Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Povedi bosanske Gazije u boj na Maracani protiv 11 igrača i 50 hiljada navijača Argentine

Na kraju utakmice ce svi ti Argentinci kleknut pred kapitenom i jasno porucit: NE ZASLUZUJEMO TE EMIRE SINE BOSANSKI. OPLODI NAM ZENE I KCERKE AKO TO ZELIS. HVALA.Sheyi je napisao/la:Povedi bosanske Gazije u boj na Maracani protiv 11 igrača i 50 hiljada navijača Argentine
![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rano si počeo sa cuganjem, imaš još 7-8 sati do tekme 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od Spahe na licnom planu ocekujm da zadrzi konecntraciju svih 90 min., bez zajebavanja, penala ili crvenog kartona. U ostalo ne sumnjam, ostavice srce na terenu.
Kao kapiten, nadam se da ce odrzat strasan motivacioni govoru svlacionici, jer S...sigurno nece.
Ma bitno je ne potonut ako nas bas pregaze. Dvije naredne su kljuc.
Kao kapiten, nadam se da ce odrzat strasan motivacioni govoru svlacionici, jer S...sigurno nece.
- Goalgetter
- Kontakt:

Kapitenu.
Ma on je kabadahija i klošar ili kako su ga već prozvali pojedinci ovdje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Goalgetter je napisao/la:
Kapitenu.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ljudina!!Goalgetter je napisao/la:
Kapitenu.![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Crni Emire, večeras je tvoja noć! S rukom na srcu svoju braću vodiš i predstavljaš milione Bosanaca i Hercegovaca! Emirski i kapitenski i večeras, hrabro i snažno, pa šta Bog da!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
i onda neko ima hrabrosti reci da je barbarez bio veci kapiten
NIKO NIKAD KAO SPAHA!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Uh Spaha dragi sta mi radis. Koja gromada od covjeka. Drago mi je sto je na facebooku sada, zasto da prica sa bagrom iz medija nasih kad moze sam komunicirat sa navijacima? Bravo Spaha, primjetite kako je elokventan, pametan i dobar kao hljeb. Uz to je ratnik, lider i GAZIJA.
NE ZASLUZUJEMO TE KAPITENU!
NE ZASLUZUJEMO TE KAPITENU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
tu je to, "u pet grama"LenBias je napisao/la:i onda neko ima hrabrosti reci da je barbarez bio veci kapitenNIKO NIKAD KAO SPAHA!
sjeti se Barbe i tekme protiv SCG
15.10.2013.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vodi nas do pobjede kapitenu... 
EMIR SPAHIC

EMIR SPAHIC
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Cuj ovog motivacioni govorfloyd je napisao/la:Od Spahe na licnom planu ocekujm da zadrzi konecntraciju svih 90 min., bez zajebavanja, penala ili crvenog kartona. U ostalo ne sumnjam, ostavice srce na terenu.
Igras prvu utakmicu ikada na nekom velikom takmicenju i to protiv Argentine i jos na Brazilskoj Marakani.
I ti pises o motivaciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
svako ima različito mišljenje, za mene su i Sergej i Spaha veliki kapiteni, to bi bio i Bajramović, jer njih trojica imaju ono nešto posebno! meni lično, od svih naših sinova, najveći je Sergej, zatim Spaha, pa Bajramović
al' kao što reče momak gore, male su to razlike, veliki igrači, ljudi, patrioti!
Nikako nije dobro što je Spaha startao sa žutim kartonom. Valja mu se sad čuvati sljedećih šest tekmi.
Ne igra Nasri,niti sudi onaj Skot.Bum izdrzal.levat je napisao/la:Nikako nije dobro što je Spaha startao sa žutim kartonom. Valja mu se sad čuvati sljedećih šest tekmi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Emir sinoć standardno, kapitenski. Jedna greška čini mi se u onoj predaji lopte, al' ništa opasno.
Neki će shvatit' koliko nam ovaj igrač znači tek kad se isti povuče u penziju, nažalost.

Neki će shvatit' koliko nam ovaj igrač znači tek kad se isti povuče u penziju, nažalost.
NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU!!!Goalgetter je napisao/la:
Kapitenu.![]()
odlicna utakmica najboljeg vodje svih vremena, spaha legendo nasa 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mostarska, Proximic, rishovski, rukometubih23 i 40 gostiju.