Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mitjland 2 norveski kup
Aarau-grasshopers 1x
inter zapresic 1
ivan dodig 1
Aarau-grasshopers 1x
inter zapresic 1
ivan dodig 1
- Citizen-X
- Kontakt:
Manje setova 2:0 rezultat 60%Mont0 je napisao/la:Koliko je granica gemova na Fedex - Waw?Hoce to ici preko?, trebalo bi, Federer se patio i sa slabijim igracima ovog proljeca
Sa manje gemova. Kod mene su dali 22,5 +/-
Ne odgovaram za posljedice dina vam i imana, Isusa i Allaha
Ako ko odigra 2:0 u setovima vrijedan je pokusaj na recimo markicu dvije.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Haha, cuj dina mi i imana
Nece mu Wawrinka dati servis tako lahko, sad si me ubijedio u jedno - da preskocim ovaj par
Nece mu Wawrinka dati servis tako lahko, sad si me ubijedio u jedno - da preskocim ovaj par
Support Velez, It's logical! ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam za vas da li ste to primijetili, ali jara(jaruga, Citizen) je pravi šaljivdžija.
You, sir, are a winrar.
Samo, trebaš nam sa tenisom, tvoj nepogrešivi njuh i moguće namještaljke, nemoj se gubiti tek tako.
You, sir, are a winrar.
Samo, trebaš nam sa tenisom, tvoj nepogrešivi njuh i moguće namještaljke, nemoj se gubiti tek tako.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
Pa evo jarane, Federer npr. od takvih mufljuza je gubio da je to smijesno - sta mislis zasto? Covjek razvaljiv'o i onda odjenom tuk meklafn. Nista ziro. Nema ga nigdje par mjeseci. Sto - sklopio ugovor sa djavolimaMonolog je napisao/la:Ne znam za vas da li ste to primijetili, ali jara(jaruga, Citizen) je pravi šaljivdžija.
You, sir, are a winrar.
Sto da ne jaruga evo ja tebe pitam da imas kladionicu tezak si par desetina miliona a imas uplata na tipa milion eura naspram 100 000€ sta bi uradio. Ponudio bi hadzi 200 000 za mec ti dobar, on dobar a ja i ti popushima.
Kad mu rejt bude padao e tad je vrijeme za stavljanje na njega
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pazi, ja sam odigrao na Wawrinku, da se razumijemo, ali u sistemu. Ovaj turnir je, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji, donio puno iznenađenja, dakle sasvim je logično da mi idemo u tom smijeru da je namješteno. Mene niko ne može ubijediti da Fedex jedva dobije Beckera, da Nadal ne moRe rasuti onog kosijanera itd. Razumijem ja tebe u potpunosti, zato te i molim da i ti nekad(ne samo danas) daš svoje viđenje mogućeg štimunga. 
Ja sam jučer ganjo Williams, samo pogrešnu. HAHAHAHHA
Eto vidiš i po Verdascu, a ovaj Melzer je 7 puta igrao drop šot i nijednom nije uspio. Dajem stoju da će ga Verdasco rasut u ova 2 seta.
Ja sam jučer ganjo Williams, samo pogrešnu. HAHAHAHHA
Eto vidiš i po Verdascu, a ovaj Melzer je 7 puta igrao drop šot i nijednom nije uspio. Dajem stoju da će ga Verdasco rasut u ova 2 seta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
Ja dao 25 euraMonolog je napisao/la:Pazi, ja sam odigrao na Wawrinku, da se razumijemo, ali u sistemu. Ovaj turnir je, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji, donio puno iznenađenja, dakle sasvim je logično da mi idemo u tom smijeru da je namješteno. Mene niko ne može ubijediti da Fedex jedva dobije Beckera, da Nadal ne moRe rasuti onog kosijanera itd. Razumijem ja tebe u potpunosti, zato te i molim da i ti nekad(ne samo danas) daš svoje viđenje mogućeg štimunga.
Ja sam jučer ganjo Williams, samo pogrešnu. HAHAHAHHA![]()
evo mog tiketa iz JSL za danas.Willy je napisao/la:Devil, šta preporučuješ da se igra iz Srbije danas?
Borac C-Hajduk K x2
CZV-BSK 3+
Mladi Radnik-Cukaricki 1px
Napredak-Rad 1
Smederevo-Spartak 2
Javor-Vosa 0-2
Metalac-Jagodina 1px
OFK-Partizan 1x
Od svega ovoga meni je najsigurni Napredak,te 90% Sprtak ZV 2.
SRETNO.
Posle cu staviti jos koji moj tiket ponuda je odlicna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kasnije stižu Norvežani.Devil je napisao/la:evo mog tiketa iz JSL za danas.Willy je napisao/la:Devil, šta preporučuješ da se igra iz Srbije danas?
Borac C-Hajduk K x2
CZV-BSK 3+
Napredak-Rad 1
Smederevo-Spartak 2
Javor-Vosa 0-2
Metalac-Jagodina 1px
OFK-Partizan 1x
SRETNO.
O to se ne propusta sinoc pokloni kladionica ali danas se izgleda opametili.Willy je napisao/la:Kasnije stižu Norvežani.Devil je napisao/la:evo mog tiketa iz JSL za danas.Willy je napisao/la:Devil, šta preporučuješ da se igra iz Srbije danas?
Borac C-Hajduk K x2
CZV-BSK 3+
Napredak-Rad 1
Smederevo-Spartak 2
Javor-Vosa 0-2
Metalac-Jagodina 1px
OFK-Partizan 1x
SRETNO.
Wawrinku sam vam predložio jednostavno zato što Federer loše igra na šljaci otkako je krenuo da igra i stoga mislim da ispada od prvog solidnog igrača. Sem toga, Fedex od ove sezone ima novu tenisku filozofiju: zanimaju ga samo grand slam turniri, na Masterse ili ne ide, ili im olako pristupa. On brani titulu iz Madrida, svako drugi bi grizao da odbrani 1000 ATP bodova, ali ne i Roger.
Jutros gledam parove iz Srbije, gledam tabelu i odlučim da ću igrati Napredak, mislio sam da će kvota biti oko 2, jer je Rad nekoliko mjesta više na tabeli, kad ono kvota 1,30. 
Pa normalno kada znaju i oni da ce ih kuci omlatiti.Willy je napisao/la:Jutros gledam parove iz Srbije, gledam tabelu i odlučim da ću igrati Napredak, mislio sam da će kvota biti oko 2, jer je Rad nekoliko mjesta više na tabeli, kad ono kvota 1,30.
Nego evo jedan norveski tiketic:
Arna-Brann(-2) 2 1.5
Drobak-Sarpsborg 2 1.2
Hamerfest-Alta 3+ 1.4
Pors Grenland da gol 1.25
Tonsberg-Kisa 1 1.40
Volda-Alesund(-2)2 1.30
Na fb sam vidio da ljudi uplaćuju Međimurje 1/2 i 2/1, da je namještaljka.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha a sta cemo mi x/xWilly je napisao/la:Na fb sam vidio da ljudi uplaćuju Međimurje 1/2 i 2/1, da je namještaljka.
A C A B !
verdasco izgubio 
Analiza hrvatske lige:
Istra-Rijeka 1
Istra ovaj mec mora dobit,kako bi ostala u drustru najboljih u HNL-u,u ovaj mec ulaze kompletni i sigurno ce trener Vulic poslati na teren najaci sastav protiv Rijeke,koja danas dolazi bez nekoliko igraca,a to su:Đalović, Čagalj, Mance, Pamić, Križman, Gerc ,neki zbog kartona,neki zbog ozljeda.Sigurno veliki hendikep za ekipu Rijeke predstavlja izostanak Đalovica najboljeg strijelca i asistenta u klubu.
Medjimurje-Šibenik-oba daju gol
Medjimurje ispalo iz lige,po njima ce ovaj mec biti revijalan,tako da im ostaje samo da se zahvale navijacima na potpori u ovoj sezoni,nedostaju 4 igraca,najbolji asistent kluba Lima.Šibencani u ovaj mec ulaze rasterecenu nakon pobjede protiv Dinama u predzadnjem kolu,pred ovaj mec nedostaje nekoliko vaznih igraca,medju kojima i Zec zbog kartona,pa mozda trener Šibenika krene sa 2 napadaca Jordanom-Jakulisem.
Zadar-Zagreb 1X
Zadar u zadnjem kolu docekuje preporodjeni Zagreb,koji je neugodan u gostima,stim da gosti imaju motiv vise pred ovaj mec,jer se Stimac oprasta od ekipe,i sigurno ce trazit pobjedu u ovom mec,za domacine ne nastupa 7 prvotimaca,medju kojima i najbolji strijelac Santini zbog ozljede.Zagreb nakon neblistave sezone,osigurao je opstanak u drustvu najboljih,tako da rastereceni ulaze u ovaj mec sa Zadrom,nedostaju dvije osnovne poluge na kojim su gradili pobjede,a to su Parlov i Jefhton,stim da je Vugrinec malo ozlijedjen,al se ocekuje u ovom mecu u startnih 11,njihov najbolji fudbaler,gosti dolaze na mec bez 5 igraca,medju kojima i dvojica nabrojanih
Istra-Rijeka 1
Istra ovaj mec mora dobit,kako bi ostala u drustru najboljih u HNL-u,u ovaj mec ulaze kompletni i sigurno ce trener Vulic poslati na teren najaci sastav protiv Rijeke,koja danas dolazi bez nekoliko igraca,a to su:Đalović, Čagalj, Mance, Pamić, Križman, Gerc ,neki zbog kartona,neki zbog ozljeda.Sigurno veliki hendikep za ekipu Rijeke predstavlja izostanak Đalovica najboljeg strijelca i asistenta u klubu.
Medjimurje ispalo iz lige,po njima ce ovaj mec biti revijalan,tako da im ostaje samo da se zahvale navijacima na potpori u ovoj sezoni,nedostaju 4 igraca,najbolji asistent kluba Lima.Šibencani u ovaj mec ulaze rasterecenu nakon pobjede protiv Dinama u predzadnjem kolu,pred ovaj mec nedostaje nekoliko vaznih igraca,medju kojima i Zec zbog kartona,pa mozda trener Šibenika krene sa 2 napadaca Jordanom-Jakulisem.
Zadar-Zagreb 1X
Zadar u zadnjem kolu docekuje preporodjeni Zagreb,koji je neugodan u gostima,stim da gosti imaju motiv vise pred ovaj mec,jer se Stimac oprasta od ekipe,i sigurno ce trazit pobjedu u ovom mec,za domacine ne nastupa 7 prvotimaca,medju kojima i najbolji strijelac Santini zbog ozljede.Zagreb nakon neblistave sezone,osigurao je opstanak u drustvu najboljih,tako da rastereceni ulaze u ovaj mec sa Zadrom,nedostaju dvije osnovne poluge na kojim su gradili pobjede,a to su Parlov i Jefhton,stim da je Vugrinec malo ozlijedjen,al se ocekuje u ovom mecu u startnih 11,njihov najbolji fudbaler,gosti dolaze na mec bez 5 igraca,medju kojima i dvojica nabrojanih
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nasho si je analizirat' 2 minute prije pocetkaharry_90 je napisao/la:Analiza hrvatske lige:
Istra-Rijeka 1
Zadar-Zagreb 1X
Pisao sam od 16:38,zavrsio za 6 minuta,i ostala 15 min.da uplatimmandraX je napisao/la:Nasho si je analizirat' 2 minute prije pocetkaharry_90 je napisao/la:Analiza hrvatske lige:
Istra-Rijeka 1
Zadar-Zagreb 1X
![]()
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
a mogao si i malo ranije, mozda bi te poslusao nesto
Bravo Dinamooooooooooo, bravine iz zagreba
Bravo Dinamooooooooooo, bravine iz zagreba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.