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 09 dec 2009, 12:37

fera je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:De mi recite ko će igrati sutra ako Bog da. Je li Liverpool sa najjačim sastavom ili ?

Mislim da žele svakko da pobjede, ali eto, možda i neće igrati u najjalem sastavu. pa ko zna, neka napiše. 2.10 dobra kvota. Hvala.

@Reds-Forever

Ipak prođe Bayern, ostajte samo mi :roll:
Sigurno ce odmarat Gerrard,Mascherano,Kuyt i Insua,,a i Fiorentina ce sigurno bez pola igraca igrat zato sto je Lyon domacin Debrecenu i 99 % ce dobit ;)
fera je napisao/la:koji je onaj rafa moron... on nije zelio owena u timu jer ima velikog i strasnog voronina....
Da je Messi,a ne Owen nek nije vratio debila koji leti za kesom,,prvo je zavlacio navijace kako ce potpisat novi ugovor al naravno majmun je svakog koji voli klub izlevatio i za mizernih 8 miliona otiso,,a da ga nismo pustili limun bi dobili za njega..To je nas dragi Owencic koji tolko voli Liverpool ;)

Btw. izgleda da Keirrison na posudbu dolazi

Brazilian striker Kerrison could be on his way to Anfield in January according to reports.The 21 year old Barcelona player is currently on loan at Benifica but is finding it difficult to break into that side.
Liverpool tried to sign him in the Summer but he chose to join the Catalans in a £12 million deal.
Now an opportunity has arisen to land the striker on loan to give a badly needed boost to our forwards.
The highly promising player could be just what Liverpool need.
nema veze nek rafa zato voli liverpool....
Hvala Bogu da voli,on ne leti za kesom ko moron Owen,imo je ponude Reala i Intera koji bi ga puno bolje placali
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2009, 13:01

Karim_Madrid je napisao/la:
Saurman je napisao/la:nisam navijac liverpoola ali ljudi su vas poderali prosle sezone prema tome ja bih sutio na ovoj temi :D kaj ne :D
:mrgreen: aje topa LIGA PRVAKA niste osvojili do 90tih :!: znaci cekali ste vise od 35 godina :mrgreen: odigramo 2 tekme sa Livepoolom sa igracima koji nisu zasluzili ime Real Madrid sa losom atm.u klub ispadnemo i tocka,oni ispadnu u sljedecemo kolu i nista :lol: :lol: vas su oderali Chelzijanci pa sta prosli ste i osvojili tu LP :mrgreen:
izvini molim te a koliko ste vi čekali na ligu prvaka dok Mijatović nije pogodio protiv Juvea u Amsterdamu `98-me?

Pa ja mislim da je tu negdje oko 35 godina.Ispavi me ako griješim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 dec 2009, 13:10

Rz88 je napisao/la:@Reds-Forever

eh kad ste se toliko napatili valjda vam nece biti uzaludno u osmini finala...

ne znam sta ce mu aquilani veceras..mislim...toliko vaznih utakmica je propustio,nije se rizikovalo s njim i sad ce mu dati sansu u jednoj,nazalost,beznacajnoj utakmici..bolje da mu je dao sansu protiv blackburna :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 dec 2009, 13:18

reds_forever je napisao/la:

ne znam sta ce mu aquilani veceras..mislim...toliko vaznih utakmica je propustio,nije se rizikovalo s njim i sad ce mu dati sansu u jednoj,nazalost,beznacajnoj utakmici..bolje da mu je dao sansu protiv blackburna :roll:
Iznenadjujes me haverice,,valjda je logicno da dobije sansu u rezervama il rezultatski neznacajnoj tekmi u kojoj nece bit grube igre..da smo u nekoj drugoj ligi vjerovatno bi puno ranije zaigro al ne treba pricat kolko se trci i zestoko igra u Engleskoj..vecina 100 % spremnih igraci koji su dolazili iz drugih liga nisu mogli izdrzat taj tempo,a kamo li neko ko je tolko "osjetljiv" :roll:

Bolje ga sacuvat,a ne da je prerano zaigro i jos vise se povrjedio.

In physiotherapist we trust :D :D :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Gerrardsevratio
Kontakt:

Post Postao/la Gerrardsevratio » 09 dec 2009, 13:21

Iznenadjujes me haverice,,valjda je logicno da dobije sansu u rezervama il rezultatski neznacajnoj tekmi u kojoj nece bit grube igre..da smo u nekoj drugoj ligi vjerovatno bi puno ranije zaigro al ne treba pricat kolko se trci i zestoko igra u Engleskoj..vecina 100 % spremnih igraci koji su dolazili iz drugih liga nisu mogli izdrzat taj tempo,a kamo li neko ko je tolko "osjetljiv" :roll:

E ako je tebi logicno da igrac sklon povredama igra nebitnu utakmicu , nema se sta dalje pricati !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 dec 2009, 13:22

Phill Jackson je napisao/la:Iznenadjujes me haverice,,valjda je logicno da dobije sansu u rezervama il rezultatski neznacajnoj tekmi u kojoj nece bit grube igre..da smo u nekoj drugoj ligi vjerovatno bi puno ranije zaigro al ne treba pricat kolko se trci i zestoko igra u Engleskoj..vecina 100 % spremnih igraci koji su dolazili iz drugih liga nisu mogli izdrzat taj tempo,a kamo li neko ko je tolko "osjetljiv" :roll:

a sta ako se veceras povrijedi :?: To je ono sto mene brine..da se ne povrijedi u jednoj nebitnoj utakmici i da jos koji put moramo gledati lucasa.... trebali su njega poslat onoj,nisam sigurna jel se tako preziva...kovacevicki u beograd da ga izlijeci ....kad su vec slali benayouna i rieru
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 dec 2009, 13:24

Jel se meni učinilo ili je zaista smanjen broj stranica na ovoj temi? Prije neki dan bilo je preko 500 strana,a sad 460.Zašto? :?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 dec 2009, 13:36

alan_kardec je napisao/la:Jel se meni učinilo ili je zaista smanjen broj stranica na ovoj temi? Prije neki dan bilo je preko 500 strana,a sad 460.Zašto? :?
a moguce da je tema malo ociscena...ako je tako..divim se onom ko je imao zivaca za to... :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 dec 2009, 15:14

Moj najdraži igrač u Engleskoj ligi igra večeras. Aquilani, kako je dobar aaaa.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 dec 2009, 16:23

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
MElloo je napisao/la:ma ima i slijedeca sezona za Epl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i CL(ako dodjete do tog) :D :D :D
I ovakvi kakvi jesmo bi vas razvalili ko onda :lol: ,,ja mislim da je jedno 20 suteva o okvir gola tad bilo,,i pored 4 komada Casillas igrac utakmice bio :D
:mrgreen: :mrgreen: samo vi pricajete razvalila vas FIRENCA LYON :lol: :lol: EL igrate zato vam RAUL PORUCUJE OVO STO VIDITE :mrgreen: šššššššššššššššššššššššššššššš
Cuj Fiorentina,Lyon...a Alkokoko il' kako vec?:D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 dec 2009, 17:53

VELIKI REAL uvijek moze doci po pola porcije na ANFIELD :D
evo malo podsjecanja
Liverpool pregazio i ponizio Real

LIVERPOOL je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pregazio Real 4:0 i tako prošao dalje ukupnim rezultatom 5:0.
> Chelsea ipak prejak za Staru damu
> Žuta podmornica potopila Atenu, Bayern još jednom ponizio Sporting
Iako su izabranici Juandea Ramosa su na Anfieldu imali težak posao uoči uzvratne utakmice jer su u prvoj minimalno poraženi, rijetki su očekivali ovakvu katastrofu Reala na Anfieldu. Liverpool je od prve minute krenuo uraganski, sasvim preuzeo inicijativu i vidjelo se da će to biti njihova večer.
Torres i Mascherano su u prvih deset minuta imali odlične prilike za zabiti, a već je u 16. minuti Casillas prvi put morao po loptu u mrežu nakon što ga je svladao Torres. Na drugi pogodak smo čekali svega 12 minuta, zabio je Gerrard sa bijele točke nakon velike pogreške belgijskog suca De Bleeckerea koji je neopravdano svirao igranje ruke Heinzeu. Treba reći da su gosti protestirali kod oba pogotka i vjerojatno će i u narednim danima trajati ogorčenje sa španjolske strane. Naime, kod prvog pogotka Fernanda Torresa su uvjereni da je tome prethodio prekršaj na Pepeu.
Nakon dva uvodna pogotka u prvih pola sata, nastavak je počeo u istom stilu, te je već u 47. minuti Liverpool vodio 3:0.
Akcija je započeta od Babela koji je na lijevoj strani lomio suparnike, na kraju je pored Ramosa centrirao, a natrčali Steven Gerrard je postigao već sedmi pogodak ove sezone u Ligi prvaka. To ga postavlja na prvu poziciju ljestvice strijelaca, gdje se nalazi zajedno sa Miroslavom Kloseom.
Real čak nije uspio zabiti niti počasni pogodak, već je na suprotnoj strani bljesnula još jedna kontra koju je pogotkom završio talijanski nogometaš Dossena, koji je nešto ranije ušao u igru.
Za Real se, pak, nastavlja prokletstvo osmine finala. Tu fazu Lige prvaka nisu prošli od 2004. godine, a ovaj put su ispali bez ispaljenog metka, potpuno potučeni od strane Benitezovih nogometaša.

Liverpool - Real 4:0 (Liverpool prolazi dalje ukupnim rezultatom 5:0)
Tijek susreta:
Liverpool je bolje otvorio susret. Torres je u četvrtoj minuti imao čistu prigodu, a nakon njega je pokušao i Mascherano.
Gol za Liverpool! Bolju igru u prvih na otvaranju utakmice Redsi su okrunili pogotkom. Torres je zabio iz blizine na asistenciju Kuyta.
Liverpool zaista igra odlično, potpuno kontrolira igru i stvara prilike.
Jedanaesterac za Liverpool! Sudac Franck de Bleeckere pokazao je na bijelu točku , lopta je pogodila Heinzea u ruku.
Gol za Liverpool! Steven Gerrard siguran je s 11 metara, Casillasa je poslao u desnu stranu,a on je mirno plasirao loptu u lijevu. Velika prednost Redsa, ali i velika pogreška belgijskog suca.
Prilika i za Real u 38. minuti, Raul je pokušao glavom nakon centaršuta s desna, ali Reina hvata loptu. Nakon pet minuta nova prigoda Madriđana. Robben je prošao po lijevoj strani i dao za Sneijdera koji je stajao na vrhu šesnaesterca i u padu pucao, ali nema smanjenja vodstva.
Završilo je prvo poluvrijeme.
Gol za Liverpool! Real je praktički ispao iz Lige prvaka. Alonso je gurnuo Babelu loptu, a ovaj zavrnuo u šesnaestarac Reala. Na loptu je natrčao Gerrard i zakucao je u mržu dok ga je obrana Reala mirno promatrala.
Udarac Sneijdera u 58. minuti prošao je kraj desne vratnice gola Reine.
Real je konačno zabio, ali gol nije priznat. Nakon kornera kojeg je izveo Sneijder, netko u napadu Reala je skočio i glavom spustio loptu za Higuaina koji zabija iz neposredne blizine, ali je pogodak opravdano poništen zbog zaleđa.
Gol za Liverpool! Nevjerojatna noć Liverpoola! U 88. minuti Dossena je nakon brze kontre Redsa zabio četvrti gol za englesku momčad i za veliko poniženje Reala. Sad je ukupno 5:0 za Liverpool.
Kraj utakmice, Liverpool je porazio Real.

uzivajte :mrgreen: "KRALJEVI"

i evo vam sastavi:
Liverpool FC
Reina
Carragher
Skrtel
Aurelio
Arbeloa
Mascherano
Alonso
Gerrard (C)
Babel
Kuyt
Torres

Real Madrid FC:
Casillas
Cannavaro
Pepe
Heinze
Ramos
Lassana Diarra
Gago
Sneijder
Robben
Raul (C)
Higuain
FK Pjetlovi

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 09 dec 2009, 20:24

Oficijelni sastav Liverpool-a protiv Fiorentine:

---------------Cavalieri-------------------

Darby------Agger------Skrtel------Insua

---------------Mascherano----------------

Benayoun--Gerrard--Aquilani--Dossena

-----------------Kuyt----------------------

Sub.

-Reina
-Kyrgiakos
-Aurelio
-Carragher
-Spearing
-Pacheco
-Torres

Tako mi je drago da napokon vidim Aquilanija u startnoj postavi. Ali mi je jos draze da je Pacheco napokon na klupi, ne mogu da docekam da vidim ovog super talenta u postavi. Torres na klupi i ocekuje se da ce igrati zadnjih 10-20 minuta.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 dec 2009, 20:34

makas je napisao/la:Oficijelni sastav Liverpool-a protiv Fiorentine:

---------------Cavalieri-------------------

Darby------Agger------Skrtel------Insua

---------------Mascherano----------------

Benayoun--Gerrard--Aquilani--Dossena

-----------------Kuyt----------------------

Sub.

-Reina
-Kyrgiakos
-Aurelio
-Carragher
-Spearing
-Pacheco
-Torres

Tako mi je drago da napokon vidim Aquilanija u startnoj postavi. Ali mi je jos draze da je Pacheco napokon na klupi, ne mogu da docekam da vidim ovog super talenta u postavi. Torres na klupi i ocekuje se da ce igrati zadnjih 10-20 minuta.
nije mu trebao gerrard nikako :evil:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 dec 2009, 20:35

Hajde neka neko bude ljubazan pa posalje link da gledam utakmicu :roll:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 09 dec 2009, 20:39

gdje nam je el fenomeno lucas leiva? KONACNO da vidimo sta zna owaj aquilani, daj boze da bude najbolje pojacanje liverpoola EVER
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 dec 2009, 21:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde neka neko bude ljubazan pa posalje link da gledam utakmicu :roll:

http://atdhe.net/10827/watch-liverpool-vs-fiorentina

Pokušaj tu.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 21:33

1:0 :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 22:08

1:1 :x
Ulazi Torres..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 dec 2009, 22:09

Lily je napisao/la:1:1 :x
Ulazi Torres..
Koji ce nam racku Torres sada,bezveze rizikuje povrede Rafa,i njegovu i Gerrardovu i Aquilanijevu...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 dec 2009, 22:19

Razočaran sam u Liverpool. Zar se ne mogu oprostiti makar pobjedom. Ahh, tužna sezona u Ligi prvaka od njih. Kako li će odigrati sa Arsenalom u nedelju kada igraju u Grčkoj tamo 18-godišnjaci.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.