nokee je napisao/la: ↑02 feb 2023, 13:51
Lucas je napisao/la: ↑02 feb 2023, 13:40
nokee je napisao/la: ↑02 feb 2023, 13:05
Uzet cemo na Dalu vise nego na Tatru i Rahmanu zajedno, to je realno. A pljuje se momak ko da je Denis Comor licno
Ne znam na osnovu čega češ uzeti pare na Dalu ?? Od svog debija za Sarajevo nije doprinio apsolutno nikakvom konkretnom rezultatu, čak šta više jedan je od tragičara poraza u finalu Kupa od Veleža, a partije na terenu su mu uglavnom grozne, uz koju prolaznu uglavnom protiv slabijih ekipa.Skauti stranih klubova sve to uzimaju u obzir prilikom kupovine igrača sa ovih prostora, što se kaže stranac će ti milion puta okrenuti svaki euro prije nego ga potroši.Također, Dal mislim da nikada nije ozbiljnije primirisao ni jednoj reprezentativnoj selekciji, ovaj selektor mlade repke Janković nije ga bendao ni 2 %. Evo na primjer Stuttgart neki dan kupio malog Jovana Miloševića iz Vojvodine za milion i 200.000 eura, dečko ima samo par seniorskih nastupa za Vojvodinu, ali je zato bio najbolji strijelac Eura za igrače do 17 godina.Dal nema gotovo ni jedan adut koji bi privukao strane klubove i njihove skaute.
S druge strane, Đokanović je od svog debija prije skoro 4 godine uglavnom standardan, manje-više u kontinuitetu pruža dobre partije, ima osvojenu titulu 2020, kup 2021, u sezoni duple krune ima par nastupa, igrao play-off za grupnu fazu EL, fino igrao evropske utakmice, dao gol Dinamo Brestu, igra za mladu reprezentaciju, proglašen za najboljeg mladog igrača Premijer lige.......tako da imamo na osnovu čega da ga prodamo.
Nekoliko klubova koji su bolji od nas vide nesta svasta u tom Dalu, al evo forumaki krug 99 kaze da qurcu ne valja. Ja kazem vidjecemo cifru za njega i nije zasluzio ni sa cim da se pljuje koliko se pljuje. Mi kad se nekome na kosti navalimo to je nemoguce. Malom bi bilo da kida odavde i zbog starog a da ima potencijala u njemu, kazu ponude.! Jel mi bolji Avram, jeste! Jel se prije mogu pare na Dalu uzeti, mogu! I zavrsena prica..
Nego se ovdje 678 str o Dalu razvezalo, da neko sa strane procita reko bi pa ovaj je Denis Kramar neki.. Al hajd, nasa posla!
tesko se onom ko bude na piku u ovom klubu. Dala misle prodati na osnovu skole fudbala liverpula i staza tamo, mladosti, par golova i asistencija.. a ruku na srce, ima prvi dodir konkretan i brz ali ga 99% koristi da se nekog oslobodi tako da mu proda dimije. E pa nece moci i ako to decko ne iskorijeni tesko mu se.
Zato je Avram iskusniji, manje sujetan i egoistican, pa je covjek skonto razigraj odigraj, brze lopta ide, raja to gotivi a na kraju krajeva i ti ces se upisati u strijelce ako je 5:0..
Primjer ne moze biti jedna utakmica - jer vjerujem da je Famos izasao u najboljem sastavu prvo poluvrijeme, ali je razlika u poluvremenima u 5 golova.