Strob1996 je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:Strob1996 je napisao/la:Sta je ovo,musa vam postaje trener Željezničara

90% da jeste, sta ces kada su nam sve sami eksperti u klubu
Njemu dajemo sanse za opstanak najkasnije do kraja oktobra, dok se i on ne napije i napravi neko sranje

Moja iskrena sucut.Ni najgorem neprijatelju ne bih zelio da mu on bude trener.On vam je jedan od onih koji cijelu utakmicu provede u istoj pozi,ne povisuje ton,izjava na kraju utakmice ,ona legendarna:mislim da su oni bili bolji i da su zasluzeno pobjedili.Ja mislim da bilo ko od vas da preuzme Željezničar da bi bio bolji izbor od ovog kiselog krastavca.Izgleda da i vasa uprava,najblaze receno je maloumna ko i nasa.

Najveci je problem sto nema struke u klubovima, klubove vode bankari, pravnici, kvazi biznimseni i sl. igraju se top menadzera jednostavno, nama primjerice advokat pravnik dovodi igrace
Musa djeluje kao skolovan i fin covjek, ali takvog ce ovdje j****, pocev od igraca, uprave pa do navijaca, doci ce u opsti haos i klub koji je zaratio sa svima, na jednoj strani uprava, na drugoj dvije frakcije navijaca ovi koju su za upravu i ovi koju protiv a tu su i igraci koji su vec bojkotovali i Odovica, Capljica, Mulalica pa Kostica, ne mogu da ga zamislim da se dere i suta stvari po svlacionici, ako se Kostic napio od muke, Musa ce zavrsiti na psihijatriji, napravit ce budalu od njega, uz to za mene nije trener za Zelje jednostavno, nije taj kalibar uz duzno postovanje.