NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

solinas
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la solinas » 06 mar 2017, 17:52

Yebena utakmica.Velez ako izgubi u teskoj je poziciji.5 ispada. (Tako sam procitao negdje mozda grijesim.).Bice tesko onda stici Jedinstvo,Slogu SH,i td...
Uvjek se moze premirati neko da odustane od federalne od nizeligasa ovih,ali eto oni kazu ne bave se tim.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 mar 2017, 17:54

Baader je napisao/la:
LloriS je napisao/la: Ma nemoj tako, eto mi smo seljaci i krkani a oni su fini i posteni a zaboravili su ovu koreografiju i uvrede koje su bile upucene nama, i onda se kao bune ovdje :lol: :lol: Posteni :beba: Red Barby :beba: niko posteniji od njih, al dobro neka im bude mi smo seljaci sa brda oni su gospoda iz hercegovackog kamenjara :facepalm: :facepalm:
Kako misliš oni :kafa:

Pa mi se i dalje ponosimo ovim stvarima što ste ovdje nabrojali :kafa:
Ponosite se i dalje :tokralju:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 mar 2017, 18:07

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 mar 2017, 18:42

shaman7 je napisao/la:Samo hocu reci ako je ovo zvanicna najava kluba ili navijaca da je presmijesna i pravo seljacka...
Ovo nije zvanicna objava od kluba, ne budi smijesan. Momak napisao svoje misljenje.

Jeste se naložili ko da ćemo u rat, tuga je da se oba ova kluba bore za opstanak u Prvoj ligi FBIH :?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 06 mar 2017, 19:15

Gle ljudi, imaju u 15 kola 2 pobjede i najavljuju u gostima da ce dobiti Jedinstvo :lol: :clap:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 mar 2017, 19:31

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Gle ljudi, imaju u 15 kola 2 pobjede i najavljuju u gostima da ce dobiti Jedinstvo :lol: :clap:
Dobro smo i te dvi imali sa onom ekipom :hmmmmm: Sada je druga prica i imamo trenera koji je jedan od boljih u drzavi kao i sklop mladih,tehnički potkovanih i fizicki pripremljenih igraca za dvije utakmice. Bum videli kaj buš ne buš da
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 06 mar 2017, 19:39

Bit ce fino, Curic je tu, ali sumnjam da ce igrati odmah. Sve u svemu, jedva cekam.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 mar 2017, 12:03

Coovjek najavi utakmicu ja imam osjecaj da se igra u Siriji. Polako brate pa necemo se klati napokon nam dolazi klub koji ima tradiciju pa kakva god utskmica bude drago mi je orocitati plakatu Jedinstvo Velez dosta vise gabela mionica i tih sela napokon igramo KLUBOM i idemo pokazati da smo gospoda u svakom smislu

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 07 mar 2017, 12:55

nebeskasila je napisao/la:Coovjek najavi utakmicu ja imam osjecaj da se igra u Siriji. Polako brate pa necemo se klati napokon nam dolazi klub koji ima tradiciju pa kakva god utskmica bude drago mi je orocitati plakatu Jedinstvo Velez dosta vise gabela mionica i tih sela napokon igramo KLUBOM i idemo pokazati da smo gospoda u svakom smislu
Super, ko tebe kamenom ti njega kruhom. Samo se voditi tom parolom, bit ce nam svima mnogo "lakse".

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 mar 2017, 14:31

Dobro. Onda cemo ih tuci u Bihacu. Kamenovati bus. Tuci igrace razbiti sve sto se razbiti mogne. Nisam rekao da se zaboravi sta su radili ali pozivati navijace takvim recenicama ja ne podrzavam svak ima svoje misljenje

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 07 mar 2017, 15:28

Pa zbog takvog misljenja zamalo da ne izginemo u Mostaru ove sezone kad smo igrali, znaju oni sto i kako :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 mar 2017, 15:34

Treba pokazati da smo bolji od njih :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 mar 2017, 19:24

nebeskasila je napisao/la:Coovjek najavi utakmicu ja imam osjecaj da se igra u Siriji. Polako brate pa necemo se klati napokon nam dolazi klub koji ima tradiciju pa kakva god utskmica bude drago mi je orocitati plakatu Jedinstvo Velez dosta vise gabela mionica i tih sela napokon igramo KLUBOM i idemo pokazati da smo gospoda u svakom smislu
Evo jedan normalan momak :thumbup: Ma normala brato treba gledati sve kroz sport. Ne mozete ni zamjeriti na svim parolama i gnjevu navijaca Veleza koji su vazda gotivili i Bihac i Jedinstvo. Niste osjetili taj osjecaj cekas zadnjih 10 minuta utakmice protiv Buducnosti. Ono kontas brato u sebi ma nece im dat Jedinstvo,isli smo onda u intertoto kupu kao podrska,krajisnici posteni,nisu citavu tu sezonu izgubili kuci nece ni tu zadnju i onda te ohladi 87-88 minuta ne sjecam se koja jedna od te dvi. Ono isto ko da te rodjeni brat proda. Jbga opet ne krivim vas koji niste mogli uticati na ishod tekme isto kao mi ns onu protiv Goska. Zato treba spustiti loptu na zemlju i okaniti se poziva na linceve prvo sa nase strane kao i sa vase. Fudbal je bola. Dolazimo posteno da bacimo lopte i vjerujemo u tri boda koja cemo donijeti akobogda u Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 07 mar 2017, 19:28

harden je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Samo hocu reci ako je ovo zvanicna najava kluba ili navijaca da je presmijesna i pravo seljacka...
Ovo nije zvanicna objava od kluba, ne budi smijesan. Momak napisao svoje misljenje.

Jeste se naložili ko da ćemo u rat, tuga je da se oba ova kluba bore za opstanak u Prvoj ligi FBIH :?
Dobra rečenica, smirite strasti ljudi. Ko bude bolji nek odnese 3 boda, a vjerujem da cemo to biti mi. Pozz :wave:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 mar 2017, 19:32

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Evo jedan normalan momak :thumbup: Ma normala brato treba gledati sve kroz sport. Ne mozete ni zamjeriti na svim parolama i gnjevu navijaca Veleza koji su vazda gotivili i Bihac i Jedinstvo. Niste osjetili taj osjecaj cekas zadnjih 10 minuta utakmice protiv Buducnosti. Ono kontas brato u sebi ma nece im dat Jedinstvo,isli smo onda u intertoto kupu kao podrska,krajisnici posteni,nisu citavu tu sezonu izgubili kuci nece ni tu zadnju i onda te ohladi 87-88 minuta ne sjecam se koja jedna od te dvi. Ono isto ko da te rodjeni brat proda. Jbga opet ne krivim vas koji niste mogli uticati na ishod tekme isto kao mi ns onu protiv Goska. Zato treba spustiti loptu na zemlju i okaniti se poziva na linceve prvo sa nase strane kao i sa vase. Fudbal je bola. Dolazimo posteno da bacimo lopte i vjerujemo u tri boda koja cemo donijeti akobogda u Mostar
Znas kako kazu za Krajisnike? Krajisnik ili ce te j.e.b.a.ti ili ce te z.a.j.e.b.a.t.i :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 mar 2017, 19:37

tropic je napisao/la:
Znas kako kazu za Krajisnike? Krajisnik ili ce te j.e.b.a.ti ili ce te z.a.j.e.b.a.t.i :lol:
Nije to zajebat/ne zajebat. To je prodat obraz za kikiriki u ljusci. Opet kazem ne globaliziram stvar jer vas i dalje smatram za prelijep dio BiH sa finim ljudima. E sad klosara svugdje ima
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 07 mar 2017, 21:38

To je jedna od smijesnijih tekmi, pola igraca uzelo kes, drugo pola ginu na terenu za pobjedu al dzaba... Na tribinama nisi mogao naci jednu budalu da je bila za to da se pusti, svi su govorili da moramo dobiti. Ali jbg nas su prodali vlastiti igraci i kad smo ispali iz Premijer Lige zadnji put, znaju oni koji su bili na toj tekmi protiv Orasja, kako su odigrali.

Sad su posteni ljudi u oba kluba, bice ovo dobra utakmica.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 mar 2017, 22:13

A koje je sezone bila ona utakmica izmedju Veleza i Jedinstva koja je zavrsila rezultatom 1:1 u Vrapcicima? Odmah poslije utakmice navijaci Veleza su utrcali u teren. I tada nisu bila "cista posla". :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 mar 2017, 22:39

Wisey je napisao/la: To je jedna od smijesnijih tekmi, pola igraca uzelo kes, drugo pola ginu na terenu za pobjedu al dzaba... Na tribinama nisi mogao naci jednu budalu da je bila za to da se pusti, svi su govorili da moramo dobiti. Ali jbg nas su prodali vlastiti igraci i kad smo ispali iz Premijer Lige zadnji put, znaju oni koji su bili na toj tekmi protiv Orasja, kako su odigrali.

Sad su posteni ljudi u oba kluba, bice ovo dobra utakmica.
Dobar komentar, realan :thumbup:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 mar 2017, 23:03

SNSa je napisao/la:Pa zbog takvog misljenja zamalo da ne izginemo u Mostaru ove sezone kad smo igrali, znaju oni sto i kako :D
Nista onda, nemoj se iznenadit ukoliko ovo citaju momci koji dolaze u Bihac. Lijepo ste nas pozvali na utakmicu, mogli bi se i nasi lijepo ponasati. A onda ces pisati kako smo seljaci, kako vas mrzimo i slicno. Samo kazem :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.