Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2013, 20:11

A šanse da zaigra za BiH su minimalne.Prošao sve omladinske selekcije Hrvatske.Halilović je u malo drugačijoj situaciji i zato postoji nada za njega.A i glupo bi bilo očekivati da Dinamo pravi igrače za našu reprezentaciju.
DRUG NEBI TI PUNCA

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 16 mar 2013, 20:14

Sakuragi je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:ni jedan rijec o kolasinca vi ste me razocarali
pa **** tako ti je drug kad bude los rezultat, svi se poklope :mrgreen:

kako je igrao nas Seo? ja nisam imao vremena da gledam danas..
momak je bio fantastican medju najboljima lako razlog o cemu je mijenjen je taktika trener htio igrati napadacki u zadnji 30 minuta a primilu su jos 2 gola bez kolasinca

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 16 mar 2013, 20:16

Majstor10 je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:ni jedan rijec o kolasinca vi ste me razocarali
pa **** tako ti je drug kad bude los rezultat, svi se poklope :mrgreen:

kako je igrao nas Seo? ja nisam imao vremena da gledam danas..
momak je bio fantastican medju najboljima lako razlog o cemu je mijenjen je taktika trener htio igrati napadacki u zadnji 30 minuta a primilu su jos 2 gola bez kolasinca
Kola je beton, samo da hoce za nas igrati.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2013, 20:19

nevera je napisao/la:Cudi me da ovdje nitko ne spominje malog Jedvaja koji je sa 17 godina vec standardan u D.Zagrebu. Kazu da je cak i veci talenat od Halilovica a to sto sam dosad od njega vidio to i potvrdjuje, puno je ozbilniji igrac. Siguran sam da ce zavrsit u nekoj top-ekipi..
Inace, otac mu je rodjeni Mostarac i bivsi igrac Veleza, Zdenko Jedvaj...

Jedvaj, Kolasinac i Bicakcic, eh to bi vec na nesto licilo...
Bogami, tesko da ce ovaj postati fudbaler sa ovakvim imenom JEDVA JA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 16 mar 2013, 20:45

hgel, ne bih htio da idemo u krajnost, ali nema teorije da ce jedvaj igrat za bih.prvo hrvat je kao i otac mu.drugo rođen je u mostaru, ali mostara nije vidio.cijeli zivot zivi u zagrebu i tako to.znate kako to ide.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 20:50

A evo i @nate - a, spasioca svih Hrvata od bosansko - hercegovačke reprezentacije. :geek:
Neka bola, pusti nas da sanjamo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 16 mar 2013, 20:53

zizu1991 je napisao/la:A evo i @nate - a, spasioca svih Hrvata od bosansko - hercegovačke reprezentacije. :geek:
zbog ovog i nisam mislio nista i ne pisat.zasto odma napadas i pises gluposti? imam pravo na misljenje kao i svi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 20:56

Znaš, nekada valja mišljenje i promjeniti, nije valjda da svaki igrač koji je bh Hrvat, koji ima neke veze sa BiH neće i ne želi igrati za BiH ? To je veoma veliki postotak, i vrlo mala vjerovatnost čak i statistički gledano, pa nekada valja reći ne znam.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 mar 2013, 20:58

emir79 je napisao/la:
nevera je napisao/la:Cudi me da ovdje nitko ne spominje malog Jedvaja koji je sa 17 godina vec standardan u D.Zagrebu. Kazu da je cak i veci talenat od Halilovica a to sto sam dosad od njega vidio to i potvrdjuje, puno je ozbilniji igrac. Siguran sam da ce zavrsit u nekoj top-ekipi..
Inace, otac mu je rodjeni Mostarac i bivsi igrac Veleza, Zdenko Jedvaj...

Jedvaj, Kolasinac i Bicakcic, eh to bi vec na nesto licilo...
Bogami, tesko da ce ovaj postati fudbaler sa ovakvim imenom JEDVA JA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mali im predispozicije da bude veci igrac i od ovog hadzica i hajrovicai pa i vranjesa vrsajevica ;) a na dobrom je putu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 mar 2013, 21:51

Fajic strijelac za Maribor,a juce Avdic donio pobjedu Zwoleu nad Rodom ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 21:55

Jao ovoga Maribora i qrca, pa samo im Fajić igra, lik brani, daje golove, u zadnja 3 meča 3 gola dao.
Evo sada izgubili kući 1 : 3 od Domžala ... Ono što mi je drago je to ... da se potpuno adaptirao, igra u prvih 11, i pokaziva se kao najbolji pojedinac u timu Maribora, a tek je praktički stigao.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 mar 2013, 21:59

Dialiba strijelac za Mechelen
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2013, 22:08

TMovac je napisao/la:Dialiba strijelac za Mechelen
Niti je zaboravljen a bogami niti potencionalni.Dialiba je sad Senegalac 101 %,inace vise je golova Pandza zabio od njega 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 mar 2013, 22:20

harishp je napisao/la:
Niti je zaboravljen a bogami niti potencionalni.Dialiba je sad Senegalac 101 %,inace vise je golova Pandza zabio od njega 8-)
Jos ima naše državljanstvo,a kako nije odigrao zvanicnu utakmicu za Senegal jos uvijek teoretski moze igrati za nas.lik je brz kao munja,a nebi bilo loše imati malo egzotike u repki,a svakako nemamo trećeg napadača koji bi mogao uskociti umjesto Dzeke i Vede.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 mar 2013, 23:27

TMovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jos ima naše državljanstvo,a kako nije odigrao zvanicnu utakmicu za Senegal jos uvijek teoretski moze igrati za nas.lik je brz kao munja,a nebi bilo loše imati malo egzotike u repki,a svakako nemamo trećeg napadača koji bi mogao uskociti umjesto Dzeke i Vede.
odigro je jednu ne znam koju tačno

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 mar 2013, 23:39

Jos ima naše državljanstvo,a kako nije odigrao zvanicnu utakmicu za Senegal jos uvijek teoretski moze igrati za nas.lik je brz kao munja,a nebi bilo loše imati malo egzotike u repki,a svakako nemamo trećeg napadača koji bi mogao uskociti umjesto Dzeke i Vede.[/quote]

odigro je jednu ne znam koju tačno[/quote]
Prijateljska je bila koliko ja znam.Mada ako igrac odigra i 1 zvanicnu ima pravo da odabere drugu repku.Dobro mozda nije sad neki kvalitet ali trenutno nemamo 3 napadaca,a momak je brz ko munja.A zadovoljio bi i ove kojima je patriotizam na prvom mjestu ispred nekih igrackih kvaliteta.momak često piše po fejsu kako mu fali Bosna i grad Sarajevo,stavlja pjesme Dine Merlina...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2013, 23:44

TMovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
I da nase drzavljanstvo jos ima,definitivno nema pravo vise da zaigra za nas.Razlog nema pravo mjenjanja sporstkog drzavljanstva po sto puta.Promjenio ga je kad zaigrao za Senegal zadnju tekmu.Dialibica je dobar i iskren momak(meni licno drag zbog onih zastava u Spaniji tacnije Murciji kad je BIH igrala jedini garo sa BIH zastavom na aerodromu,ljudi se ibretili) :mrgreen: ,ali to je ipak zatvorena knjiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 17 mar 2013, 01:28

bagrcavi je napisao/la:A šanse da zaigra za BiH su minimalne.Prošao sve omladinske selekcije Hrvatske.Halilović je u malo drugačijoj situaciji i zato postoji nada za njega.A i glupo bi bilo očekivati da Dinamo pravi igrače za našu reprezentaciju.
Zašto je glupo da Dinamo, a nije glupo da Schalke ili Fiorentina? :?

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 17 mar 2013, 01:31

Da mi je samo znati sta ce hrvati pisati u slucaju da Alen izabere BiH, kao da gledam da ce mu glavu ucjeniti.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 mar 2013, 01:33

nate je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:A evo i @nate - a, spasioca svih Hrvata od bosansko - hercegovačke reprezentacije. :geek:
zbog ovog i nisam mislio nista i ne pisat.zasto odma napadas i pises gluposti? imam pravo na misljenje kao i svi.
Imas i pisi sta hoces al nemoj bogati o tome hoce li ili nece igrati to je molba

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 7 gostiju.